Beste massagekussen? Een top 3 met veel ervaringen

Heb jij met enige regelmaat last van jouw rug, schouders en/of bovenkant van jouw rug? Dat is goed mogelijk; dit gedeelte van het lichaam is namelijk relatief gevoelig. Bovendien wordt dit gedeelte van het lichaam gevormd door een complexe samenstelling van wervels, botten, spieren en overige lichaamsdelen.

beste massagekussen

Ontdek de beste massagekussen.

Juist door die complexe samenstelling is de kans op pijn vrij groot. Daarbij komt ook nog eens dat vrij veel mensen een verkeerde zithouding aannemen, waardoor veel spanning in de rug opgebouwd wordt. Deze spanning gaat op den duur tot pijn lijden. Wil jij graag van deze pijn in jouw nek, schouders en/of bovenkant van jouw rug afkomen? Dan is de aanschaf van het beste massagekussen mogelijk interessant.

Met het beste massagekussen weet je de bovenkant van jouw rug op een heerlijke manier te masseren. Jouw schouders en nek worden hierbij ook meegenomen, waardoor je al snel van een flinke pijnverlichting weet te genieten. Voordat het zover is, moet je uiteraard wel nog het beste massagekussen aan zien te schaffen. Juist daarvoor ben je in dit artikel gelukkig aan het juiste adres!

Top 3 beste massagekussen

Heb je voor jezelf besloten dat je een massagekussen aan wilt schaffen? Dan heb je wat ons betreft al een verstandige keuze gemaakt. Een massagekussen werkt niet alleen pijn verlichtend, maar is ook nog eens makkelijk te bedienen. Daarbij is het uiteraard wel van belang dat je het beste massagekussen aan weet te schaffen.

Speciaal voor jou hebben wij het uitgebreide aanbod aan een strenge keuring onderworpen. Hierdoor hebben wij perfect in beeld weten te brengen welke massagekussens aan te raden zijn. Van de massagekussens waar wij het meeste van onder de indruk zijn, vind je hieronder meer review!

1. Lifeproducts Draadloos Shiatsu Massagekussen

Ben je op zoek naar het beste massagekussen? Dan hoef je in onze ogen niet meer verder te kijken. Dit infrarood massagekussen van Lifeproducts voldoet namelijk aan alle verwachtingen, is makkelijk te bedienen en is ook nog eens voordelig geprijsd.

Meerdere bolletjes voor pijnpunten

De werking van dit apparaat is vrij simpel: leg jouw nek op het kussen, kies de gewenste stand en zet het apparaat aan. Je krijgt vanaf dat moment met meerdere pijnscheuten te maken, aangezien dit apparaat gebruik maakt van de zogeheten shiatsu massage. Hierbij drukken meerdere bolletjes in jouw lichaam, waardoor je mogelijk last van pijnpunten in jouw lichaam kunt krijgen. Juist deze pijnpunten zorgen ervoor dat jouw spieren tot rust komen én dat je dus afscheid kunt nemen van de pijn in jouw lichaam.

Veel instellingen, ook temperatuurregeling

Over de werking van dit apparaat zijn wij bijzonder te spreken: het apparaat werkt snel, je kunt het apparaat volledig naar wens instellen en je kunt het apparaat overal en altijd gebruiken. Onder meer de instelbare draaisnelheid, de instelbare draairichting en de instelbare temperatuurregeling spreken ons erg aan!

beste massagekussens

2. Omnium Shiatsu Massagekussen

Tijdens onze speurtocht naar het beste massagekussen kwamen wij ook al snel dit kussen van het Omnium tegen. Ook over dit massage zitkussen zijn wij namelijk erg aan te spreken, waarbij onder meer de veelzijdigheid in positieve zin opgevallen is.

Ook voor buik en benen

Als we het over een massagekussen hebben, denk je mogelijk direct aan een kussen voor de nek, schouders en rug. Nou, daar is bij dit kussen ook sprake van, maar je kunt het kussen ook nog voor jouw buik, bovenbenen en kuiten gebruiken. Met dit massagekussen kun je dus eigenlijk jouw volledige lichaam van een heerlijke massage voorzien.

Sneller pijnvrij

Ook dit kussen maakt weer gebruik van een shiatsu massage. Deze massagevariant is zeer populair, maar is niet volledig pijnvrij te noemen. Als je bereid bent om een klein beetje pijn te doorstaan, weet je gelukkig al snel afscheid te nemen van de (chronische) pijn in jouw lichaam. Wat wens je nog meer? Wij kunnen de aanschaf van dit Omnium shiatsu massagekussen in ieder geval van harte aanraden!

beste massagekussen shiatsu

3. Comfy Massagekussen

Deze lijst met beste massagekussens sluiten we graag in stijl af met deze variant van het merk Comfy. In dit massagekussen zijn vier zachte bolletjes aangebracht. Zodra je het apparaat aan zet, beginnen deze bolletjes door het kussen heen te bewegen. Leg bijvoorbeeld jouw nek op het kussen en deze bolletjes bewegen dus min of meer over jouw nek heen. Hierdoor worden de spieren in jouw nek volledig ontlast en trekt de pijn dus snel uit deze spieren weg. Als je het nóg aangenamer voor jezelf wilt maken, kun je ook nog de warmtefunctie aanzetten.

Voor alle lichaamsdelen te gebruiken

Als we naar de volledige omschrijving van dit kussen kijken, zien we de volgende lichaamsdelen naar voren komen: Armen, benen, buik, dijen, kuit, lichaam, nek, rug, schouders en voeten. In principe kun je dus jouw gehele lichaam op een uitermate aangename manier laten masseren met dit massagekussen.

Draadloos, oplaadbaar en warmtefunctie

Dit massagekussen is volledig draadloos, is oplaadbaar, maakt gebruik van infrarood warmtefunctie én is veelzijdig inzetbaar. Zo is dit zowel een massagekussen voor het hoofd als een voetmassage kussen. Al met al is ook dit een zeer interessante massagekussen!

goede massagekussen

Hoe kun je een massagekussen het beste gebruiken?

Als je eenmaal het beste massagekussen gekocht hebt, is het zaak om dit massagekussen op de juiste manier te gaan gebruiken. Hiervoor raden wij je van harte aan om de gebruiksaanwijzing in eerste instantie goed door te nemen. Het is namelijk van cruciaal belang dat je het kussen op de juiste manier gebruikt.

In de meeste gevallen kun je het volgende stappenplan aanhouden:

  • Stap 1: bepaal welk lichaamsdeel je wilt laten masseren
  • Stap 2: selecteer daarvoor de gewenste stand van het massagekussen
  • Stap 3: neem de juiste zit- of lighouding
  • Stap 4: zet het apparaat aan en geniet!

Veel moderne massage apparaten maken gebruik van de Shiatsu methode en dat is ook niet zo gek, want het werkt echt

Conclusie van deze massagekussen review

Zo, in deze beste massagekussen review heb je kennis kunnen maken met interessante massagekussens. Naar welk kussen gaat op dit moment jouw voorkeur uit? Wij willen je van harte aanraden om een goed vergelijk te maken, zodat je uiteindelijk echt voor het gewenste massagekussen kunt gaan. Zet hierbij ook jouw voorkeuren op een rijtje, waarna je écht optimaal van het massagekussen kunt gaan genieten. Alvast veel plezier gewenst!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>