De Beste Make Up Producten? Tips en Reviews!

Ben je op zoek naar de beste make up producten? Je zult de eerste niet zijn die haar kast vol heeft liggen met make up wat nauwelijks wordt gebruikt omdat het toch niet het resultaat geeft wat je hoopte. Denk bijvoorbeeld aan de vele soorten mascara, lippenstift en oogschaduw. Maar er is nog veel meer wat vaak ongebruikt blijft liggen als het gaat om make up voor je ogen, wenkbrauwen, lippen en de rest van je gezicht.

Hieronder vind je alle tips en reviews waarmee je beter je keuze kan maken. Ontdek tegelijk ook de vele ervaringen van andere gebruikers. Daaraan kan je zien of een product wel of niet bevalt en of het je aankoop waard is. 

Beste make up voor je wimpers

Hieronder vind je de beste make up voor je wimpers. Je wimpers kunnen bepalend zijn voor de uitstraling van je ogen. Uiteraard moet je dan wel goede mascara gebruiken of eventueel nepwimpers. Daarom worden onder andere een aantal bekende mascara merken behandeld. 

De top 3 beste Maybelline mascara met veel ervaringen!
Wat is de beste mascara? Alle soorten en merken vergeleken!
Bourjois mascara review: Een top 3 uit de collectie
Een top 3 van de beste budget mascara met veel ervaringen!
Wat is de beste Chanel mascara? Een top 3!
Lancôme mascara review: Een top 3 uit de collectie
Top 3 beste waterproof mascara met veel ervaringen!
Wat is de beste L’Oréal mascara? Een top 3!
De Top 3 beste mascara voor meer volume en lengte
Rimmel mascara review: Een top 3 uit de collectie
De beste nepwimpers? Ontdek wat andere vrouwen vinden!
De 3 beste wimperserum voor vollere en mooiere wimpers
Dior mascara review – Een top 3 met ervaringen!

Beste make up voor je wenkbrauwen

Verzorgde wenkbrauwen maken de make up van je gezicht helemaal af. Hier kan je bijvoorbeeld wenkbrauwgel of wenkbrauw verf voor gebruiken, maar ook andere producten worden in de artikelen behandeld. Je kunt ze hieronder vinden.  

Het beste groei serum voor je wenkbrauwen? Een top 3!
Top 3 van de beste wenkbrauwgel – Lees ook alle ervaringen!
Het beste wenkbrauwpotlood? Een top 3 met veel ervaringen
Een top 3 beste wenkbrauwverf met veel ervaringen
De 5 beste wenkbrauw producten voor perfecte wenkbrauwen
De beste wenkbrauwpoeder Top 3 met veel ervaringen!

Beste make up voor je lippen

Je lippen... Als mensen met elkaar spreken wordt er veel naar de lippen gekeken. Daarnaast kan je met de beste make up voor je lippen zelf kiezen hoe je lippen uitkomen ten opzichte van de rest van je gezicht. Wil je juist dat ze voller worden en opvallen of moet de aandacht er niet te veel naartoe getrokken worden? Aan jou de keuze.  Ontdek het in onderstaande artikelen en reviews. 

De beste lipliner Top 3 met veel ervaringen!
De beste lippenstift? Een top 3 met veel ervaringen!
De Top 3 beste lipgloss inclusief heel veel ervaringen
De 6 beste lipverzorging producten met veel ervaringen

Beste make up voor de rest van je gezicht

Behalve je wimpers, je wenkbrauwen en je lippen kan je ook de rest van je gezicht mooier maken met make up. Denk bijvoorbeeld aan oogschaduw en foundation. Overigens kan je hier ook artikelen vinden die je goed bij het opmaken van gezicht kunt gebruiken zoals kwasten en make up spiegels. Lees dus snel hieronder verder!

Wat is de beste eyeliner? Een top 3 met veel ervaringen
Wat is het beste oogpotlood? Een Top 3 met veel ervaringen!
De beste foundation Top 3 met heel veel ervaringen
De beste make-up kwasten in een Top 3
De beste bronzer? Een top 3 met veel ervaringen!
De 3 beste concealers – Nooit meer wallen en donkere kringen?
Een top 3 van de beste make up spiegels
De beste oogschaduw Top 3 met veel ervaringen

Hoe vind je de beste make up producten?

Heb jij het liefste elke dag make up? Of doe jij alleen naar bijzondere gelegenheden, zoals een feestje, make up op? Ongeacht waar je voor kiest, is het van belang om altijd voor de beste make up producten te kiezen. Waarom? Omdat de beste make up producten beter voor jouw huid zijn én ook een stuk mooier zijn.

Kies voor gerenommeerde merken

Een terechte vraag hierbij is wel hoe je de beste producten op het gebied van make up kunt vinden. Allereerst is het aan te raden om altijd voor make up van een gerenommeerd merk te kiezen. Verschillende grote merken, zoals L’Oreal Paris en Estée Lauder, weten gewoonweg de beste make up op de markt te brengen. Indien je voor make up van dergelijke merken kiest, ben je van de gewenste kwaliteit verzekerd.

Kijk naar je huidtype

Tevens is het belangrijk om goed naar jouw huidtype te kijken. Heb je bijvoorbeeld een onrustige huid? Dan kun je het beste kiezen voor make up producten die geschikt zijn voor een onrustige huid. Dit is ook het geval als je bijvoorbeeld een droge huid hebt, een vette huid hebt of een zachte huid hebt. Voor alle soorten huidtypes bestaan verschillende soorten make up producten.

Het soort make up

Uiteraard moet je ook bepalen naar welk soort make up jouw voorkeur uit gaat. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de beste mascara? Wil je de beste oogschaduw kopen? Of wil je juist de beste foundation aanschaffen? Je hebt hedendaags in ieder geval uit voldoende make-up producten keuze!

Wat zeggen anderen?

Verder raden wij je het volgende aan: ga op zoek naar online beoordelingen. Op bijvoorbeeld onze website vind je veel reviews over verschillende make up producten. Aan de hand van deze reviews krijg je een volledig beeld van de betreffende make up. Op basis daarvan kun je voor jezelf de juiste keuzes gaan maken.

Tot slot: ga niet over één nacht ijs. Je hebt tegenwoordig de keus uit ongekend veel make up producten, waardoor het maken van een vergelijking erg belangrijk is. Vergelijk daarom meerdere make up producten en probeer vervolgens meerdere producten uit. Dat is eigenlijk de enige manier waarop je de perfecte make up producten voor jouw huid kunt vinden!

beste make up producten

Wat is het beste make up merk?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is het aan te raden om altijd voor make up van de beste merken te kiezen. Maar, wat is nou het beste make up merk? Het lastige is dat we geen antwoord op deze vraag kunnen geven. Wat het beste make up merk is, hangt namelijk volledig van jouw eigen voorkeuren af.

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld goede mascara? Dan kun je uit andere merken kiezen dan als je op zoek zou zijn naar goede foundation. Tevens richten sommige merken zich specifiek op bepaalde huidtypes. Als jij een specifiek huidtype hebt, vallen sommige merken dus op voorhand al af.

Voorkeur voor biologisch of natuurlijk?

Verder richten sommige merken zich ook nog op louter biologische/natuurlijke producten. Als je daar verder geen waarde aan hecht, vallen dergelijke merken mogelijk ook al snel af.

Met andere woorden: je moet voor jezelf op zoek gaan naar het beste make up merk. Als je eenmaal een lievelingsmerk gevonden hebt, kun je met veel plezier gebruik maken van de beste make up producten van dát merk!

Waaraan moet de beste natuurlijke make up voldoen? 

Geef jij op dit moment de voorkeur aan de beste natuurlijke make up? Dat is héél goed voor te stellen. Meerdere onderzoeken laten immers blijken dat natuurlijke make up vele malen beter voor de huid is. Ondertussen is natuurlijke make up ook nog beter voor het milieu.

Let op bestanddelen

Als jij ook de voorkeur aan natuurlijke make up geeft, moet je kritisch naar de bestanddelen kijken. Sommige merken omschrijven hun make up namelijk ten onrechte als ‘natuurlijke’ make up. Natuurlijke make up is make up die voor 100% uit natuurlijke bestanddelen bestaat. Het gaat hierbij dus níet om make up die voor 95% uit natuurlijke bestanddelen bestaat.

Hogere prijs

Bij natuurlijke make up moet je veelal rekening houden met relatief forse prijskaartjes. Daar krijg je echter wel een hoop voor terug. Als je eenmaal gebruik van natuurlijke make up maakt, ga je niet meer zo snel ‘terug’ naar normale make up!

Hoe vind je de beste goedkope make up?

Wil jij liever niet al te veel geld aan make up uitgeven? Dat is mogelijk! Sommige merken weten namelijk kwaliteit en een gunstig prijskaartje met elkaar te combineren. Als je van de beste goedkope make up wilt genieten, is het wel zaak dat je een goede vergelijking maakt. Zorg dat je hierbij echt kritisch bent en dat je jouw wensen helder geformuleerd hebt. Aan de hand daarvan kun je uiteindelijk de beste make up producten tegen scherpe prijzen aanschaffen.

Goedkoop kan duurkoop zijn

Is het aan te raden om altijd voor goedkope producten te gaan? Nee, zeker niet. Voor kwaliteit moet je nu eenmaal betalen. Als je écht voor het beste van het beste wilt gaan, kun je dus beter naar de kwaliteit kijken. Het prijskaartje is uiteraard ook van belang, maar is wel ondergeschikt aan de kwaliteit.

>