De Top 3 beste mascara voor meer volume en lengte

Gaat jouw voorkeur uit naar lange en volle wimpers? Geef je jouw wimpers het liefst zoveel mogelijk volume mee? Dan is het wenselijk dat je de beste volume mascara aan gaat schaffen. Met een dergelijke mascara ben je simpelweg in staat om jouw wimpers het gewenste volume mee te geven, waardoor je van lange en volle wimpers kunt genieten.

beste volume mascara

Ontdek de beste volume mascara.

Speciaal voor jou zijn wij op zoek gegaan naar de beste volume mascara. Tijdens ons onderzoek hebben wij allerlei verschillende mascara’s uitgeprobeerd en de effecten bekeken. Op basis van onze bevindingen hebben wij uiteindelijk een top 3 van de beste volume mascara’s samen weten te stellen.

In dit artikel laten we jou graag nader kennis maken met deze drie beste varianten. Zo bespreken we onder meer wat de beste mascara voor lange wimpers is en wat de beste mascara voor korte wimpers is. Het is namelijk een gegeven dat niet elke vrouw dezelfde lengte wimpers heeft. Wél is het een gegeven dat je veel volume aan jouw wimpers toe kunt voegen met behulp van de juiste mascara. 

Heb je daar interesse in? Neem dit artikel dan op je gemakje door en laat je informeren over de beste mascara’s voor het aanbrengen van veel volume. Juist met dergelijke mascara ben je in staat om jouw ogen een prachtige uitstraling te geven!

Top 3 beste volume mascara

Tijdens onze zoektocht hebben wij dus allerlei verschillende mascara’s getest. Bij deze test hebben wij gekeken naar onder meer het volume, de manier waarop de mascara aangebracht kan worden, de kleur van de mascara en de volledige prijs-kwaliteitsverhouding. Op basis van al deze criteria hebben wij uiteindelijk de drie beste volume mascara’s aan kunnen wijzen; hieronder laten we jou graag kennis maken met deze drie beste varianten. Verderop kan je ook nog ontdekken of het echt werkt zoals de reclame je doet geloven. 

1. L'Oréal Paris Lash Paradise 

Als je jouw wimpels écht veel volume mee wilt geven, is deze mascara van L’Oréal Paris absoluut de beste keuze. Deze mascara is makkelijk aan te brengen, brengt een prachtige uitstraling met zich mee en zorgt bovenal voor heel veel volume.

Bij het samenstellen van deze mascara heeft L’Oréal Paris voor enkele verrassende bestanddelen gekozen. Zo heeft men deze mascara verrijkt met castorolie en rozenolie. Deze twee oliën zorgen ervoor dat de wimpers soepel en zacht blijven, terwijl deze dus wel onwijs veel volume krijgen. Dankzij de rozenolie heeft deze mascara bovendien een aangename geur; nóg een reden om deze mascara direct aan te brengen. 

Meerdere lagen aanbrengen

Met deze mascara ben je in staat om jouw wimpers op een unieke manier te verlegen. Jouw wimpers krijgen hierdoor meer volume en brengen een unieke uitstraling met zich mee. Deze unieke uitstraling is óók te verkrijgen vanwege het feit dat je meerdere lagen mascara aan kunt brengen. Je kunt jouw wimpers daarmee nóg meer volume geven en daarmee jouw ogen nog meer op laten vallen.

Wil je graag deze beste volume mascara aan gaan brengen? Dan is het aan te raden om eerst goed de gebruiksaanwijzing door te nemen. L’Oréal Paris adviseert je namelijk om eerst andere verzorgingsproducten te gebruiken, waarmee je jouw wimpers perfect voor kunt bereiden op deze beste volume mascara.

Ook voor lenzen en gevoelige ogen

Overigens is het een feit dat deze mascara voor iedereen geschikt is. Ook als je lenzen draagt of als je gevoelige ogen hebt. Al met al is dit volgens ons de beste volume mascara; dat komt óók zeker door het interessante prijskaartje!

beste mascara voor lange wimpers

2. Max Factor 2000 Calorie Waterproof 

Wil je graag jouw wimpers meer volume geven? Gaat jouw voorkeur daarbij ook uit naar een waterproof mascara? Dan is de Max Factor 2000 Calorie Waterproof Volume Mascara de beste keuze voor jou. Deze mascara geeft jouw wimpers onwijs veel volume, brengt een prachtige uitstraling met zich mee én is makkelijk aan te brengen.

Uniek borsteltje

Voor het aanbrengen maak je namelijk gebruik van een uniek vormgegeven borsteltje. Dankzij dit borsteltje ben je in staat om de mascara op alle wimperharen aan te brengen, waarbij je zeker geen last van klonten hebt. Je wimpers worden hierdoor vrij lang, krijgen een prachtig volume en vallen daardoor behoorlijk op. Uiteraard kan je geheel zelf bepalen hoeveel mascara je exact aan gaat brengen.

Draag je lenzen of heb je last van gevoelige ogen? Ook dan is deze mascara voor jou geschikt. Max Factor geeft nadrukkelijk aan dat deze mascara door iedereen opgebracht kan worden en dat deze mascara dermatologisch getest is. Als je aan het einde van de dag de mascara wilt verwijderen, heb je daar bovendien slechts milde make-up remover voor nodig!

Veegvast en waterproof

Tot slot willen we nog benoemen dat deze mascara veegvast én waterproof is. Je kunt dus door weer en wind gaan, terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over jouw mascara. Deze Max Factor mascara is al met al één van de beste volume mascara’s en is ook vrij gunstig geprijsd!

beste mascara voor korte wimpers

3. Clinique High Impact

Gaat jouw voorkeur uit naar wimpers vol volume én met een fraaie krul? Dan is deze mascara van het merk Clinique speciaal voor jou ontworpen. Met deze mascara breng je namelijk moeiteloos lengte, volume en een krul in jouw wimperharen aan. Hierdoor geef je jouw wimpers een unieke uitstraling en weet je ongetwijfeld overal de show te stelen.

Gewenste volume bepalen

Met deze mascara ben je bovendien in staat om meerdere lagen mascara aan te brengen. De dikte van de mascara neemt hierdoor flink toe, waardoor je jouw volume van meer en meer volume kunt voorzien. Het ligt er daarbij maar net aan waar jouw voorkeuren naar uitgaan en hoeveel mascara je graag aan wenst te brengen.

Zwart of zwart met bruine tint

Nadat je de mascara aangebracht hebt, geniet je in ieder geval van unieke wimpers. De mascara wordt perfect verdeeld door het borsteltje en je hebt dus nooit last van klonten. Bovendien heb je de keus uit twee verschillende kleuren: volledig zwart of zwart met een bruine tint. Wij zijn van beide behoorlijk fan, maar uiteindelijk gaat onze voorkeur toch wel uit naar de volledig zwarte variant uit.

Al met al kan je met deze mascara jouw wimpers van veel volume voorzien. De wimpers krijgen een lange en fraaie uitstraling, waardoor je jouw ogen nóg beter weet te accentueren. Deze mascara is geschikt voor lensdragers en voor mensen met gevoelige ogen. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat deze mascara duurder is dan de twee hierboven genoemde varianten!

beste mascara voor volume en lengte

Hoe kan een mascara voor meer volume en lengte zorgen?

Is het een utopie dat je jouw wimpers écht langer kunt maken? Nee, de hierboven genoemde mascara’s laten zien dat dit absoluut geen utopie is. Dankzij de beste volume mascara ben je namelijk in staat om jouw wimpers voller en langer te laten ogen, waardoor je dus meer volume weet te creëren. Natuurlijk moet je dit niet te wild doen of hier onverstandig mee omgaan.

Hoe dit komt? Dat is eigenlijk puur te danken aan de samenstelling van de mascara. Daarnaast speelt ook het mascaraborsteltje een belangrijke rol; dankzij de vormgeving van dit borsteltje worden de wimpers min of meer ‘verlengd’. Bovendien moet je de volume mascara op de juiste wijze aanbrengen, waardoor je jouw wimpers ook kunt verlengen.

Met de beste volume mascara kan je jouw ogen in ieder geval de gewenste lengte en het gewenste volume geven. Daarmee weet je jouw ogen nóg fraaier te accentueren!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>