Het beste wenkbrauwpotlood? Een top 3 met veel ervaringen

Wil je jouw wenkbrauwen op een fraaie wijze gaan accentueren? Dan kun je tegenwoordig tussen verschillende soorten make-up kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld voor wenkbrauwpoeder kiezen, maar kun je ook voor wenkbrauwgel kiezen. Voldoen deze twee soorten make-up toch niet helemaal aan jouw smaak? Dan kun je ook nog voor een wenkbrauwpotlood kiezen; in de afgelopen jaren is dit potlood vrij bijzonder geworden.

beste wenkbrauwpotlood

Ontdek de beste wenkbrauwpotlood, lees snel verder.

Met het beste wenkbrauwpotlood kun je jouw wenkbrauwen snel en fraai in model brengen. Je geeft jouw wenkbrauwen bovendien niet alleen de gewenste vorm, maar ook nog eens de gewenste kleur. Met behulp van één potlood kun je jouw wenkbrauwen dus volledig naar wens stylen.

Maar, welk wenkbrauwpotlood kun je daar het beste voor aanschaffen? Welke is het beste getest en wat is een goed potlood volgens ervaringsdeskundigen? De antwoorden op deze vragen ga je in dit artikel vinden. Wij zijn namelijk al voor jou op zoek gegaan naar het beste wenkbrauwpotlood.

Top 3 beste wenkbrauwpotlood

Wil je graag jouw wenkbrauwen gaan stylen met een wenkbrauwpotlood? In dat geval heb je de keus uit vrij veel verschillende potloden. Aangezien het aanbod nogal uitgebreid en divers is, is het maken van een keuze niet altijd even makkelijk. Graag helpen we jou daar dan ook een handje bij.

Wij hebben het uitgebreide aanbod van wenkbrauwpotloden aan een strenge keuring onderworpen. Tijdens deze keuring hebben wij gekeken naar de kwaliteit van het potlood, de kleur, de prijs-kwaliteitsverhouding en de algehele indruk. Op basis daarvan hebben wij het beste wenkbrauwpotlood aan kunnen wijzen én ook het beste waterproof wenkbrauwpotlood. Met de drie beste varianten kun je hieronder direct kennis maken!

1. Maybelline Brow Satin Duo

Wil je direct twee vliegen in één klap vangen? Koop dan deze variant van Maybelline; dit is namelijk een wenkbrauwpotlood en wenkbrauwpoeder in één. Met aanschaf van alleen deze variant kun je jouw wenkbrauwen volledig naar wens stylen. Het potlood is overigens in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Hoe je dat doet? Nou, daarvoor kijken we graag naar de beide zijden van het wenkbrauwpotlood. Dit potlood heeft namelijk twee zijden: één zijde met een potlood en één zijde met poeder. De zijde met het potlood kun je allereerst gebruiken.

Accentueren én opvullen

Met behulp van de potloodzijde kun je jouw wenkbrauwen vorm geven. Hiermee weet je jouw wenkbrauwen direct te accentueren. Is de vorm van jouw wenkbrauwen volledig naar wens? Dan hoef je alleen maar jouw potlood om te draaien en met de poederstift aan de slag te gaan.

Met deze poederstift kun je jouw wenkbrauwen op een fraaie manier op vullen. Jouw wenkbrauwen krijgen hierbij meer volume, waarbij de natuurlijke uitstraling wél behouden blijft. Al met al kun je met dit beste wenkbrauwpotlood alle kanten op!

beste wenkbrauwpotlood ervaringen

2. Rimmel London Professional Eyebrow Pencil (waterproof)

Zou jij dolgraag jouw wenkbrauwen op een natuurlijke manier willen accentueren? En wil je de keuze uit meerdere kleuren? Kies dan voor dit wenkbrauwpotlood van Rimmel London! Met dit potlood kun je moeiteloos zowel de vorm als de kleur van jouw wenkbrauwen naar wens brengen. En omdat het potlood watervast is, is dit misschien ook wel het beste waterproof wenkbrauwpotlood. 

Inclusief borsteltje

Absoluut voordeel is de vormgeving van dit potlood. Rimmel London heeft namelijk niet alleen voor een potlood gekozen, maar heeft ook nog een handig borsteltje aangebracht. Dankzij dit borsteltje kun je jouw wenkbrauwen direct in de gewenste vorm borstelen, waarbij de kleur ook volledig naar wens is dankzij dit potlood

Bij dit wenkbrauwpotlood van Rimmel London heb je de keus tussen drie kleuren: bruin, hazel en zwart. De kleur ‘hazel’ is eigenlijk een lichtroze teint en brengt dus een unieke uitstraling met zich mee. Dat geldt overigens ook voor de twee andere kleuren. Met dit wenkbrauwpotlood weet je in ieder geval jouw wenkbrauwen elke dag in het gewenste model te brengen. Wat wens je nog meer?

goede wenkbrauwpotlood

3. L'Oréal Paris Brow Artist Xpert 

Deze top 3 met beste wenkbrauwpotloden sluiten wij graag in stijl af. Dat doen we met dit wenkbrauwpotlood van het merk L’Oréal Paris. Dit merk bewijst keer op keer dat zij geweldige make-up leveren en dat blijkt ook bij dit potlood. Het potlood is onwijs makkelijk te gebruiken, is van een hoge kwaliteit en heeft een prima dekking.

Potlood met unieke vorm

Dankzij dit potlood kun je op een natuurlijke manier jouw wenkbrauwen accentueren. Dat is te danken aan de unieke vorm van het potlood, waardoor je ook direct jouw wenkbrauw in de gewenste vorm weet te brengen. Ondertussen krijgt jouw wenkbrauw ook nog de gewenste kleur. Gaat jouw voorkeur daarbij uit naar deze kleur Brunette? Of heb je liever één van de andere zeven tinten? Je hebt in ieder geval meer dan genoeg keus!

Ook over dit wenkbrauwpotlood zijn wij in ieder geval te spreken. Opvallend is ook dat dit wenkbrauwpotlood niet eens al te prijzig te noemen is, terwijl L’Oréal Paris toch echt een A-merk is. Met het oog op de prijs-kwaliteitsverhouding én de mogelijkheden is de aanschaf van dit beste wenkbrauwpotlood van L’Oreal Paris absoluut aan te raden!

beste wenkbrauw potlood

Waar moet je om denken bij een wenkbrauwpotlood kopen?

Wil jij ook graag jouw wenkbrauwen met een wenkbrauwpotlood gaan accentueren? Zoals je in bovenstaande reviews hebt kunnen zien, verschillen de verschillende potloden nogal van elkaar. Als je op zoek naar het beste wenkbrauwpotlood gaat, is het daarom van belang dat je jouw wensen en voorkeuren goed op een rijtje zet.

Bepaal bijvoorbeeld voor jezelf welke kleur je jouw wenkbrauwen mee wilt geven. Ook moet je goed nadenken over het maximale budget dat je uit wilt geven en het merk waar jouw voorkeur naar uit gaat. Binnen het uitgebreide aanbod kun je vervolgens ongetwijfeld wel een wenkbrauwpotlood vinden die aan jouw wensen voldoet.

Daarbij is het ook van belang om goed naar de vormgeving van het potlood te kijken. Het is namelijk absoluut wenselijk dat het potlood ook een geïntegreerd borsteltje heeft; met dat borsteltje weet je jouw wenkbrauwen perfect in model te brengen. In combinatie met de door jou gewenste kleur voorzie je jouw wenkbrauwen daarmee van de gewenste look. Met het beste wenkbrauwpotlood zitten jouw wenkbrauwen in ieder geval elke dag in model!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>