De top 3 beste Maybelline mascara met veel ervaringen!

Ben je op zoek naar geweldige mascara? Dan is de kans groot dat je uiteindelijk uit gaat komen bij één van de mascara’s van Maybelline. Dit merk heeft zich – sinds de oprichting in 1915 – weten te ontwikkelen tot één van de belangrijkste spelers in de wereld van make-up en mascara.

beste Maybelline mascara

Ontdek de beste Maybelline mascara.

In deze Maybelline mascara review nemen we jou graag mee in de wondere wereld van dit merk. Wij hebben namelijk onderzoek gedaan naar de verschillende mascara’s van dit merk. Uiteindelijk hebben we op basis van dat onderzoek een top 3 van de beste Maybelline mascara’s samengesteld. Wil je graag de beste Maybelline mascara aanschaffen? Neem dit artikel dan op je gemakje door, kies de gewenste mascara en voorzie je wimpers van een prachtige uitstraling!

Top 3 beste Maybelline mascara

Door de jaren heen is het aanbod van Maybelline onwijs gegroeid. Dit merk heeft meer en meer soorten mascara’s op de markt gebracht, waardoor je meer en meer keus hebt. Op dit gebied is Maybelline overigens ook één van de pioniers; dit merk probeert graag nieuwe dingen uit en laat daarmee zien zeer innoverend te zijn.

Maar, wat is dan de beste Maybelline mascara? Dat is afhankelijk van jouw eigen voorkeuren, maar wij willen je wel graag wijzen op de drie beste varianten. De onderstaande drie mascara’s van Maybelline zijn bij onze test als ‘zeer goed’ uit de bus gekomen!

1. Maybelline Lash Sensational 

Deze Maybelline mascara kan bij onze partner Bol.com op maar liefst 150 positieve beoordelingen rekenen. Die hoeveelheid geeft duidelijk aan dat we hierbij met geweldige mascara te maken hebben.

Deze mascara geeft jouw wimpers een uitgewaaierd volume mee, waarbij het resultaat als ‘zacht’ en ‘sensueel’ bestempeld kan worden. Het volume wordt verkregen door de waaiervormige borstel, waarmee je jouw wimpers een prachtige krul kunt geven.

Geen klonten

Maybelline heeft bij deze mascara gekozen voor een donkerzwarte kleur. Deze kleur valt direct op en geeft jouw ogen een prachtige uitstraling. Je hebt geen last van klonten, alle wimperharen krijgen een prachtig volume en je gaat dus overal de show stelen. 

Deze Maybelline mascara is geschikt voor lensdragers, is dermatologisch getest en is veilig aan te brengen. Eigenlijk is dit dus de beste Maybelline mascara voor alle vrouwen die veel volume aan hun wimpers willen geven!

beste Maybelline mascara review

Maybelline Great Lash (Waterproof)

Wil jij door weer en wind van prachtige mascara genieten? Dan is het aan te raden om deze geweldige Maybelline mascara aan te schaffen. Dit is namelijk de beste waterproof Maybelline mascara en geeft jouw ogen een prachtige uitstraling.

Deze mascara werd al in 1971 op de markt gebracht; vanaf dat moment is deze Maybelline mascara populair gebleven. Dankzij de unieke vorm van de borstel is het mogelijk om jouw wimpers veel volume te geven, terwijl je géén last van klonten hebt. Alle wimperhaartjes krijgen de juiste hoeveelheid mascara, waardoor je al snel van een subliem resultaat geniet. 

Voor regen en tranen

Doordat deze mascara waterproof is, hoef je ook niet bang te zijn voor een regenbui. Ook als je wel eens emotioneel wordt, is dit een prima mascara. Je hoeft bij deze mascara in ieder geval niet bang te zijn dat jouw mascara volledig uitloopt!

Tot slot willen wij nog aanstippen dat deze mascara prijstechnisch ook interessant is. Voor deze mascara van het topmerk Maybelline betaal je slechts enkele euro’s, waarbij je dus een hoop waar voor je geld krijgt!

beste Maybelline mascara waterproof

3. Maybelline The Rocket Volum' Express (Waterproof)

Deze top 3 met beste Maybelline mascara’s sluiten we af met ‘The Rocket’ variant. Deze mascara heeft een intens zwarte kleur, is makkelijk aan te brengen en is volledig waterproof. Ook met deze mascara ben je dus in staat om een regenbui te overleven.

Uniek borsteltje

De unieke bovenkant van deze mascara bestaat uit allerlei kleine borsteltjes. Deze borsteltjes hebben stuk voor stuk een andere lengte, waardoor alle wimperharen de gewenste hoeveelheid mascara aangebracht krijgen. Je geniet hierdoor al snel van prachtige wimpers met behoorlijk veel volume.

Je hoeft daarbij niet bang te zijn voor klonten. De borsteltjes verdelen de mascara namelijk perfect. Tot slot willen we nog aanstippen dat deze mascara dermatologisch getest is. Ook voor lensdragers of voor mensen met gevoelige ogen is deze Maybelline mascara dus uitermate geschikt.

goede Maybelline mascara

Conclusie van deze Maybelline mascara review

Aan het einde van deze Maybelline mascara review kunnen wij enkele zaken concluderen:

  • Maybelline is met recht één van de beste en populairste merken binnen de wereld van mascara
  • Je hebt de keus uit onwijs veel verschillende Maybelline mascara’s, waarbij bovengenoemde varianten zeker de beste varianten zijn.
  • Je betaalt eigenlijk nooit teveel voor de beste Maybelline mascara; de mascara is marktconform geprijsd
  • Met de bovenstaande mascara’s geniet je van prachtige wimpers én daarmee ook van prachtige ogen met een unieke uitstraling.

Naar welk van bovengenoemde Maybelline mascara’s gaat jouw voorkeur? 

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>