Dior mascara review – Een top 3 met ervaringen!

Ben jij een liefhebber van dure merken? Dan vind je ongetwijfeld het assortiment van het Franse merk Dior geweldig. Dit Franse (cosmetica)merk werd op 16 december 1946 opgericht en heeft sindsdien een indrukwekkende groei door weten te maken.

Dior mascara review

Ontdek in deze Dior mascara review de top 3 uit de collectie

Het bedrijf biedt hedendaags niet alleen cosmeticaproducten aan, maar ook kleding, schoenen en tassen. De producten van Dior zijn over het algemeen niet goedkoop te noemen, maar zijn wel van de hoogste kwaliteit. Dat is ook duidelijk terug te zien in de mascara van dit Franse merk. In deze Dior mascara review vertellen we jou daar graag meer over.

Voor deze Dior mascara review zijn wij namelijk op zoek gegaan naar de drie beste mascara’s van dit merk. Uiteindelijk hebben wij een top 3 samen weten te stellen van mascara’s waar wij zéér te spreken over zijn. Deze mascara’s zijn stuk voor stuk makkelijk aan te brengen, zorgen voor een unieke wimperlook en blijven langdurig zitten. Ben je benieuwd geworden? Lees deze Dior mascara review op je gemakje door en schaf direct de gewenste Dior mascara aan!

Top 3 beste Dior mascara

Wat is nou de beste Dior mascara? Die vraag staat centraal in dit artikel. Feit is dat dit Franse merk door de jaren heen vrij veel soorten mascara’s op de markt heeft gebracht. Je hebt hierdoor meer dan voldoende keus, maar dit maakt de zoektocht tegelijkertijd er ook niet makkelijker op. Mocht je voor één van de onderstaande Dior mascara’s kiezen, maak je in ieder geval een verstandige keus!

1. Dior Diorshow Iconic Overcurl

Gaat jouw voorkeur uit naar een mascara die veel krul en volume met zich mee brengt? Dan kan je niet om deze Dior mascara heen. Als je naar het borsteltje van deze mascara kijkt, zie je direct dat je hier met een uniek soort mascara te maken hebt. De borstel kent namelijk een unieke vormgeving, waardoor je jouw wimpers prachtig kunt laten krullen.

Deze mascara is – dankzij dit borsteltje – makkelijk aan te brengen, waarbij je ook niet bang hoeft te zijn voor klonten. Des te meer mascara je op jouw wimperharen ‘uitsmeert’, des te meer volume en krul jouw wimpers krijgen. Dankzij deze mascara kan je dus volledig zelf bepalen wat jouw wimperlook is!

Deze Dior mascara is niet goedkoop te noemen, maar biedt wel veel waar voor zijn geld. Zo is deze mascara dermatologisch getest, ziet de verpakking er geweldig uit en blijft deze mascara lang zitten. Qua kleur heeft Dior overigens gekozen voor een zwarte kleur; je kunt ook nog voor een blauwe of bruine kleur kiezen!

beste dior mascara

2. Dior Diorshow Maximizer 3D

Ook over deze Dior mascara zijn wij zeer te spreken. Deze mascara is volledig in het wit uitgevoerd en brengt een transparante kleur met zich mee. Dankzij deze mascara ben je in staat om nóg meer volume aan jouw wimpers aan te brengen. 

De wimpers krijgen hierdoor een unieke wimperlook, een fraaie krul en accentueren jouw ogen prachtig. Daarbij is het ook nog mogelijk om deze mascara ’s nachts op jouw ogen te laten zitten. Als je daarvoor kiest, worden jouw wimpers elke nacht verzorgd. Al met al kan je dus alle kanten op met deze mascara!

Dior mascara ervaringen

3. Dior Diorshow Black Out 

Vind je de twee hierboven genoemde mascara’s ietwat te duur? Deze Dior mascara review sluiten we graag af met een iets goedkopere variant; deze Dior Diorshow Black Out Mascara 099 Noir Khồl – zwart. 

Met deze geweldige mascara weet je een prachtig volume te creëren. Dankzij dit volume weet je jouw ogen te accentueren, waarbij de zwarte kleur ook in positieve zin opvalt. Bovendien kan je volledig zelf bepalen hoe dik je de mascara aan gaat brengen. Kies je voor één laagje? Of gaat jouw voorkeur toch uit naar meerdere lagen? 

Deze mascara is dus enkele euro’s voordeliger dan de twee hierboven genoemde varianten én is dermatologisch getest. Dior heeft bij deze mascara gekozen voor een ‘normale’ zwarte kleur en heeft voor een onwijs prettig borsteltje gezorgd. Dankzij dit prettige borsteltje breng je deze mascara snel en soepel aan. Je hoeft dus óók niet bang te zijn voor klonten.

Dior mascara reviews

Conclusie van deze Dior mascara review

Zo, we zijn alweer aan het einde gekomen van deze Dior mascara review. Om deze Dior mascara review waardig af te sluiten, zetten we graag enkele conclusies op een rijtje over dit indrukwekkende merk:

  • In het aanbod van Dior zijn allerlei soorten mascara’s terug te vinden; je hebt dus altijd meer dan voldoende keus
  • De mascara van Dior is niet goedkoop te noemen, maar is wel van de hoogste kwaliteit
  • Ongeacht wat jouw voorkeuren zijn, kan je in het assortiment van Dior altijd wel een geschikte variant vinden
  • De verpakkingen van de Dior mascara’s zien er echt geweldig uit

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>