De beste bronzer? Een top 3 met veel ervaringen!

Ben je de lange winters in ons land ook zo zat? Wil je jouw bleke huid graag wat zomerse tinten meegeven? Of wil je jouw gezicht juist zomers een stuk bruiner laten ogen? Als je voor de beste bronzer kiest, kun je jouw gezicht een prachtige zongekleurde bruine kleur geven. Een kleur waardoor het net lijkt alsof je een lange vakantie op de Bahama’s of Malediven hebt gehad.

beste bronzer

Ontdek de beste bronzer, lees hieronder snel verder!

Als dit bij jou als muziek in de oren klinkt, is het zaak om op zoek te gaan naar de beste bronzer. Een goede bronzer is makkelijk aan te brengen, heeft een perfecte kleur en blijft ook nog eens lang op jouw huid zitten. Helaas zijn niet alle bronzers even goed, waardoor het onwijs belangrijk is om een goed vergelijk te maken.

Het maken van dit vergelijk hoef je niet meer helemaal zelf te doen. Wij zijn namelijk ook al op zoek gegaan naar de beste bronzer. Wij hebben ons hierbij niet alleen op de beste koop gericht, maar ook op bijvoorbeeld de beste bronzer voor een lichte huid en de beste budget bronzer. Ongeacht naar wat voor bronzer je op zoek bent, vind je in dit artikel een voorstel op maat. Wij hebben namelijk een top 3 van de beste bronzers samen weten te stellen, waarover je hieronder meer kunt lezen.

Top 3 beste bronzer

Wil je graag van de voordelen van een bronzer gaan genieten? Wil jij ook in de winter van een prachtig bruin gezicht genieten? Dan is de aanschaf van een bronzer dus aan te raden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is namelijk zeer lastig om de perfecte bronzer te vinden, aangezien het aanbod van bronzers zeer divers en uitgebreid is. 

Wij helpen je graag een handje; hieronder vind je de drie beste bronzers. Deze bronzers zijn in onze test als beste uit de bus gekomen en zijn het aanschaffen dus meer dan waard. Neem onderstaande korte reviews op je gemakje door en kies direct de beste bronzer uit.

1. Rimmel London Natural Bronzer

Met deze geweldige bronzer van het merk Rimmel London vang je meerdere vliegen in één klap. Zo is dit niet alleen de mooiste bronzer wat ons betreft, maar beschermt deze bronzer jouw gezicht ook nog eens perfect. Deze bronzer houdt de zonnestraling namelijk tegen dankzij de SPF 15 formule.

Qua kleur zijn wij ook zeer enthousiast. Rimmel London heeft hierbij gekozen voor de kleur ‘Sun Bronze 022’, maar je kunt ook nog uit vier andere kleuren kiezen. Je kunt dus altijd wel een kleur vinden die volledig op jouw wensen aansluit.

Mooie matte finish

Met dank aan deze bronzer krijg je een gebruinde en verzorgde teint. Dat is ook te danken aan de matte finish van deze bronzingpoeder. Juist door die matte finish is het net alsof je uren op een strandbedje op een tropisch strand hebt gelegen. 

Bijft 10 uur zitten

Het aanbrengen van deze bronzer gaat ook moeiteloos; je hoeft de poeder alleen maar over jouw gezicht heen te smeren. Nadat je dat gedaan hebt, geniet je maar liefst 10 uur lang van de prachtige bruine kleur. Al deze voordelen in ogenschouw genomen, kunnen wij maar één ding concluderen: dit is volgens ons de beste bronzer.

goede bronzer

2. L’Oréal Paris Glam Bronze

Niet alleen het merk Rimmel London weet een geweldige bronzer te leveren, maar ook het merk L’Oréal Paris. Om meerdere redenen is ook deze bronzer van dit Franse merk zeer interessant.

Combinatie van tinten

Met name over de samenstelling van deze bronzer zijn wij zeer te spreken. Deze bronzer bestaat namelijk niet uit één kleur, maar bestaat uit twee bruine tinten. Deze combinatie van tinten zorgt voor een prachtige kleur, waarmee je jouw gezicht op een natuurlijke manier kunt laten stralen.

Inclusief borsteltje

Het aanbrengen van deze bronzer gaat ook makkelijk dankzij het meegeleverde borsteltje. Dit borsteltje kun je over de bronzer heen halen en vervolgens over jouw gezicht heen. Breng de bronzer over jouw gehele gezicht aan en geniet de gehele dag van een prachtige, bruine en stralende huid.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ook over de prijs-kwaliteitsverhouding zijn wij zeer te spreken. Onder aan de streep is dit dan ook één van de beste bronzers die je op dit moment aan kunt schaffen!

beste budget bronzer

3. Maybelline Terre Indienne

Spreken de hierboven genoemde varianten jou niet helemaal aan? Dan kun je ook nog kiezen voor deze bronzingpoeder van het merk Maybelline. Deze poeder is makkelijk aan te brengen, heeft een prachtige tint en blijf lang op jouw huid zitten.

Hele goede hechting

Bij het ontwerpen van deze bronzer heeft Maybelline bewust voor ultralichte pigmenten gekozen. Juist door die pigmenten hecht deze bronzer zeer goed aan jouw huid en krijgt je huid een natuurlijke uitstraling. Wat ons betreft is dit de beste natuurlijke bronzer; je ziet amper dat je een bronzer opgedaan hebt. Geweldig!

Voldoet aan alle verwachtingen

Al met al voldoet ook deze bronzer aan alle verwachtingen. Het is nu aan jou om te bepalen of deze bronzer meer aan jouw wensen voldoet dan de twee hierboven genoemde varianten. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat je géén spijt gaat krijgen van de aanschaf van deze Maybelline bronzer.

beste bronzer voor lichte huid

Hoe werkt een bronzer?

Ben je op zoek naar een natuurlijke bronzer om jouw gezicht iets bruiner te laten ogen? Dan heb je meer dan voldoende keus. Maar, hoe zorgt een bronzer er nou voor dat jouw huid bruiner wordt en gaat stralen? Dat is te danken aan de samenstelling van een bronzer. De verschillende pigmenten uit een bronzer hechten zich aan jouw huid, waarbij de kleur jouw gezichtshuid weet te beïnvloeden.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de bronzingpoeder over jouw huid heen te smeren. Je kunt overigens ook nog kiezen voor een vloeibare bronzer, waarbij je dus met een vloeibare substantie te maken hebt. Wat in dit geval beter is, is echt volledig van jouw voorkeuren afhankelijk. Ook daarom kan het absoluut geen kwaad om een goed vergelijk te maken.

Let goed op: alle bronzers hebben een andere ‘levensduur’. Sommige bronzers blijf je bijvoorbeeld 4 dagen lang zien, terwijl andere bronzers 10 uur blijven zitten. Het is aan jou om te bepalen naar welke ‘levensduur’ jouw voorkeur uit gaat.

Aandachtspunten bij een bronzer kopen

Wil je graag een bronzer kopen? Wil je met deze bronzer jouw huid bruiner laten ogen en meer laten stralen? Dan is de aanschaf van een bronzer zeker aan te raden, maar je moet wel rekening met enkele facetten houden. Zo is het bijvoorbeeld onwijs belangrijk om een goed vergelijk te maken, aangezien het aanbod vrij uitgebreid is. Let bij het maken van een vergelijk goed op de volgende criteria:

  • Hoelang blijft de bronzer op jouw huid zitten? 
  • Wat is de kleur van de bronzer?
  • Bestaat de bronzer uit één kleur of uit meerdere kleuren?
  • Is het een bronzingpoeder of is het een vloeibare bronzer?
  • Wat is het effect van de bronzer? Glanzend of natuurlijk?
  • Voor welke huidskleur is de bronzer geschikt?
  • Wat is het prijskaartje van de bronzer?

Als je op onder meer deze vragen voor jezelf een antwoord weet te vinden, kun je de beste bronzer uitkiezen. Daarbij kun je ook direct voor één van de hierboven genoemde bronzers gaan; dat zijn volgens ons namelijk de beste varianten!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>