Lancôme mascara review: Een top 3 uit de collectie

Ben je op zoek naar nieuwe mascara? Dan weet je één ding zeker: je hebt meer dan voldoende keus. Dit komt enerzijds doordat er allerlei soorten mascara’s bestaan, maar anderzijds komt dit ook doordat veel merken zich op deze markt hebben gericht.

Lancome mascara review

Ontdek de beste Lancome mascara review met ervaringen.

Merken zoals L’Oréal, Dior, Bourjois, Maybelline en Lancôme bieden veel hoogwaardige mascara’s aan. Bij deze merken kan je dan ook naar hartenlust shoppen en uiteindelijk de gewenste mascara zien te vinden. In deze Lancôme mascara review staat het laatstgenoemde merk centraal; Lancôme.

Dit Franse cosmeticamerk werd al in 1935 opgericht. Vanaf dat jaar wist het merk al direct een flinke groei door weten te maken. Hedendaags is Lancôme overigens onderdeel van de L’Oréal Group. In het huidige assortiment van Lancôme zijn allerlei soorten mascara’s te vinden, maar ook allerlei andere cosmeticaproducten en parfums.

In deze Lancôme mascara review lees je in ieder geval meer over de mascara’s van dit merk. Wij hebben het assortiment van dit merk aan een strenge keuring onderworpen, waardoor wij de drie beste varianten hebben gevonden. Lees deze Lancôme mascara review op je gemakje door en laat je verrassen. Wij kunnen je alvast één ding verklappen; wij zijn onder de indruk van de mascara’s van dit merk!

Top 3 beste Lancôme mascara

Naar wat voor mascara gaat jouw voorkeur uit? Wil je het liefste een hele donkere mascara hebben? Wil je het liefst een mascara hebben waarmee je jouw wimpers een krul kunt geven? Of wil je het liefste een mascara die waterproof is? In het assortiment van Lancôme vind je al deze soorten mascara’s in ieder geval terug. Maar, wat zijn nou de beste Lancôme mascara’s? Het antwoord op die vraag vind je hieronder in deze Lancôme mascara review!

1. Lancôme Hypnôse Drama Mascara

Als je naar het borsteltje van deze mascara kijkt, zie je direct dat we met een bijzondere mascara te maken hebben. Het borsteltje van deze mascara is namelijk niet recht, maar kent een lichte welving. Dankzij deze welving weet je onwijs veel volume en krul te creëren.

Met deze mascara ben je dus absoluut in staat om een prachtige wimperlook te creëren. Een wimperlook die jouw ogen prachtig laat accentueren en een wimperlook die volledig aan jouw wensen voldoet. Je bepaalt bij deze mascara immers volledig zelf hoeveel lagen mascara je aanbrengt.

De kleur van deze mascara is zwart diep, de mascara is dermatologisch getest en de mascara is makkelijk aan te brengen. Eigenlijk heeft deze mascara alles in huis; daarom hebben wij deze mascara ook uitgeroepen tot de beste mascara van het merk Lancôme.

Lancome mascara reviews

2. Lancôme Grandiôse Mascara

Hoef jij niet per sé super veel volume aan jouw wimpers aan te brengen? Gaat jouw voorkeur meer uit naar een subtiele krul? Dan kan je het beste voor deze Lancôme Grandiôse Mascara – Zwart kiezen. Dankzij deze mascara weet je jouw wimpers subtiel te verlengen en weet je een subtiele krul te creëren.

Ook deze mascara heeft een diep zwarte kleur, ook deze mascara is dermatologisch getest en ook deze mascara is makkelijk aan te brengen. Bij deze mascara valt het borsteltje nóg meer op; het borsteltje kent namelijk een volledige bocht. Dankzij die ‘bocht’ weet je de gewenste wimperlook op een makkelijke wijze te creëren.

Over deze Lancôme mascara zijn wij in ieder geval zeer te spreken. De mascara brengt een prachtige look met zich mee, is makkelijk aan te brengen en blijft lang zitten. Wat wens je nog meer?

beste Lancome mascara

3. Lancôme Hypnôse Doll Eyes (waterproof)

Deze Lancôme mascara review sluiten we graag met deze unieke mascara af. Met deze mascara ben je namelijk in staat om:

  • Jouw wimpers veel volume mee te geven
  • Jouw wimpers te verlengen
  • Jouw wimpers een krul mee te geven; van de aanzet van de wimpers tot aan de uiteinden van de wimperharen

Al met al kan je dankzij deze mascara dus de gewenste wimperlook creëren. Je hebt daarbij volledige zeggenschap, aangezien je zelf bepaald hoeveel lagen mascara je aan gaat brengen. Het aanbrengen van de mascara gaat overigens bijzonder makkelijk en prettig dankzij het perfecte borsteltje. Opvallend is verder nog dat deze mascara waterproof is. Al met al is ook de aanschaf van deze Lancôme mascara van harte aan te raden!

Lancome mascara ervaringen

Conclusie van deze Lancôme mascara review

Op basis van deze Lancôme mascara review kunnen wij enkele zaken concluderen over dit vooraanstaande merk:

  • Het assortiment van het Franse merk Lancôme is veelbelovend
  • Je hebt de keus tussen allerlei soorten mascara’s
  • Met de mascara’s van Lancôme ben je in staat om zélf een unieke wimperlook te creëren
  • De borsteltjes van de Lancôme mascara’s zien er echt geweldig uit
  • Alle Lancôme mascara’s zijn makkelijk aan te brengen en blijven lang zitten
  • Je hebt bovendien nooit last van klonten
  • De Lancôme mascara’s zijn niet goedkoop te noemen, maar bieden onwijs veel waar voor hun geld

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>