Rimmel mascara review: Een top 3 uit de collectie

Als je nieuwe mascara aan wilt schaffen, heb je meer dan voldoende keus. Je kunt namelijk tussen allerlei verschillende soorten mascara’s kiezen én je hebt de keus uit verschillende merken. Kies jij graag voor mascara van één van de beste merken? Dan kom je al snel uit bij de mascara van L’Oréal, bij mascara van Chanel of bij de Rimmel mascara.

Rimmel mascara review

Ontdek de top 3 van Rimmel in deze Rimmel mascara review

In dit artikel richten wij onze pijlen volledig op de mascara van het merk Rimmel. Dit merk heeft door de jaren heen een flinke naam opgebouwd én is goed vertegenwoordigd in de wereld van mascara. Dat is onder meer terug te zien aan het uitgebreide assortiment van dit Britse cosmeticamerk.

Binnen het assortiment van Rimmel zijn wij op zoek gegaan naar de beste Rimmel mascara. Uiteindelijk hebben wij drie mascara’s kunnen selecteren die aan al onze verwachtingen voldoen. In dit artikel laten we jou graag kennis maken met de beste Rimmel mascara. Lees op je gemakje de onderstaande drie reviews door en kies vervolgens de beste Rimmel mascara voor jezelf uit!

Top 3 beste Rimmel mascara

Wil jij het liefste een zwart gekleurde mascara hebben? Gaat jouw voorkeur uit naar een waterproof mascara? Of wil je een mascara die geschikt is voor gevoelige ogen? Op basis van jouw eigen voorkeuren kan je in het assortiment van Rimmel altijd wel een geschikte mascara vinden. Maar, wat is nou met kop en schouders de beste Rimmel mascara? Wij zijn voor jou op onderzoek gegaan.

Hieronder vind je drie korte reviews over mascara’s waar wij zéér te spreken over zijn. Deze mascara’s van het merk Rimmel zijn makkelijk aan te brengen, hebben specifieke voordelen en hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

1. Rimmel Extra Super Lash 

Heb jij het liefste mascara die voor een uitgesproken uitstraling zorgt? Dan is deze Rimmel London Extra Super Lash Mascara voor jou op het lijf geschreven. Deze mascara zorgt namelijk voor een indrukwekkende verlenging van jouw wimpers, waardoor je van een prachtig volume weet te genieten.

Overal waar je komt, weet je de show te stelen met jouw prachtige wimpers. Jouw wimpers hebben een donkere kleur en bevatten absoluut geen klonten. Het aanbrengen van deze beste Rimmel mascara gaat namelijk makkelijk dankzij het handige borsteltje.

Opbouwbare mascara

Wil je zelf de intensiteit en het volume bepalen? Ook dat is mogelijk met deze mascara. Dit betreft een zogeheten opbouwbare mascara, waardoor je volledig zelf bepaalt hoe jouw ogen er exact uit komen te zien.

Deze mascara is bovendien veegvast, is dermatologisch getest en is geschikt voor gevoelige ogen. Mede vanwege deze eigenschappen is dit volgens ons één van de beste Rimmel mascara’s. 

review Rimmel mascara

2. Rimmel Scandal'Eyes 

Ook met deze Rimmel mascara ben je in staat om jouw eigen wimperlook te creëren. Je kunt deze geweldige mascara makkelijk aanbrengen, waarbij je sowieso geen last hebt van klonten. Bovendien bepaal je volledig zelf het volume en de hoeveelheid lagen.

Voor des te meer lagen je kiest, des te dikker/voller jouw wimpers worden. Je kunt jouw wimpers dus per dag afstemmen op jouw outfit en op jouw eigen voorkeuren. Met deze mascara kan je simpelweg alle kanten op; dat is ook één van de voornaamste redenen waarom wij deze mascara aanraden.

Ga je deze beste Rimmel mascara voor de eerste keer gebruiken? Check dan even goed de handleiding; je vindt daarin een uitgebreide instructie over het aanbrengen van de mascara!

beste Rimmel mascara

3. Rimmel Wonder'fully Real 

Tot slot willen we ook deze variant van Rimmel nog van harte aanraden. Met deze mascara ben je in staat om een excentrieke en unieke wimperlook te verkrijgen. Dankzij het borsteltje weet je namelijk veel volume aan jouw wimpers mee te geven, waarbij je ook voor extra lange wimpers weet te zorgen. 

Jouw wimpers krijgen – dankzij deze Rimmel mascara – een unieke look. Deze unieke look zorgen voor een prachtige uitstraling en accentueren jouw ogen op de gewenste manier. Dankzij het prettige borsteltje gaat het aanbrengen bovendien zeer gemakkelijk. Tot slot is het ook nog een voordeel dat deze mascara dermatologisch getest is, geschikt is voor gevoelige ogen en een prachtige zwarte kleur heeft.

Rimmel mascara ervaringen

Conclusie van deze Rimmel mascara review

Naar welk van bovengenoemde Rimmel mascara’s gaat jouw voorkeur? Bepaal je eigen wensen en kies vervolgens direct één van de gewenste mascara’s van dit grote merk uit. Ter afsluiting van dit deze Rimmel mascara review kunnen wij in ieder geval enkele zaken concluderen:

  • Met de Rimmel mascara ben je in staat om een unieke en fraaie wimperlook te verkrijgen.
  • De beste Rimmel mascara’s zijn stuk voor stuk makkelijk aan te brengen en blijven langdurig zitten.
  • Dankzij de opbouwbare mascara van Rimmel bepaal je volledig zélf jouw eigen wimperlook.
  • De beste Rimmel mascara kent een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Al met al staan alle seinen dus op groen om direct één van bovengenoemde Rimmel mascara’s aan te schaffen!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>