Wat is de beste L’Oréal mascara? Een top 3!

Ben je op zoek naar nieuwe mascara? Gaat jouw voorkeur daarbij uit naar de beste mascara? Mogelijk moet je voor die mascara nét iets meer betalen, maar je krijgt dan wel een hoop waar voor je geld. Dat is ook het geval als je voor mascara van het merk L’Oréal kiest.

beste L'Oréal mascara

Ontdek de beste L'Oréal mascara, lees hieronder verder.

Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste L’Oréal mascara. Daarvoor hebben wij allerlei soorten mascara van dit Franse merk aan een strenge keuring onderworpen. Uiteindelijk hebben wij – op basis van onze bevindingen – de top 3 van de beste L’Oréal mascara geselecteerd. Lees het artikel op je gemakje door en schaf vervolgens direct de gewenste mascara van dit merk aan!

Top 3 beste L’Oréal mascara

Het ‘lastige’ van mascara is dat er veel verschillende soorten van bestaan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mascara met een héle donkere kleur, voor een mascara die voor veel volume zorgt of voor een mascara die waterproof/watervast is. Al deze soorten mascara vind je ook in grote getalen terug in het assortiment van L’Oréal. 

Maar, voor welke varianten kan je dan het beste kiezen? Op die vraag geven wij hieronder graag antwoord. Wij laten je namelijk hieronder kennis maken met de drie beste varianten uit het assortiment van L’Oréal.

1. L’Oréal Paris Lash Paradise

Wil je jouw wimpers graag een donkere kleur geven? Wil je daarbij ook nog jouw wimpers van veel volume voorzien? Dan is deze variant van dit merk de beste optie. Met deze Lash Paradise Mascara weet je een intense en fraaie blik te creëren. 

Bijkomend voordeel is dat deze mascara geschikt is voor mensen met gevoelige ogen. Ook als je lenzen draagt, kan je zonder enig probleem deze mascara op doen. Dankzij het prettige borsteltje gaat het aanbrengen van deze mascara bovendien zeer gemakkelijk; je hoeft je ook geen zorgen te maken over bijvoorbeeld klonten.

Dankzij de aanwezige castorolie en het korenbloemwater voorzie je jouw wimpers ook van een juiste behandeling. Jouw wimpers blijven namelijk zacht en soepel dankzij deze bestanddelen.

Dit is wat ons betreft de beste L’Oréal mascara voor vrouwen die de voorkeur geven aan een intense oogopslag. De donkere kleur en het volle volume zorgen voor prachtige en intense wimpers!

beste L'Oréal mascara review

2. L'Oréal Paris Double Extension (Waterproof)

Heb jij het liefste een watervaste/waterproof mascara? Dan kan je het beste voor deze variant van L’Oréal Paris kiezen. Deze variant blijft áltijd zitten, ook al ben je in een hevige regenbui terecht gekomen. Je hoeft dus nooit bang te zijn voor uitgelopen mascara!

Deze mascara is donker qua kleur, kent een prettige borstel en zorgt voor een hippe look. Met behulp van het prettige borsteltje kan je de mascara bovendien perfect aanbrengen op jouw wimpers. Alle mascara wordt verspreid op de verschillende wimperharen aangebracht, waardoor je van een fraaie uitstraling geniet.

Bijkomend voordeel is dat jouw wimpers géén last van klonten krijgen. Tot slot is het ook nog zeer prettig dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor een regenbui. De mascara blijft altijd zitten en zorgt daarmee voor een blijvende, prachtige look! 

beste L'Oréal waterproof mascara

3. L’Oréal Paris Volume Million Lashes 

Deze top 3 met beste mascara van het merk L’Oreal sluiten we graag af met deze extra zwarte variant. Met deze mascara ben je in staat om jouw wimpers onwijs veel volume mee te geven. In combinatie met de extra donkere kleur zorgt dat voor een unieke en intense look.

Dankzij de vele borstelhaartjes weet je de mascara bovendien perfect op jouw wimpers aan te brengen. Je hoeft niet bang te zijn voor klonten of voor wimperharen die overgeslagen worden. Nadat je de mascara met het handige borsteltje aangebracht hebt, geniet je direct van de prachtige look.

Deze mascara is dermatologisch getest, is relatief gunstig geprijsd en zorgt dus voor een intense look. Dat laatste is met name te danken aan de extra donkere kleur van deze mascara. Juist dát heeft ervoor gezorgd dat wij deze mascara in dit artikel opgenomen hebben!

L'Oréal mascara ervaringen

Conclusie van deze L’Oréal mascara review

Aan het einde van deze L’Oréal mascara review kunnen wij enkele zaken concluderen:

  • Het aanbod van het Franse merk L’Oréal is zeer uitgebreid te noemen
  • Het aanbod van L’Oréal kent een prima prijs-kwaliteitsverhouding
  • Met dank aan het aanbod van L’Oréal kan je jouw ogen altijd de gewenste uitstraling geven
  • De mascara van L’Oréal blijft langdurig zitten en is makkelijk aan te brengen dankzij de borsteltjes

Wil je graag voor de beste L’Oréal mascara kiezen? Dan kan je wat ons betreft het beste voor één van de drie hierboven genoemde mascara’s kiezen. Die mascara’s van dit overbekende merk brengen namelijk een fraaie uitstraling met zich mee, blijven langdurig zitten en zijn makkelijk aan te brengen. Wat wens je nog meer? Bepaal welke uitstraling jij aan jouw wimpers/ogen mee wilt geven en kies vervolgens voor één van de drie hierboven L’Oréal mascara’s!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>