Wat is de beste eyeliner? Een top 3 met veel ervaringen

Op welke manier accentueer jij jouw ogen graag? Breng je elke dag mascara op jouw wimpers aan? En combineer je dit mogelijk met fraaie oogschaduw? Als je de look van jouw ogen helemaal af wilt maken, kun je ook nog eyeliner gebruiken.

beste eyeliner

Ontdek de beste eyeliner, lees snel verder

Door de jaren heen is eyeliner uitgegroeid tot één van de populairste make-up soorten. Dit komt onder meer door de fraaie uitstraling van een eyeliner, maar óók door de manier waarop je het kunt gebruiken. Het aanbrengen van een lijntje rondom jouw ogen gaat met de beste eyeliner namelijk vrij makkelijk.

Maar, wat is de beste eyeliner? Op die vraag geven wij in dit artikel een passend antwoord. Daarbij kijken wij ook naar de beste waterproof eyeliner en naar de eyeliner met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Check dus even onderstaande top 3 en achterhaal direct wat voor jou de beste eyeliner zou zijn!

Top 3 beste eyeliner

In de afgelopen jaren hebben meerdere merken zich bezig gehouden met het ontwikkelen van eyeliners. Mede daardoor heb je tegenwoordig de keus tussen allerlei soorten varianten. Maar, wat is dan de beste eyeliner die je op dit moment kunt kopen? In onze ogen kun je het beste voor één van de drie onderstaande varianten kiezen!

1. Maybelline Hyper Precise All Day 

Wil je graag voor simpelweg de beste eyeliner gaan? Dan kun je niet om deze variant van Maybelline heen. Dit vooraanstaande merk heeft subliem werk met deze eyeliner afgeleverd: ook is het prijskaartje zeer interessant te noemen. Voor deze Maybelline eyeliner betaal je namelijk ‘slechts’ 5,99 euro.

Waterproof - goede eyeliner die niet uitloopt

Met deze eyeliner breng je moeiteloos de gewenste lijn rondom jouw ogen aan. Dat komt onder meer door de ultradunne punt van deze eyeliner: hierdoor kun je zeer nauwkeurig de lijn rondom jouw ogen aanbrengen. Verder is het prettig dat dit een waterproof eyeliner is en dat de eyeliner dus altijd op de gewenste manier blijft zitten.

Tot slot willen we ook nog benoemen dat deze eyeliner dermatologisch getest is. Ook is deze eyeliner geschikt voor lensdragers en voor mensen met gevoelige ogen. Dankzij de zwarte kleur is het ook nog eens een prachtige eyeliner om te zien; dankzij de ultra dunne punt kun je altijd de gewenste lijn rondom jouw ogen aanbrengen!

goede eyeliner

2. L'Oréal Paris Perfect Slim

Een goede nummer 2 in de lijst van beste eyeliners is deze variant van L’Oréal Paris. Dit merk heeft meerdere interessante eyeliners op de markt gebracht, maar juist deze variant brengt meerdere voordelen met zich mee.

Supergrip

Zo is het super prettig dat deze eyeliner een ultradunne punt heeft. Dankzij die punt kun je makkelijk de gewenste lijn rondom jouw oog creëren. Daarbij geniet je ook nog van de ultieme grip die deze eyeliner biedt: hierdoor weet je nóg beter de gewenste lijn rondom jouw ogen aan te brengen. 

Ook zijn we te spreken over het feit dat deze eyeliner langdurig blijft zitten. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat deze eyeliner níet waterproof is. Gelukkig is dat ook lang niet altijd nodig.

Meerdere kleuren

Qua kleur heb je meerdere keuzes bij deze eyeliner: zwart, grijs, groen, blauw of bruin. Naar welke kleur gaat jouw keuze? Ongeacht voor welke kleur je kiest, geniet je van een fraaie en prettige eyeliner!

beste waterproof eyeliner

3. Rimmel London Exaggerate 

Tot slot zijn wij ook nog te spreken over deze eyeliner van het merk Rimmel Londen. De prijs, de kleur, de manier waarop je de eyeliner aan kunt brengen én de uitstraling van de eyeliner: wij zijn eigenlijk overal van onder de indruk.

Met deze eyeliner geniet je tot 16 uur lang van een prachtige lijn rondom jouw ogen. Hoe dik deze lijn moet zijn? Dat hangt volledig van jouw eigen voorkeuren af: met deze eyeliner kun je altijd de gewenste ooglook creëren. Bijkomend voordeel is dat Rimmel Londen voor een vrij dun kwastje gekozen heeft. Dankzij dit dunne kwastje kun je zeer nauwkeurig de eyeliner rondom jouw ogen aanbrengen.

Beste eyeliner voor beginners

Deze eyeliner is niet waterproof, maar blijft dus wel tot 16 uur lang zitten. Mede daarom durven wij dit een goede eyeliner te noemen die niet uitloopt. Ook is deze eyeliner makkelijk aan te brengen, waardoor het de beste eyeliner voor beginners is. 

Ook beste budget eyeliner?

Daarbij geniet je van een vrij donkere kleur; Rimmel London biedt deze eyeliner alleen in het zwart aan. Voor de prijs kun je absoluut niet de mist in gaan met deze eyeliner. Wij zijn fan!

beste eyeliners

Waar moet je om denken bij eyeliner kopen?

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuwe eyeliner te kopen? Dan sta je voor een leuke uitdaging: het aanbod is namelijk vrij divers te noemen. Voordat je jouw zoektocht kunt starten, moet je dus alvast enkele belangrijke keuzes voor jezelf gaan maken om je ogen de perfecte look te geven

Wat moet de kleur van de eyeliner worden? Hoeveel mag de eyeliner maximaal kosten? Moet het om een waterproof eyeliner gaan? En moet het eyeliner zijn die sowieso niet uitloopt? Als je op al deze vragen een passend antwoord geformuleerd hebt, kun je gericht op zoek gaan naar de beste eyeliner.

Let tot slot ook nog op enkele belangrijke opties/eigenschappen:

  • Dermatologisch getest
  • Geschikt voor lensdragers
  • Geschikt voor gevoelige ogen
  • Het effect (glanzend, mat, glitters of metallic)
  • Substantie (crème, gel of vloeibaar)
  • Type dispenser: (met applicator, potje, potlood of stift)

Al met al zijn er dus de nodige criteria waar je goed op moet letten. Vergelijk daarom goed de verschillende eyeliners en bepaal uiteindelijk waar jouw voorkeur naar uit gaat en neem daarin mee wat je de fijnste en veiligste manier vindt om het aan te brengen. 

Conclusie van deze beste eyeliner test

Aan het einde van de beste eyeliner test kunnen wij enkele zaken concluderen:

  • Het aanbod van eyeliners is zeer divers te noemen.
  • Bij het op zoek gaan naar de gewenste eyeliner kun je op vrij veel criteria letten.
  • De varianten van Maybelline, L’Oréal en Rimmel Londen (zie hierboven) zijn in onze ogen de beste eyeliners op dit moment.
  • Met de beste eyeliner kun je een prachtige look creëren.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>