De 5 beste wenkbrauw producten voor perfecte wenkbrauwen

Wil jij graag dikke en opvallende wenkbrauwen? Of gaat jouw voorkeur uit naar stijlvolle en niet al te opvallende wenkbrauwen? Dankzij de verschillende wenkbrauw producten heb je in ieder geval tegenwoordig dé mogelijkheid om jouw wenkbrauwen helemaal naar wens te maken.

beste wenkbrauw producten

Ontdek de beste wenkbrauw producten, lees snel verder!

Daarbij is het uiteraard wel van belang dat je de beste wenkbrauw producten uit weet te kiezen. Graag helpen we jou daar een handje bij. In de afgelopen jaren zijn meer en meer wenkbrauwen producten op de markt gekomen. Welke producten zijn nou écht goed? Welke producten heb jij nodig voor jouw wensen? En wat zijn de beste varianten van de verschillende wenkbrauw producten? Op al deze vragen vind je in dit artikel een passend antwoord!

Het is hoe dan ook een feit dat je tegenwoordig alle kanten op kunt met je wenkbrauwen. Je kunt wenkbrauwen laten tatoeëren, maar je kunt er ook voor kiezen om met wenkbrauw verf, een wenkbrauw groei serum, een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwgel of wenkbrauwpoeder aan de slag te gaan. Wat voor jou de beste wenkbrauw producten zijn? Het antwoord op die vraag kun je zelf geven na het lezen van dit artikel!

Top 5 beste wenkbrauw producten

Wil je graag de stijl van jouw wenkbrauwen aanpassen? Dan is ons advies om allereerst jouw wensen op een rijtje te zetten. Welke kleur moeten jouw wenkbrauwen gaan krijgen? Wat moet de gewenste uitstraling worden? En hoeveel volume/dikte wil je aan jouw wenkbrauwen mee geven? Dit zijn enkele vragen waar je voor jezelf een antwoord op moet zien te vinden.

Heb je eenmaal in beeld waar jouw voorkeur naar uitgaat? Dan is het zaak om de onderstaande wenkbrauw producten goed met elkaar te gaan vergelijken. Per product bespreken wij wat voor product het precies is én wat de beste variant van het betreffende wenkbrauwen product is. 

1. Beste wenkbrauw verf

Wil je graag jouw wenkbrauwen een opvallendere uitstraling meegeven? Of wil je wellicht de kleur van jouw wenkbrauwen aanpassen? Voor beide wensen kun je gebruik maken van wenkbrauwverf. Middels een kwastje, staafje en/of kammetje kun je deze wenkbrauwverf op jouw wenkbrauwen aanbrengen, waardoor je jouw wenkbrauwen helemaal naar wens weet te maken.

Let wel op: niet alle soorten wenkbrauwverf die je kunt kopen, zijn even goed. Let daarom goed op de bestanddelen van de wenkbrauwverf. Het is hierbij sowieso wenselijk dat de wenkbrauw géén waterstofperoxide bevat. Ook is het wenselijk dat de wenkbrauwverf snel opdroogt en dat de wenkbrauw verf lang blijft zitten.

Bekijk hier het artikel met de top 3 beste wenkbrauw verf >>

Swiss Opar - Droogt in 1 minuut

Welke wenkbrauwverf wij aan kunnen raden? Persoonlijk zijn wij echt fan van de Swiss Opar - Wenkbrauwverf en Wimperverf. Met deze wenkbrauw verf weet je niet alleen jouw wenkbrauwen bij te kleuren, maar kun je ook nog eens jouw wimpers bijkleuren. Bijkomende voordelen: deze wenkbrauw verf bevat geen waterstofperoxide, heeft een droogtijd van slechts 1 minuut en wordt geleverd met meerdere accessoires. Dankzij deze accessoires is het een fluitje van een cent om deze wenkbrauw verf op jouw wenkbrauwen aan te brengen!

beste wenkbrauw producten wenkbrauw verf

2. Beste wenkbrauw groei serum

Ben je op zoek naar het beste wenkbrauw product? Gaat jouw voorkeur daarbij uit naar een product waarmee je de groei van jouw wenkbrauwen kunt stimuleren? Dan kun je niet om wenkbrauw groei serum heen. Deze serum kun je over jouw wenkbrauwen heen smeren, waarna alle oliën in jouw wenkbrauwen gaan trekken. Juist deze oliën zorgen voor een stimulans van de groei van jouw wenkbrauwen.

Bekijk hier het artikel met de top 3 beste wenkbrauw groei serum >>

Ghazal Beauty Brow Boost Oil - Verschillende oliën

Dankzij een wenkbrauw groei serum kun je jouw wenkbrauwen dus op een natuurlijke manier laten groeien. Welke groei serum je daar het beste voor kunt gebruiken? In onze ogen kun je het beste voor de Brow Boost Oil 100% van Ghazal Beauty kiezen. 

Deze serum bevat vier verschillende oliën. Al deze oliën zorgen voor een stimulans van de haargroei, terwijl de oliën ook zorgen voor het zacht maken van de huid rondom de wenkbrauwen en het conditioneren van de wenkbrauwharen. Door deze oliën geniet je in ieder geval vrij snel van een snelle haargroei; al met al een ideaal wenkbrauw product!

beste wenkbrauw producten wenkbrauw groei serum

3. Beste wenkbrauwpotlood

Wil je jouw wenkbrauwen graag snel en makkelijk in het gewenste model kunnen brengen? Wil je daarbij ook nog op een handige manier de kleur van jouw wenkbrauwen aanpassen? In dat geval is het aan te raden om te kiezen voor een wenkbrauwpotlood.

Bekijk hier het artikel met de top 3 beste wenkbrauwpotlood >>

Maybelline Brow Satin Duo - Potlood én poeder

Met een wenkbrauwpotlood kun je moeiteloos jouw wenkbrauwen bijwerken. In principe kun je een wenkbrauwpotlood met een oogpotlood vergelijken, maar een wenkbrauwpotlood kent meestal twee uiteinden. Dat is ook duidelijk terug te zien bij het Maybelline Brow Satin Duo - Wenkbrauwpotlood en poeder. Dit is volgens ons het allerbeste wenkbrauwpotlood.

Aan de ene kant van dit product vind je een potlood waarmee je jouw wenkbrauwen in de gewenste vorm kunt maken. Aan de andere kant vind je een poederstift; met deze poederstift kun je jouw wenkbrauwen op een natuurlijke manier opvullen. Daarmee weet je jouw wenkbrauwen voller te maken én krijgen jouw wenkbrauwen ook nog de gewenste kleur!

beste wenkbrauw producten wenkbrauwpotlood

4. Beste wenkbrauwgel

Met een wenkbrauwgel kun je jouw wenkbrauwen op een perfecte manier bijwerken. Het is met een wenkbrauwgel namelijk mogelijk om jouw wenkbrauwen te fixeren, te kleuren, te definiëren en te vullen. Dankzij dit handige beste wenkbrauw product kun je dus moeiteloos jouw wenkbrauwen naar wens stylen.

Bekijk hier het artikel met de top 3 beste wenkbrauwgel >>

L'Oréal Paris Unbelieva Brow - Waterproof

Dat is zéker het geval als je voor de volgende wenkbrauwgel kiest: L'Oréal Paris Unbelieva Brow Wenkbrauwgel - Waterproof. Deze variant is bij onze test als allerbeste wenkbrauwgel uit de bus gekomen. Dat is onder meer te danken aan de prachtige kleur van deze gel, aan het feit dat de gel waterproof is en aan het feit dat het aanbrengen van deze gel heel makkelijk is.

Voor het aanbrengen van deze gel kun je het volgende stappenplan gebruiken: aanbrengen, stylen en drogen. Een kind kan de was doen. Om het helemaal af te maken, blijft deze wenkbrauwgel ook nog dagenlang op jouw wenkbrauwen zitten. Je geniet daardoor dagenlang van prachtige wenkbrauwen, zonder dat je daar omkijken naar hebt!

beste wenkbrauwproducten wenkbrauwgel

5. Beste wenkbrauwpoeder

Je hebt hierboven veel informatie over de beste wenkbrauw producten kunnen vinden. Toch ontbreekt er nóg een wenkbrauw product; de wenkbrauwpoeder. Met wenkbrauwpoeder ben je in staat om jouw wenkbrauwen op een subtiele wijze te accentueren. Je weet net een iets andere kleur of een iets andere vorm te verkrijgen dankzij de beste wenkbrauwpoeder.

Bekijk in het artikel de top 3 beste wenkbrauwpoeder >>

Rimmel London Brow This Way - Blijft dagenlang zitten

Wat volgens ons de beste wenkbrauwpoeder is? Onze absolute voorkeur gaat uit naar de Rimmel London Brow this way Eyebrow kit – Wenkbrauwpoeder. Deze wenkbrauwpoeder stelt je in staat om zowel de kleur als de vorm van jouw wenkbrauwen naar wens te krijgen.

Nadat je deze wenkbrauwpoeder op jouw wenkbrauwen aangebracht hebt, geniet je dagenlang van de gewenste look. Dat is hoofdzakelijk te danken aan de combinatie van producten; dit bevat namelijk niet alleen een wenkbrauwpoeder, maar ook een bijbehorende wax. Dankzij deze wax weet je de poeder perfect op en rondom jouw wenkbrauwen te laten hechten.

beste wenkbrauw producten wenkbrauwpoeder

Naar welk beste wenkbrauw product gaat jouw voorkeur uit? Feit is dat je meer dan voldoende keus hebt. Zet daarom jouw wensen op een rijtje, bepaal hoeveel geld je uit wilt geven en ga gericht op zoek naar het beste wenkbrauw product. De hierboven genoemde wenkbrauw producten zijn in ieder geval stuk voor stuk de moeite waard!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>