Top 3 van de beste wenkbrauwgel – Lees ook alle ervaringen!

In de afgelopen jaren zijn meer en meer vrouwen met hun wenkbrauwen bezig. Sommige vrouwen geven daarbij de voorkeur aan dikke en opvallende wenkbrauwen, terwijl andere vrouwen juist kiezen voor sierlijk wenkbrauwen. Feit is dat je – dankzij verschillende hulpmiddelen – momenteel jouw wenkbrauwen altijd wel naar wens kunt maken.

beste wenkbrauwgel

Ontdek de beste wenkbrauwgel, lees snel verder.

Mocht je jouw wenkbrauwen graag naar wens willen maken, kun je daarvoor eens kijken naar wenkbrauwgel. Dankzij wenkbrauwgel kun je jouw wenkbrauwen een paar dagen lang van de gewenste kleur voorzien. Lijkt jou dit wel iets? Lees dit artikel dan zeker even door! In dit artikel vertellen we namelijk wat de beste wenkbrauwgel is en waar je aan moet denken bij het uitkiezen van de beste wenkbrauwgel!

Top 3 beste wenkbrauwgel

Heb je op dit moment interesse in goede wenkbrauwgel? Wil je daarmee graag jouw wenkbrauwen voller laten ogen? Kies dan voor de beste transparante wenkbrauwgel. Wil jij liever jouw wenkbrauwen een gewenste kleur meegeven? Kies dan voor de beste gekleurde wenkbrauwgel. Voor beide varianten heb je in ieder geval méér dan genoeg keus!

Graag geven we allereerst antwoord op de volgende vraag: wat is wenkbrauwgel precies? Dit is eigenlijk de simpelste manier om jouw wenkbrauwen voller en dikker te maken, waarbij je ook nog voor kunt kiezen om jouw wenkbrauwen een gewenste kleur te geven.

Als je op zoek naar de beste wenkbrauwgel gaat, kom je al snel twee varianten tegen: de transparante wenkbrauwgel en de gekleurde wenkbrauwgel. Over beide varianten lees je in het restant van dit artikel meer! Wij hebben het uitgebreide aanbod van wenkbrauwgels nadrukkelijk bestudeerd. Na onze uitgebreide test hebben wij ook een top 3 samen weten te stellen. Over deze drie beste varianten willen wij je hieronder graag het een en ander vertellen.

1. L'Oréal Paris Unbelieva Brow 

Het merk L’Oréal Paris heeft meerdere interessante wenkbrauwgels in het assortiment, maar wij zijn met name over deze variant te spreken. Deze gekleurde wenkbrauwgel - die in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar is - brengt een prachtige teint met zich mee, is makkelijk aan te brengen en blijft ook nog eens lang zitten.

Waterproof

Ja, dit is namelijk een zogeheten waterproof gekleurde wenkbrauwgel. Ook als je in een regenbui terecht komt, blijft deze gel dus perfect zitten. Daarmee weet je dus ook zéker dat je dagenlang van prachtig gekleurde wenkbrauwen geniet. 

Bovendien gaat het aanbrengen van deze beste wenkbrauwgel bijzonder makkelijk. Je hoeft alleen maar jouw wenkbrauwen goed schoon te maken, de gel uit te smeren en vervolgens met behulp van het borsteltje jouw wenkbrauwen stylen. Tot slot hoef je slechts 90 seconden te wachten, waarna de gel volledig in jouw wenkbrauwen is getrokken. Vanaf dat moment geniet je van prachtige, gekleurde wenkbrauwen!

goede wenkbrauwgel

2. Maybelline Tattoo Brow 

Wil jij graag jouw wenkbrauwen een donker bruine kleur mee geven? Dan kun je het beste voor deze variant van Maybelline. Deze variant heeft een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding, blijft bijzonder lang zitten en is ook nog eens makkelijk aan te brengen. Overigens zijn wij niet alleen over deze donkerbruine variant te spreken, maar ook over de andere tinten bruin van deze wenkbrauwgel.

Blijft 3 dagen zitten

Zoals je wellicht al verwacht had, is dit een zogeheten gekleurde wenkbrauwgel. Met deze gel kun je jouw wenkbrauwen een prachtige kleur meegeven, waarna je de zeker 3 dagen lang van deze prachtige kleur geniet. Tijdens deze drie dagen hoef je niet bang te zijn dat de wenkbrauwgel af gaat geven. Deze wenkbrauwgel is namelijk ook nog eens watervast.

Ook bij deze variant geldt weer dat het aanbrengen van de gel zeer makkelijk gaat. Mocht je voor de eerste keer deze wenkbrauwgel aanbrengen, is het wel verstandig om de handleiding even goed door te nemen. Naarmate je de gel vaker en vaker op doet, gaat het makkelijker en makkelijker.

Al met al zijn wij zeer te spreken over deze wenkbrauwgel. Kies jouw favoriete kleur uit en geniet vervolgens van prachtige wenkbrauwen in de gewenste kleur!

beste wenkbrauwgel ervaringen

3. L'Oréal Paris Paradise Pomade Extatic 

Ook over deze variant van het welbekende merk L’Oréal Paris zijn wij zeer te spreken. Deze wenkbrauwgel heeft een prachtige teint, Ebony genaamd, is makkelijk aan te brengen en biedt verscheidene voordelen. Zo is het een absoluut voordeel dat deze wenkbrauwgel watervast is.

Geïntegreerd borsteltje voor stylen

Het aanbrengen van deze wenkbrauwgel gaat uiterst simpel. In de verpakking zelf zit namelijk een borsteltje geïntegreerd, waardoor je altijd de gel moeiteloos aan kunt brengen op jouw wenkbrauwen. Dankzij dit borsteltje kun je overigens ook altijd jouw wenkbrauwen volledig naar wens stylen. 

Nadat je jouw wenkbrauwen met deze gel in model hebt gebracht, geniet je 24 uur lang van een schitterende dekking. Je geniet hierdoor dus 24 uur lang van wenkbrauwen die volledig naar wens zijn. Wil je jouw wenkbrauwen de volgende dag weer nét iets anders stylen? Dan is dat ook mogelijk met deze wenkbrauwgel van L’Oréal!

Spreekt de Ebony teint jou niet helemaal aan? Dan kun je ook nog kiezen voor de tinten ‘Brunette’ en ‘Chatain’. Al deze drie tinten zijn in ieder geval uniek én fraai te noemen!

beste wenkbrauw gel

Waar moet je om denken bij een wenkbrauwgel kopen?

Heb je interesse gekregen om wenkbrauwgel te gaan kopen? Dan is het allereerst zaak om een keus te maken tussen de twee verschillende varianten: de gekleurde wenkbrauwgel of de transparante wenkbrauwgel. Beide varianten hebben hun specifieke kenmerken, waarbij het van belang is dat je jouw wensen duidelijk voor jezelf in beeld brengt. 

Wil je jouw wenkbrauwen alleen maar stylen (en voller laten ogen - want dat maakt een groot verschil in je gezicht)? Dan kun je het beste voor de transparante wenkbrauwgel kiezen. Als je jouw wenkbrauwen een gewenste kleur wilt geven, is het aan te raden om voor een gekleurde wenkbrauwgel te kiezen.

Vervolgens is het zaak om op zoek te gaan naar de variant met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Let daarbij niet alleen op het prijskaartje, maar kijk goed naar het totaalplaatje. Is de wenkbrauwgel bijvoorbeeld waterproof? Is de wenkbrauwgel gemakkelijk aan te brengen? En wat is de dekking van de wenkbrauwgel? Op dergelijke vragen moet je een antwoord zien te vinden.

Sluiten deze antwoorden aan op jouw wensen? Dan heb je de beste wenkbrauwgel te pakken!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>