De beste wenkbrauwpoeder Top 3 met veel ervaringen!

Wil je jouw wenkbrauwen gaan accentueren? Gaat jouw voorkeur daarbij uit naar een subtiele accentuatie? Dan is het aan te raden om eens te kijken naar wenkbrauwpoeder.

beste wenkbrauwpoeder

Ontdek de beste wenkbrauwpoeder, lees snel verder!

Met behulp van wenkbrauwpoeder kun je jouw wenkbrauwen op een prachtige en stijlvolle manier accentueren. Jouw wenkbrauwen vallen daarbij niet direct op, maar zien er toch nét een stuk stijlvoller uit. Bijkomend voordeel is dat het aanbrengen van wenkbrauwpoeder vrij gemakkelijk is; met behulp van een schuine harde kwast breng je de poeder moeiteloos op en rondom jouw wenkbrauwen aan.

Voordat het zo ver is, moet je uiteraard wel de beste wenkbrauwpoeder aanschaffen. Daar helpen we jou graag een handje bij. Wij hebben namelijk het uitgebreide aanbod van wenkbrauwpoeders aan een strenge keuring onderworpen. Allerlei varianten van allerlei merken hebben wij getest, waarna wij uiteindelijk een top 3 samen hebben kunnen stellen. Over die top 3 lees je in het restant van dit artikel meer!

Top 3 beste wenkbrauwpoeder

Waarom zou je voor wenkbrauwpoeder kiezen? Onder meer omdat deze poeder perfect samen gaat met foundation én ook geschikt is als je een vette huid hebt. Bovendien is het effect van deze poeder niet te vergelijken met het effect van bijvoorbeeld oogpotlood. Met de beste wenkbrauwpoeder weet je jouw wenkbrauwen een stuk subtieler te stylen.

Heb je interesse om goede wenkbrauwpoeder aan te schaffen? Dan heb je de keus uit allerlei varianten. Zoals wij al eerder aangegeven hebben, zijn wij speciaal voor jou op zoek gegaan naar de beste wenkbrauwpoeder. Onze bevindingen – onze persoonlijke top 3 – vind je hieronder:

1. Rimmel London Brow this way 

Wil je de perfecte vorm en kleur aan jouw wenkbrauwen geven? Volgens het merk Rimmel London moet dat mogelijk zijn met behulp van deze wenkbrauwpoeder. Toen wij deze poeder aan het testen waren, konden wij ons hier direct in vinden. Het lukte ons namelijk al snel om onze wenkbrauwen perfect naar wens te stylen dankzij deze beste wenkbrauwpoeder.

Twee tinten bruin

Deze poeder is in twee tinten verkrijgbaar: In twee tinten bruin. Beide tinten zijn fraai te noemen en zijn ook nog eens makkelijk aan te brengen. Bij aanschaf krijg je namelijk niet alleen de poeder geleverd, maar ook nog een dubbelzijdige borstel.

Inclusief wax

Dankzij deze borstel kun je deze poeder moeiteloos aanbrengen. Door deze poeder weet je niet alleen jouw wenkbrauwen te stylen, maar je weet ook te genieten van een langdurige styling. Dankzij dit borsteltje kun je ook direct de wax aanbrengen; die vind je namelijk óók in deze verpakking terug.

Al met al is dit dus de beste variant. Je geniet namelijk niet alleen van de wenkbrauwpoeder, maar ook van bijpassende gel. Juist door die combinatie kun je jouw wenkbrauwen qua stijl en kleur volledig naar wens bijwerken. Wat wens je nog meer?

goede wenkbrauwpoeder

2. Christian Faye  

Merk jij wel eens op dat jouw beide wenkbrauwen niet helemaal dezelfde vorm en/of kleur hebben? Dan ben je zeker niet de enige. Vrij veel vrouwen geven aan dat hun wenkbrauwen alles behalve gelijk zijn. Voor hen heeft het merk Christian Faye gelukkig een interessante wenkbrauwpoeder op de markt gebracht.

Met deze wenkbrauwpoeder kun je in een handomdraai jouw wenkbrauwen dezelfde stijl mee geven. Je geniet hierbij van een prachtige donkerbruine teint én je kunt de poeder makkelijk aanbrengen op en rondom jouw wenkbrauwen. Dat is met name te danken aan het meegeleverde borsteltje. 

Waterproof

Bijkomend voordeel is dat deze poeder volledig waterproof is. Mocht je onverhoopt in een regenbui terecht komen, hoef je dus niet bang te zijn dat jouw wenkbrauwen volledig uit gaan lopen. Nee, zelfs ná de regenbui geniet je van prachtige wenkbrauwen. Jouw beide wenkbrauwen hebben bovendien dezelfde kleur én dezelfde vorm; met alle dank aan deze wenkbrauwpoeder van het merk Christian Faye.

Hogere kwaliteit - hogere prijs

Mocht je voor deze wenkbrauwpoeder kiezen, moet je wel relatief diep in de buidel tasten. In onze ogen is deze poeder zijn relatief hoge prijskaartje echter dubbel en dwars waard. Weinig andere wenkbrauwpoeders kunnen tippen aan de kwaliteit, kleur én mogelijkheden van deze beste wenkbrauwpoeder van Christian Faye!

beste wenkbrauwpoeder kopen

3. Maybelline Master Brow pro palette

Merk je bij jezelf wel eens op dat jouw smaak niet elke dag hetzelfde is? Wil je dus jouw wenkbrauwen ook niet elke dag in dezelfde kleur en vorm stylen? Dan ben je aan het juiste adres bij deze wenkbrauwpoeder set van het merk Maybelline.

3 kleuren

In deze set tref je maar liefst drie wenkbrauwpoeders aan. Deze poeders hebben allemaal een bruine teint, maar verschillen toch behoorlijk van elkaar. Juist door dat verschil kun je jouw wenkbrauwen elke dag weer de gewenste kleur geven. Overigens geef je jouw wenkbrauwen niet alleen de gewenste kleur, maar ook nog de gewenste vorm. Al met al kun je met deze wenkbrauwpoeder set dus alle kanten op.

Door de meegeleverde (dubbelzijde) borstel gaat het aanbrengen bovendien super makkelijk. Het lastigste is nog om een keus te maken tussen de drie tinten: alle drie de tinten zien er namelijk subliem uit!

beste wenkbrauwpoeder ervaringen

Waar moet je om denken bij een wenkbrauwpoeder kopen?

Doe jij elke dag foundation op? Wil je die foundation combineren met make-up op of rondom jouw ogen? Dan zijn niet alle make-upsoorten daarvoor bestemd. Waar je wél voor kunt kiezen, is om wenkbrauwpoeder te combineren met foundation. Deze twee soorten make-up gaan perfect hand in hand met elkaar.

Ook als je een vette huid hebt, is de beste wenkbrauwpoeder zeer interessant. Maar, waar moet je dan op letten bij het uitkiezen van de wenkbrauwpoeder? Let in ieder geval goed op de volgende criteria:

  • Meegeleverde accessoires: krijg je standaard een borsteltje meegeleverd?
  • De kleur(en): is de kleur van de poeder naar wens?
  • Dekking: hoe lang blijft de poeder op jouw wenkbrauwen zitten? Check hierbij ook goed of de poeder waterproof is.
  • Het merk: kies bij voorkeur voor één van de bekendere merken. Die merken hebben bewezen dat zij perfecte wenkbrauwpoeders weten te leveren.

De prijs: let tot slot ook goed op de prijs. De prijzen van de beste wenkbrauwpoeders variëren in ieder geval nogal!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>