De beste lipliner Top 3 met veel ervaringen!

Ben je niet helemaal tevreden met jouw lippen? Zou je graag nét iets vollere lippen willen hebben? Dan hoef je eigenlijk maar één ding te doen: De beste lipliner aanschaffen. Met de beste lipliner kun je namelijk moeiteloos jouw lippen nét iets dikker maken.

Beste lipliner

Ontdek de beste lipliner, lees snel verder.

Doordat jouw lippen nét iets dikker zijn, krijg je een compleet andere uitstraling. Je weet simpelweg meer volume aan jouw lippen mee te geven, waardoor je nóg stralender voor de dag kunt komen. Bijkomend voordeel is dat je lipliner ook nog met lippenstift kunt combineren; daarmee geef je jouw lippen al helemaal de gewenste uitstraling.

Wil je graag jouw lippen meer volume gaan geven? Wil je graag dat jouw lippen iets meer op gaan vallen? Dan is de aanschaf van de beste lipliner dus absoluut aan te raden. Speciaal voor jou zijn wij al op zoek gegaan naar het beste lippotlood; hieronder vind je drie reviews van de – in onze ogen – drie beste lippotloden!

Top 3 beste lipliner

Meer en meer vrouwen kiezen voor de aanschaf van een lipliner. Waarom? Omdat het eigenlijk toch wel in de ‘mode’ is om vollere lippen te hebben. Je kunt daarbij kiezen voor een cosmetische ingreep, maar een dergelijke ingreep brengt al snel veel nadelen met zich mee. Mede daarom kiezen veel vrouwen voor de veilige weg: de aanschaf van de beste lipliner.

Het aanbod van lipliners is door de jaren heen steeds uitgebreider geworden. Je hebt de keus tussen verschillende varianten van verschillende merken. Maar, wat zijn dan de beste varianten? Het antwoord op die vraag vind je in onderstaande drie reviews.

1. Rimmel London Exaggerate 

Het merk Rimmel London heeft zich weten te ontplooien tot één van de betere make-up merken. Dat is ook duidelijk terug te zien in het aanbod van lipliners; wij zijn namelijk zéér te spreken over deze lipliner van het merk.

Dit is een dunne lipliner die een tweeledige werking met zich mee brengt. Enerzijds weet je jouw lippen op een niet al te opvallende manier van extra volume te voorzien, terwijl je anderzijds jouw lippen ook nog de gewenste kleur mee weet te geven. Dit lippotlood heeft de kleur ‘Eastend Snob’; een prachtige en diepe kleur.

Verschillende kleuren verkrijgbaar

Het aanbrengen van deze lipliner gaat overigens bijzonder aangenaam. De lipliner houdt namelijk heerlijk vast en kent een dunne punt. Je hoeft deze dunne punt eigenlijk alleen maar over jouw lippen heen te halen, waarbij jouw lippen dus van extra volume worden voorzien. Ondertussen krijgen jouw lippen ook nog de gewenste kleur. De lipliner is in meerdere gangbare kleuren verkrijgbaar, zie daarvoor de ervaringen. 

Over de prijs van deze lipliner zijn wij ook onder de indruk. Ondertussen weet je ook zeker dat deze lipliner perfect werkt: de recensies zijn immers bijzonder goed én de lipliner is dermatologisch getest. Al met al dus de beste lipliner in onze ogen!

beste lippotlood

2. Max Factor Colour Elixir Lipliner

Wil je jouw lippen van een iets donkere kleur voorzien? Dan kun je het beste kiezen voor dit lippotlood van Max Factor. Dit cosmeticamerk heeft bij deze lipliner namelijk gekozen voor de kleur ‘Mauve Moment’. De exacte kleur is lastig om te duiden, maar je weet jouw lippen hier in ieder geval een donkerdere kleur mee te geven. Overigens zijn er meerdere kleuren beschikbaar van dit oogpotlood.

Makkelijk aan te brengen

Het aanbrengen hiervan gaat zeer prettig en makkelijk. Pak de lipliner in jouw goede hand, trek je lippen even strak en haal rustig dit lippotlood langs jouw lippen heen. Je voorziet jouw lippen daarmee van nét iets meer volume, waardoor jouw lippen meer op gaan vallen. Uiteindelijk weet je hiermee jouw gehele uitstraling op een zeer fraaie manier te beïnvloeden.

Over de prijs-kwaliteitsverhouding zijn wij ook zeker te spreken. Dit lippotlood werkt subliem, is dermatologisch getest en  brengt een prachtige kleur met zich mee. De varianten laten in ieder geval duidelijk zien dat je de keus tussen veel soorten kleuren hebt!

goede lipliner

3. MAC Cosmetics Lippotlood

Deze top 3 met beste lipliners sluiten wij af met deze variant van MAC Cosmetics. Met behulp van dit lippotlood kun je jouw lippen van het gewenste volume én van de gewenste kleur voorzien. Je hebt namelijk de keus uit 11 verschillende kleuren, waarbij onze voorkeur absoluut uitgaat naar de kleur ‘Whirl’.

Deze kleur is onwijs diep, kent een matte afwerking en staat prachtig. Jouw lippen ogen hierdoor een stukje dikker, vallen daarmee meer op en dragen dus bij aan jouw prachtige uitstraling. Met dit lippotlood kun je kiezen voor een dun lijntje om jouw lippen heen, maar je kunt ook jouw lippen compleet inkleuren met deze lipliner. Aan jou de keus.

In vergelijking met bovengenoemde varianten is deze lipliner wel fors aan de prijs. Je betaalt namelijk een bedrag van 16,99 euro. Is dat té duur? Nee, in onze ogen niet. Deze lipliner is namelijk makkelijk aan te brengen, brengt een perfect resultaat met zich mee én kan op veel positieve beoordelingen rekenen. Veel vrouwen zijn in ieder geval onwijs blij met deze lipliner van MAC Cosmetics!

beste lipliner ervaringen

Waar een goede lipliner aan moet voldoen

Wil je graag de beste lipliner aanschaffen voor mooiere lippen? Dan kun je zonder twijfel één van bovengenoemde varianten aanschaffen. Ga je liever zelf op zoek naar een lipliner? Dan is het zaak om goed naar de online beoordelingen te kijken, aangezien die beoordelingen veelzeggend zijn.

Verder moet een goede lipliner voldoen aan de volgende wensen:

  • De lipliner moet veelzijdig gebruikt kunnen worden
  • De lipliner moet een prachtige kleur met zich mee brengen
  • De lipliner moet makkelijk aan te brengen zijn
  • De lipliner moet aantrekkelijk geprijsd zijn; de prijs-kwaliteitsverhouding moet in ieder geval in orde zijn
  • De lipliner moet bij voorkeur ook nog dermatologisch getest zijn

Heb je een lipliner gevonden die aan déze wensen én jouw persoonlijke wensen voldoet? Dan heb je de beste koop voor jezelf gevonden!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>