Wat is de beste Chanel mascara? Een top 3!

In het assortiment van Chanel zijn onder meer kledingitems, schoenen, parfums, sieraden, horloges én cosmetica-items te vinden. Vanwege het laatstgenoemde onderdeel van het assortiment hebben wij onderzoek gegaan naar de beste Chanel mascara. Meer informatie daarover lees je in deze Chanel mascara review. 

Chanel mascara review

Ontdek de beste Chanel mascara, lees hieronder verder.

Het welbekende Franse merk Chanel werd al in 1910 opgericht. In de Franse hoofdstad Parijs zag dit merk het levenslicht, waarna het uit wist te groeien tot één van de grootste merken wereldwijd. Dat is onder meer te danken aan het feit dat Chanel zich niet op één markt richt.

In deze Chanel mascara review bespreken wij de drie beste mascara’s van het merk Chanel. Wij hebben het uitgebreide assortiment aan een strenge keuring onderworpen, waarna wij uiteindelijk de top 3 samen hebben weten te stellen. Hieronder willen we jou graag kennis laten maken met deze drie beste mascara’s; je kunt vervolgens direct kiezen voor de beste Chanel mascara die aan al jouw verwachtingen voldoet!

Top 3 beste Chanel mascara

In het huidige aanbod van Chanel zijn allerlei verschillende mascara’s te vinden. Deze mascara’s zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit, maar verschillen toch op detailniveau van elkaar. Daarnaast zijn er ook meerdere soorten mascara’s in het aanbod verkrijgbaar; waterproof mascara’s, volume mascara’s en mascara’s in allerlei soorten tinten. Het uitzoeken/aanschaffen van nieuwe mascara is daardoor ook niet altijd even makkelijk.

Graag helpen we jou bij de aanschaf van jouw nieuwe Chanel mascara. Aan de hand van onze test zijn wij namelijk bij de drie beste Chanel mascara’s uitgekomen. Die drie varianten stellen wij hieronder graag aan jou voor.

1. Chanel Le Volume Waterproof 

Wil je graag veel volume in jouw wimpers aanbrengen? Dan is de Chanel Le Volume Waterproof Mascara - 10 Noir – Zwart één van de beste keuzes binnen het assortiment van Chanel. Je brengt niet alleen veel volume aan, maar jouw wimpers zijn ook nog eens bestand tegen een regenbui.

Deze mascara is namelijk één van de beste waterproof mascara’s uit het assortiment van Chanel. Een regenbui – of een emotionele bui – gooit dus géén roet in het eten; jouw ogen blijven altijd een prachtige look behouden.

Dankzij het handige borsteltje is het aanbrengen van deze mascara bovendien vrij gemakkelijk. Je weet alle wimperharen van mascara te voorzien, terwijl je géén last van klonten hebt. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat deze Chanel mascara onwijs veel te bieden heeft én voor jou mogelijk de beste mascara is.

Mocht je voor deze Chanel mascara kiezen, ben je in ieder geval van een geweldige look verzekerd. Jouw wimpers krijgen een look vol met volume, inclusief een zwarte kleur. Prachtig!

chanel mascara review

2. Chanel Inimitable Intense 

Wil jij specifiek voor een unieke wimperlook gaan? Dan kan je het beste voor deze variant van Chanel kiezen. Deze mascara maakt namelijk gebruik van een speciaal 3D-effect. Wat dit inhoudt? Dit betekent eigenlijk dat je elk wimperhaartje afzonderlijk van het gewenste volume, de gewenste krul en de gewenste lengte kunt voorzien.

Als je deze mascara op verschillende manieren aanbrengt, geniet je dus al snel van een unieke look. Alle afzonderlijke wimperhaartjes zorgen tezamen voor een soort van 3D-effect; echt prachtig om te zien.

Daarnaast is deze mascara dermatologisch getest, is de kleur zeer fraai te noemen en heb je de beschikking over een handig borsteltje. Dankzij dit borsteltje heb je geen last van klonten en geniet je van een optimale hechting!

3. Chanel Dimensions De Chanel 

Deze Chanel mascara review sluiten we af met deze individuele review over de Chanel Dimensions De Chanel Mascara. Zoals de naam van deze variant al doet vermoeden, ben je in staat om een prachtige dimensie te creëren. Met deze mascara kan je jouw ogen écht laten spreken.

Deze mascara is makkelijk aan te brengen, is dermatologisch getest en brengt een unieke look met zich mee. Je bent geheel vrij om te bepalen wat de krul, de intensiteit, het volume en de kleur van jouw wimperharen moet gaan worden. De mascara blijft vervolgens lang zitten, loopt niet uit en blijft daarmee voor een prachtige wimperlook zorgen. Al met al een unieke mascaravariant waarmee je ongetwijfeld overal de show weet te stelen!

review chanel mascara

Conclusie van deze Chanel mascara review

Zo aan het einde van deze Chanel mascara review kunnen wij enkele zaken concluderen. Allereerst is het een feit dat het aanbod van Chanel zeer veelbelovend én uitgebreid is. Je hebt de keus uit allerlei verschillende soorten mascara’s, waardoor je altijd een geschikte variant kunt vinden.

Alle varianten zijn bovendien makkelijk aan te brengen, blijven langdurig zitten en brengen een unieke wimperlook met zich mee. Doordat het aanbod vrij divers is, heb je dus meer dan voldoende keus. Zet jouw wensen op een rijtje en kies vervolgens voor één van de beste mascara’s van Chanel. Daar ga je géén spijt van krijgen!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>