Bourjois mascara review: Een top 3 uit de collectie

In de make-up wereld hebben enkele grote spelers het voor het zeggen. Deze spelers bepalen eigenlijk de huidige trends, zijn grotendeels bepalend voor het aanbod en innoveren al continue. Als we het over een dergelijk merk hebben, spreken we zeker over het Franse merk Bourjois.

bourjois mascara review

Ontdek in deze Bourjois mascara review veel ervaringen van anderen

Dit Franse cosmeticabedrijf werd al in 1863 in Frankrijk opgericht. In de Franse hoofdstad Parijs begon dit cosmeticabedrijf kleinschalig, maar de groei is vervolgens ongekend geweest. Dit merk is nu actief in meer dan 80 landen en biedt ook een uitgebreid assortiment van interessante cosmeticaproducten aan.

Binnen het assortiment van Bourjois is ook een belangrijke plek ingericht voor mascara. Je vindt in het assortiment van dit merk meerdere soorten mascara’s, maar wat is dan de beste Bourjois mascara? In deze Bourjois mascara review lees je daar alles over; wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste Bourjois mascara! Neem deze Bourjois mascara review op je gemakje door en kies direct de gewenste mascara uit.

Top 3 beste Bourjois mascara

Door de jaren heen zijn er allerlei soorten mascara’s op de markt verschenen. Dat is ook duidelijk terug te zien in het assortiment van Bourjois; het assortiment is vrij uitgebreid en divers te noemen. Wij hebben dan ook het gehele assortiment aan een strenge keuring onderworpen, waarna wij in staat zijn geweest om de beste Bourjois mascara aan te wijzen. Over de drie beste varianten vind je hieronder meer informatie.

1. Bourjois Volume Reveal Mascara

Deze Bourjois mascara kan bij onze partner Bol.com op vrij veel positieve beoordelingen rekenen. En wij begrijpen maar al te goed waarom. De mascara heeft een prachtige kleur, is zeer prettig aan te brengen en blijft ook voor een langere tijd prachtig zitten.

Het borsteltje van deze Bourjois Volume Reveal Mascara is vrij dun te noemen. Doordat het borsteltje zo dun is, kan je alle wimperharen van de gewenste hoeveelheid mascara voorzien. Je hoeft daarbij niet bang te zijn voor bijvoorbeeld klonten; deze mascara hecht zich namelijk perfect aan de wimperharen.

Mooie donkere tint

Qua kleur heeft Bourjois voor een hele donkere zwarte tint gekozen. Een tint waarmee je vele kanten op kunt en waarmee je jouw ogen echt kunt laten spreken. Voor het accentueren van jouw ogen is dit dus een prima mascara. Daarbij zijn wij ook te spreken over het prijskaartje, over het feit dat deze mascara dermatologisch getest is en over het feit dat deze mascara volume met zich mee brengt.

Al met al is deze mascara subliem te noemen. Je brengt de mascara makkelijk aan, je geeft jouw wimpers een prachtige uitstraling en je geeft jouw wimpers het gewenste volume. Tot dit alles ben je in staat dankzij deze Bourjois mascara, waar je nog geen 10 euro voor hoeft te betalen. 

beste Bourjois mascara

2. Bourjois Volume Glamour 

Wil jij graag hele volle wimpers hebben? Wil jij graag met deze wimpers jouw prachtige ogen accentueren? Dan is ook deze variant van Bourjois zeer interessant voor jou. Deze mascara brengt namelijk behoorlijk veel volume met zich mee en is in staat om de wimpers de gewenste krul mee te geven.

Je weet – dankzij deze mascara – dus altijd jouw wimpers volledig naar wens te krijgen. Daarbij maak je gebruik van het prettige borsteltje, waardoor ook echt alle wimperharen van een laagje mascara voorzien worden. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor klonten.

Unieke kleur

De kleur van deze mascara wordt door het merk Bourjois als volgt omschreven: hypnotiserende zwarte kleur. In het Frans heet deze kleur ‘Noir Ebêne’; vrij vertaald betekent dit ‘zwart ebbehout’. Al met al een unieke kleur dus waarmee je jouw ogen prachtig kunt accentueren.

Opvallend in deze Bourjois mascara review vooralsnog is dat de mascara’s vrij voordelig geprijsd zijn. Ook voor deze geweldige variant betaal je slechts enkele euro’s. Het merk Bourjois heeft de prijs-kwaliteitsverhouding in ieder geval dik in orde. 

Dankzij toegevoegde siliconen levert deze mascara het gewenste volume op. Graag willen we daarbij ook nog aanstippen dat deze mascara dermatologisch getest is. Al met al een prima mascara waarmee je een prachtige wimperlook kunt creëren.

Bourjois mascara reviews

3. Bourjois Big Lashes Oh Oui! 

Als we naar de verpakking van deze Bourjois mascara kijken, zijn we al direct onder de indruk. Het borsteltje heeft een rood uiteinde en die kleur komt ook terug in de ‘verpakking’ van deze mascara. Dankzij deze rode kleur ademt deze mascara direct een en al sfeer en klasse uit.

Met deze mascara ben je in staat om volumineuze, zwarte en gekrulde wimpers te verkrijgen. In hoeverre je jouw wimpers wilt laten krullen, is volledig afhankelijk van jouw eigen voorkeuren. Dankzij het unieke vezelborsteltje kan je deze mascara in ieder geval op de gewenste manier aanbrengen op jouw wimperharen. 

Eén of meerdere lagen

Daarbij hoef je ook niet bang te zijn voor klonten. De mascara is namelijk makkelijk aan te brengen en hecht zich direct aan jouw wimperharen. Ga je daarbij voor meerdere lagen waardoor je een fraai volume weet te creëren? Of gaat jouw voorkeur toch uit naar één laag mascara waardoor je een stijlvolle wimperlook weet te verkrijgen?

Met deze Bourjois Big Lashes Oh Oui! Mascara - 001 Black kan je echt alle kanten op. De mascara is dermatologisch getest, heeft een donkerzwarte kleur en heeft dus een geweldige verpakking. Ook deze mascara is overigens vrij voordelig geprijsd; des te meer reden dus om direct deze Bourjois mascara aan te schaffen!

Bourjois mascara ervaringen

Conclusie van deze Bourjois mascara review

Ter afsluiting van deze Bourjois mascara review zetten wij graag enkele conclusies op een rijtje over dit vooraanstaande merk:

  • Het aanbod van Bourjois is zeer uitgebreid en veelbelovend
  • De mascara’s van Bourjois zijn stuk voor stuk makkelijk aan te brengen
  • De mascara’s van Bourjois hebben stuk voor stuk een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>