De beste lippenstift? Een top 3 met veel ervaringen!

Vind jij prachtige rode lippen onwijs gaaf? Of gaat je voorkeur uit naar een lippenstift met een iets minder opvallend kleurtje? Feit is dat je tegenwoordig tussen allerlei soorten lippenstiften kunt kiezen, waarbij je ook uit allerlei kleuren kunt kiezen. Maar, wat is nou de beste lippenstift? Dat is eigenlijk dé vraag die centraal in dit artikel staat.

beste lippenstift

Ontdek de beste lippenstift, lees snel verder!

Recentelijk hebben wij een uitgebreide lippenstift test uitgevoerd. Tijdens deze test hebben wij allerlei soorten lippenstiften uitgeprobeerd, bekeken en beoordeeld. Op basis van onze bevindingen hebben wij uiteindelijk onze top 3 samen kunnen stellen, waarbij wij onze pijlen ook gericht hebben op specifieke soorten lippenstift.

Zo vind je in dit artikel ook meer informatie over de beste langhoudende lippenstift, de beste matte lippenstift en de beste rode lippenstift. Gaat jouw voorkeur echter uit naar een andere kleur lippenstift? Ook dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. De top 3 lippenstiften die wij geselecteerd hebben, zijn namelijk stuk voor stuk in onwijs veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt dus altijd wel een lippenstift vinden die volledig op jouw wensen aansluit.

Top 3 beste lippenstift

Wil je graag jouw lippen meer accentueren? Of wil je de finishing touch aan jouw gave outfit toevoegen? In beide gevallen is het voor de hand liggend om voor de beste lippenstift te kiezen. Met een lippenstift weet je namelijk een unieke uitstraling te verkrijgen; een uitstraling die je bijvoorbeeld met lippenbalsem níet weet te verkrijgen.

Maar, voor welke lippenstift kun je dan het beste kiezen? Het antwoord op die vraag vind je hieronder. Wij laten je hieronder graag kennis maken met de drie beste lippenstiften. Neem de korte reviews door en laat je verrassen!

1. Maybelline Stay Matte Ink 

Als je op zoek naar de beste lippenstift gaat, moet je direct een belangrijke keuze maken: ga je voor een lippenstift met een metallic effect of ga je voor een mat effect? Als jouw voorkeur naar het matte effect gaat, is deze Maybelline lippenstift de beste matte lippenstift.

Met deze lippenstift kun je jouw lippen op een unieke manier accentueren. Je weet moeiteloos een prachtige kleur op jouw lippen aan te brengen, waarbij je dus geniet van een mat effect. Een effect dat door vrij weinig andere lippenstiften geëvenaard kan worden.

24 verschillende kleuren

Wij hebben in dit geval gekozen voor de kleurtint ‘Seductres’ (kleurcode 65). Je kunt echter uit maar liefst 24 kleuren kiezen. Ongeacht wat jouw voorkeuren op het kleurgebied zijn, kun je dus altijd wel een geschikte teint vinden. Al deze kleuren zijn in ieder volledig mat, waardoor je een subliem effect weet te creëren.

Blijft 16 uur zitten

Bijkomend voordeel: nadat je deze lippenstift aangebracht hebt, geniet je maar liefst 16 uur lang van een fraaie dekking. Bovendien gaat het aanbrengen van deze lippenstift vrij makkelijk; Maybelline heeft gekozen voor een puntige applicator. Dankzij deze puntige applicator kun je ook jouw eigen stijl gaan creëren.

Al met al kun je dus alle kanten op met deze beste matte lippenstift. Het enige wat je nog hoeft te doen, is te bepalen naar welke kleur jouw voorkeur uitgaat. Feit is dat je op het gebied van kleur in ieder geval meer dan genoeg te kiezen hebt bij deze Maybelline lippenstift!

goede lippenstift

2. L’Oréal Paris Color Riche 

Gaat jouw voorkeur uit naar de klassieke en stoere look? Dan is het voor de hand liggend om te kiezen voor een rode lippenstift. Wat in onze ogen de beste rode lippenstift is? Dat is zonder twijfel deze lippenstift van L’Oréal Paris. Deze lippenstift heeft een fraaie rode kleur, is makkelijk aan te brengen en heeft een langdurige dekking.

Geen droge lippen meer

Bovendien heeft L’Oréal Paris gekozen voor allerlei natuurlijke bestanddelen. Dankzij deze bestanddelen worden jouw lippen gevoed en gehydrateerd. Je geniet hierdoor niet alleen van fraai gekleurde lippen, maar ook van zachte en gladde lippen. Je kunt dankzij deze lippenstift dus ook afscheid nemen van jouw droge lippen.

33 verschillende kleuren

Bij het ontwerp heeft L’Oréal Paris gekozen voor een vrij puntige applicator. Door deze vorm gaat het aanbrengen van lippenstift bijzonder makkelijk, waarna je al snel van het gewenste resultaat geniet. Is deze rode tint naar jouw mening toch iets té opvallend? Dan kun je voor nog 33 andere kleuren kiezen; aan jou de keus!

Wel willen wij je aanraden om voorzichtig met deze lippenstift te zijn. De ‘behuizing’ van deze lippenstift ziet er geweldig uit (in het goud uitgevoerd), maar het is niet de meest stevige behuizing. Pas dus op met het laten vallen van deze lippenstift.

beste lippenstift ervaringen

3. Max Factor Lipfinity Lip Colour 

Deze top 3 sluiten we graag af met de beste langhoudende lippenstift. Tijdens onze test kwamen wij meerdere interessante langhoudende lippenstiften tegen, maar uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn. Onze voorkeur is uiteindelijk uitgegaan naar deze lippenstift van het merk Max Factor.

Beste langhoudende lippenstift (24 uur)

Waarom dit volgens ons de beste langhoudende lippenstift is? Dat komt puur door het langhoudende effect van deze lippenstift. Nadat je deze lippenstift op jouw lippen hebt gesmeerd, kun je eigenlijk 24 uur lang van de lippenstift gaan genieten. Tijdens deze 24 uur hoef je niet bang te zijn voor vegen, voor uitgelopen lippenstift of voor lege plekken op jouw lippen. Nee, deze Max Factor lippenstift zorgt 24 uur lang voor een perfecte dekking.

15 verschillende kleuren

Bovendien kun je bij deze lippenstift kiezen uit maar liefst 15 verschillende kleuren. Onze voorkeur gaat uit naar de Essential Brown (kleurcode 350), maar ook de andere kleuren zijn fraai te noemen. Wel moet je rekening houden met het effect van deze lippenstift: dat is redelijk glanzend te noemen. Mocht je liever een iets minder opvallende lippenstift willen hebben, kun je wellicht beter voor een matte lippenstift kiezen.

Onder aan de streep biedt deze lippenstift één ongekend voordeel: de langdurige dekking. Een dekking van 24 uur is eigenlijk ideaal te noemen. Dankzij deze Max Factor lippenstift kun je daar dus van genieten!

beste langhoudende lippenstift

Waar moet je om denken bij een lippenstift kopen?

Heb je interesse om een nieuwe lippenstift te kopen? Dan heb je hierboven al kennis kunnen maken met drie interessante soorten lippenstift. Met deze drie soorten lippenstift kun je jouw lippen accentueren en kun je jouw eigen stijl creëren. Maar, hoe kun je nou uiteindelijk de juiste keuze gaan maken?

In onze ogen is het aan te raden om allereerst voor jezelf te bepalen wáár je naar op zoek bent. Denk goed na over de kleur van de lippenstift en denk goed na over de dekking van de lippenstift. Wil je bijvoorbeeld een glanzende lippenstift hebben of heb je toch liever een matte lippenstift? Aan jou de keus.

Daarbij is het ook aan te raden om naar jouw eigen lippen te kijken. Wat we hiermee bedoelen? Nou, als je last van droge lippen hebt, kun je het beste kiezen voor een langhoudende lippenstift die niet uitdroogt. Heb je echter nooit last van droge lippen? Dan heb je hier eigenlijk geen rekening mee te houden.

Het aanbod van lippenstiften is in ieder geval zeer divers. Ons advies is om altijd voor lippenstift van een gerenommeerd merk te gaan. Daar betaal je wellicht nét iets meer voor, maar daar krijg je dan ook een hoop voor terug!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>