Het beste massage apparaat voor rug, nek, voeten en gezicht

Heb jij wel een last van spierpijn in jouw rug? Heb je last van spierpijn in jouw nek? Of doen de onderkant van jouw voeten continu pijn? Indien je bijvoorbeeld een verkeerde zithouding aanhoudt, kun je relatief snel last van pijn in je lichaam krijgen. Dat is ook het geval als je zwaar werk uitvoert, als je veel sport of als je op een andere manier jouw lichaam zwaar belast.

beste massage apparaat

Ontdek hieronder het beste massage apparaat voor jouw situatie

Hoe je uiteindelijk afscheid van deze pijn kunt gaan nemen? In eigenlijk alle situaties is het aan te raden om hier het beste massage apparaat voor te gaan gebruiken. Een terechte vraag daarbij is echter: wat is het beste massage apparaat? Nou, het antwoord op díe vraag ga je in dit artikel vinden.

Wij kunnen je echter alvast één ding verklappen: het antwoord op die vraag is niet zo eenvoudig als je wellicht had gedacht. Voor bijvoorbeeld jouw rug heb je namelijk een ander massageapparaat nodig dan voor jouw voeten. Mede daarom hebben wij onderzoek gedaan naar de volgende apparaten:

  • Voor je rug
  • Voor je nek
  • Voor je voeten
  • Voor je gezicht

Als je op zoek naar één van deze apparaten bent, ben je in dit artikel dus zeker aan het juiste adres. Hieronder bespreken wij namelijk direct naar welke apparaten onze voorkeur uitgegaan is!

1. Rugmassage: Invitalis Vitaly Med Flexi

Wil je graag jouw rug op een ideale manier gaan masseren? Dan kun je wat ons betreft het beste voor dit massageapparaat van het merk Invitalis Benelux kiezen. Dit apparaat in de vorm van een gordel is perfect in staat om de pijn in jouw rug te verlichten én om jou van een heerlijk gevoel te voorzien.

Lees hier de top 3 voor het beste massage apparaat voor je rug >> 

Ontlasting van de rug

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is deze massagegordel om jouw nek heen te leggen. Vervolgens kun je het apparaat op de gewenste stand instellen, waarna direct jouw rug, nek en schouders van een ideale massage worden voorzien. Doordat het apparaat gebruik van een stevige roterende beweging maakt, kan de massage echter wel enig pijn doen. Nadat de massage afgelopen is, merk je echter direct dat jouw rug volledig ontlast is. Alle spanning is uit jouw rug weggetrokken, terwijl jouw spieren ook een stuk minder pijn doen. Ideaal!

Ook tegen stress en blessures

Bijkomend voordeel: je kunt dit apparaat ook nog voor andere lichaamsdelen gebruiken. Volgens de fabrikant zelf werkt dit apparaat ook nog tegen de vorming van de stress en tegen blessures. Al met al zijn wij zeer te spreken over dit massageapparaat met infrarood warmtefunctie voor jouw rug!

beste massage apparaat rug

2. Nekmassage: Fambz Ultimate Infrarood

Wil jij graag afscheid gaan nemen van de pijn in jouw nek? Dan is het aan te raden om dit infrarood nekmassage apparaat van het merk Fambz te gebruiken. Met dit infrarood nekmassage apparaat kun je op een aangename manier jouw nek laten masseren, waardoor je snel afscheid kunt nemen van de vervelende pijn in jouw nek.

Lees hier de top 3 voor het beste massage apparaat voor je nek >> 

Compact en 5 standen

Qua vormgeving is dit apparaat in ieder geval ideaal te noemen. Je kunt het apparaat namelijk om jouw nek heen schuiven, waardoor het apparaat direct in contact met de spieren in jouw nek komt. Voordat je het apparaat aan gaat zetten, kun je bovendien kiezen tussen vijf verschillende massages: acupressuur, vibratie, klopmassage, compressiemassage en shiatsu massage!

Snel en veelzijdig

Al met al is dit volgens ons het beste massage apparaat voor jouw nek. Het apparaat werkt snel, het apparaat zorgt voor de gewenste resultaten en je hebt keus uit 5 verschillende massages én 16 verschillende snelheden. Ideaal!

beste nekmassage apparaat infrarood

3. Voetmassage: Blije Voeten NR1

Voer jij zwaar werk uit? Ben je een fanatieke sporter? Of heb je van nature al snel last van pijn in jouw voeten? Met behulp van dit Blije Voeten voetmassageapparaat kun je relatief snel afscheid nemen van de pijn in jouw voeten. Dit apparaat werkt subliem, is makkelijk te bedienen en is volledig naar wens in te stellen.

Lees hier de top 3 voor het beste massage apparaat voor je voeten >> 

Massage en warmte tegelijk

Zoals je op de foto kunt zien, is het de bedoeling dat je jouw voeten op dit apparaat zet. Vervolgens kun je kiezen tussen verschillende massagestanden en trilniveaus, waardoor je jouw voeten van de gewenste massage kunt voorzien. Jouw voeten komen hierdoor volledig tot rust, terwijl de infraroodlampen zorgen voor een heerlijke warmte onder jouw voeten. Juist deze combinatie (massage + warmte) zorgt ervoor dat jouw voeten al snel weer volledig pijnvrij zijn.

Inclusief beencrème

Mocht je besluiten om dit apparaat aan te schaffen, krijg je ook direct beencrème meegeleverd. Dit is een leuk extraatje vanuit Blije Voeten en maakt de aanschaf van dit voetmassage apparaat alleen maar interessanter. Wij kunnen je in ieder geval van harte aanraden om dit apparaat aan te schaffen!

beste voetmassage apparaat kopen

4. Gezichtsmassage: LimberLux Rose Quartz Roller

Wist je dat het ook mogelijk is om jouw gezicht op een aangename manier te masseren? Ja, zeker. Daar kun je het beste deze unieke gezichtsroller van het merk LimberLux voor gebruiken. 

Lees hier de top 3 voor het beste massage apparaat voor je gezicht >> 

Ontspannen en mooiere huid

Met dit apparaat ben je in staat om jouw gezicht op een aangename manier te masseren. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is deze gezichtsroller over jouw gezicht heen te halen. Deze roller zorgt er vervolgens voor dat jouw gezicht tot rust komt, dat oneffenheden weggenomen worden en dat alle afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Hierdoor geniet je niet alleen van een ontspannend gevoel, maar je weet ook jouw gezichtshuid te laten stralen!

Simpel maar doeltreffend

Qua bediening is dit apparaat echt onwijs makkelijk. Je hoeft de roller alleen maar in jouw hand te nemen, waarna je rustig de roller over jouw huid heen kunt laten rollen. Je merkt al snel hoeveel kracht je moet zetten, op welke plekken op jouw gezicht het relatief gevoelig is en hoe je het zo aangenaam mogelijk voor jezelf kunt maken. Na én tijdens de massage geniet je in ieder geval al snel van de nodige voordelen.

beste gezichtsmassage apparaat

Waar moet je om denken bij een massage apparaat kopen?

Wil je dolgraag een massage apparaat aan gaan schaffen? Dan moet je eerst goed na gaan denken over het lichaamsdeel dat je wenst te masseren. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kun je in ieder geval voor tal van lichaamsdelen een geschikt massage apparaat vinden die hun werk erg goed doen.

Vervolgens is het zaak om de verschillende massage apparaten goed met elkaar te vergelijken. Let hierbij op het soort massage, op de instelmogelijkheden, op de kwaliteit van het apparaat, op het prijskaartje van het apparaat én op de positieve beoordelingen. Als je bij een bepaald massageapparaat onwijs veel positieve beoordelingen ziet staan, is dat een duidelijk signaal!

Conclusie van deze massage apparaat review

Wil je graag een massage apparaat aanschaffen? Dan heb je méér dan voldoende keuze. Dat is één van de conclusies die wij op basis van deze massage apparaat review kunnen trekken. Daarbij kunnen wij ook direct concluderen dat de aanschaf van het beste massage apparaat voor eigenlijk iedereen geschikt is!

Juist doordat het aanbod zo divers is, is het wel zaak om een goed vergelijk te maken. Zet daarom jouw wensen op een rijtje, vergelijk de bovengenoemde beste massageapparaten en maak direct jouw keuze. Van de aanschaf van één van deze apparaten ga je in ieder geval geen spijt krijgen, want ze werken echt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>