Het beste rugmassage apparaat? Een top 3 + veel ervaringen

Moet jij net als veel andere mensen ook vaak achter een bureau werken? Dan ben je er ongetwijfeld al snel achter gekomen dat een ergonomische werkplek onwijs belangrijk is. Alleen met bijvoorbeeld de juiste bureaustoel, het juiste bureau en de juiste bureaumonitor ben je in staat om op een ergonomische wijze te werken.

beste rugmassage apparaat

Ontdek de beste rugmassage apparaat.

Heb je een verkeerde houding tijdens het werken? Dan voel je dit al snel aan pijn in jouw lichaam. Met name de rug is hier zeer gevoelig voor, aangezien je door een verkeerde zithouding alle spanning in jouw rug aan het opbouwen bent. Bij een langdurig verkeerde zithouding mondt dit dus uit in zeer vervelende rugpijn.

Hoe je vervolgens van deze rugpijn af kunt komen? Eén van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, is om gebruik te maken van het beste rugmassage apparaat. Maar, wat is nou het beste rugmassage apparaat? Die vraag staat in het restant van dit artikel volledig centraal!

Top 3 beste rugmassage apparaat

In de afgelopen jaren hebben meer en meer merken zich toegelegd op de fabricatie van rugmassage apparaten. Deze merken hebben immers ook ingezien dat meer en meer mensen last van hun rug krijgen. 

Met dank aan deze merken is het aanbod van rugmassage apparaten tegenwoordig in ieder geval vrij uitgebreid. Voor welk rugmassage apparaat je dan het beste kunt kiezen? Wij hebben alle apparaten aan een keuring onderworpen en hebben op basis daarvan een top 3 samen kunnen stellen. Onze persoonlijke top 3 vind je hieronder!

1. Invitalis Vitaly Med Flexi

Over dit rugmassage apparaat van het merk Invitalis Benelux zijn wij echt heel erg te spreken. Dit apparaat is relatief betaalbaar, biedt een geweldige werking aan, is makkelijk te bedienen en is geschikt voor meerdere lichaamsdelen.

Shiatsu massage

In de basis is dit apparaat ontwikkeld voor de spieren in de rug. Door de prettige vormgeving is het echter ook mogelijk om jouw nek en benen met dit apparaat te masseren. Als je gebruik van een rugmassage apparaat maakt, kun je wel rekening houden met enige pijnscheuten. Dit apparaat maakt gebruik van de shiatsu massage, waarbij punten in jouw lichaam drukken. Hierdoor worden jouw spieren ontlast, maar dit kan dus wel gepaard gaan met enige pijn, net als bij een echte masseur. 

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Qua werking, qua kwaliteit, qua prijskaartje en qua mogelijkheden hebben wij helemaal niks te klagen. Dit apparaat voldoet aan alle verwachtingen, helpt jou snel van jouw pijnklachten af en is het aanschaffen dus méér dan waard!

beste rug massage apparaat

2. Recko Massage Gun

In de afgelopen jaren zijn de zogeheten massage guns ook steeds populairder geworden. Met deze massage guns kun je jouw lichaam op een makkelijke manier masseren, waarbij deze variant van Recko in positieve zin opgevallen is.

6 opzetstukjes + koffer

Deze variant is namelijk betaalbaar, is perfect voor de rug en heeft een makkelijke bediening. Bovendien wordt dit apparaat met zes opzetstukjes geleverd, waardoor je ook andere lichaamsdelen van een heerlijke massage kunt voorzien. Met dank aan de bijgeleverde opbergkoffer ben je bovendien deze opzetstukjes (en de massage gun) nooit meer kwijt. Handig als je met enige regelmaat de vervelende pijn in jouw lichaam wilt verlichten.

Professioneel apparaat

Pijn verlichten lukt in ieder geval absoluut met deze massage gun van Recko. Hij wordt ook door professionals gebruikt. Dit apparaat werkt simpelweg subliem en is daardoor het aanschaffen meer dan waard. Bijkomend voordeel; dit apparaat is voordeliger dan de hierboven genoemde variant van Invitalis Benelux!

goede rugmassage apparaat

3. Treatcare Shiatsu 

Heb jij met enige regelmaat last van pijn in de bovenkant van jouw rug? Straalt deze pijn ook uit naar jouw nek en schouders? Dan is de aanschaf van dit shiatsu massage apparaat van Treatcare absoluut aan te raden. Dit apparaat neemt de pijn voor je weg, zorgt voor de gewenste ontspanning en verbetert ook nog eens jouw nachtrust.

Heerlijke pasvorm

Met dit massage apparaat kun je jouw nek, schouders én rug van een heerlijke massage voorzien. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is dit apparaat om jouw nek heen te hangen. Door de fijne vormgeving zit het apparaat als gegoten om jouw nek en schouders, waarna het grote genieten direct gaat beginnen.

Ook een betere nachtrust

Volgens Treatcare kun je van nóg meer voordelen gaan genieten: met dit apparaat weet je stress weg te nemen, weet je vermoeidheid tegen te gaan, weet je jouw nachtrust te verbeteren en weet je afscheid te nemen van pijn in jouw rug, nek en schouders. Al deze voordelen tezamen zorgt ervoor dat wij de aanschaf van dit beste rugmassage apparaat van harte aan kunnen raden!

Waar moet je om denken bij een rugmassage apparaat kopen?

Wil jij dolgraag afscheid nemen van de vervelende pijn in jouw rug? Ben je bereid om hier een bepaalde investering voor te doen? Dan is de aanschaf van een beste rugmassage apparaat aan te raden, maar je moet hierbij wel goed op de volgende criteria letten:

  • Vormgeving: ga je voor een massagekussen, ga je voor een massage gun of ga je voor een ander soort rugmassage apparaat?
  • Soort massage: ga je voor een apparaat met de shiatsu massage? Of kies je toch voor een ander soort massage?
  • Budget: hoeveel geld wil je uitgeven aan het massage apparaat?
  • Instelmogelijkheden: uit hoeveel standen kun je bij het massage apparaat kiezen?

Let goed op deze criteria en vind direct het beste rugmassage apparaat! En je hoeft er niet aan te twijfelen of een rugmassage je echt gaat helpen bij bepaalde pijntjes en vastzittende spieren, er zitten behoorlijk veel voordelen aan

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

  • Het is een leuk artikel, maar dit zijn niet echt rug-massageapparaten.
    Daarbij denk ik meer aan apparaten zoals die van Medisana of Blue Lion.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >