Armani Code review. Een serie-top 3 met veel ervaringen!

Hoe ziet jouw ochtendroutine eruit? Als je deze vraag aan 100 mannen en vrouwen zou stellen, zou je ongeveer 100 verschillende antwoorden krijgen. Je kunt er echter wel van uit gaan dat binnen deze routine plaats is voor dezelfde verzorgingsproducten.

Armani code review

Ontdek het in deze Armani code review

Zo is het voor veel mannen en vrouwen de normaalste gang van zaken om parfum op te doen. Geldt dat ook voor jou? Dan ben je wellicht op zoek naar een heerlijk parfum. In deze Armani Code review ga je lezen of de parfums uit de Code serie van Armani aan jouw wensen voldoen. Wij kunnen je op voorhand één ding verklappen; de Code parfums van Armani zijn echt subliem te noemen. Zowel qua geur als qua dekking.

Vind je in deze Armani Code review alleen maar herenparfums? Nee, zeker niet. We hebben namelijk ook nog een Armani Code Femme review in deze review verwerkt; we bespreken het populairste damesparfum uit de Armani Code serie!

Top 3 van deze Armani Code review

Vrij veel mannen en kiezen voor een Armani code parfum. Dat is niet alleen hedendaags het geval, maar was ook zo in de afgelopen jaren. Eigenlijk is dat alleen al veelzeggend voor de populariteit van de Armani Code parfums. Maar, voor welk parfum uit deze serie kun je nou het beste kiezen? Wij laten je hieronder graag kennis maken met drie verschillende parfums!

1. Giorgio Armani Code (heren)

Kom jij als man zijnde graag stoer voor de dag? En zie je er elke dag graag verzorgd uit? Dan is het aan te raden om voor dit Armani Code herenparfum te kiezen. Volgens Armani zelf brengt dit parfum namelijk een stoere en houtige geur met zich mee.

Gedurfde mix van extracten

Deze geur is te danken aan extracten van citroen, olijfbloesem, bergamot, gusiac hout en tonkaboon. Vrij weinig andere merken hebben het aangedurfd om deze extracten te combineren, maar Armani heeft er dus wél voor gekozen. 

Heerlijke flacon

Ondertussen heeft Armani ook nog voor een prachtige flacon gekozen. Een flacon die heerlijk in de hand ligt en die in 5 verschillende varianten verkrijgbaar is: 15 ml, 30 ml, 50 ml, 125 ml of 200 ml. Als je voor de variant van 200 ml kiest, kun je een hele lange tijd van dit parfum genieten. Als je één keer dit parfum opgespoten hebt, is dat ook precies wat je wilt!

Armani Code kopen

2. Giorgio Armani Code (dames)

De Armani Code serie richt zich niet alleen op heren. Nee, in deze serie vind je ook enkele damesparfums terug, waarbij deze variant absoluut de meest populaire is. Die populariteit is te danken aan de frisse geur, aan de bloemige geur en aan de unieke flacon.

Verschillende geursensaties

Maar, is de geur nou fris of is de geur nou bloemig? Dat hangt volledig van jouw reukvermogen af. Sommige vrouwen vinden het een frisse geur, terwijl andere vrouwen het meer als een bloemige geur typeren. Deze variatie aan geursensaties is te danken aan de verschillende extracten die gebruikt zijn. Zo zijn in dit parfum extracten van Italiaanse sinaasappel, jasmijn, honing, vanille, gember en sandelhout verwerkt.  

Statige flacon

Voor de flacon heeft Armani gekozen voor een langwerpige vorm. Een vorm waardoor de flacon goed opvalt én waardoor je eigenlijk direct dit parfum op wil spuiten. Als je eenmaal één keer dit parfum opgespoten hebt, ben je direct verslaafd aan de uniek geur. Ga je voor de flacon van 30 ml, van 50 ml of van 75 ml?

Armani code femme review

3. Giorgio Armani Code Profumo (heren)

Deze Armani Code review sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met dit heerlijke herenparfum uit de Code serie van Armani. Dit parfum weet zich te kenmerken door een frisse geur. Een geur die tot stand komt door een unieke combinatie van extracten.

Frisse geur met lange dekking

Armani heeft bij dit parfum gekozen voor onder meer amber, leer, nootmuskaat, lavendel en groene mandarijn. Alle extracten tezamen zorgen in ieder geval voor een frisse geur. Een geur waarmee je altijd en overal perfect voor de dag weet te verschijnen. Bovendien blijft deze geur lang hangen en heb je de keus uit vijf verschillende flacons: 20 ml, 30 ml, 60 ml, 110 ml of 200 ml. Wij zijn in ieder geval fan van alle flacons; de geur van dit parfum is hoe dan ook verrukkelijk te noemen.

armani code profumo review

Wat de Armani Code serie zo bijzonder maakt

Binnen het aanbod van Armani is een belangrijke rol weggelegd voor de Armani Code serie. De serie van dit merk bestaat namelijk uit vrij veel parfums voor zowel heren als voor dames. Indien je op zoek naar een heerlijk Armani parfum bent, is het dus aan te raden om deze serie eens te bekijken.

Overigens is de Armani Code serie ook al enkele jaren goed vertegenwoordigd. Zo werd de middelste geur uit deze Armani Code review al in 2006 op de markt gebracht. Al geruime tijd zijn vrij veel mannen en dames in hun nopjes met de heerlijke parfums uit de Code serie van Armani!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>