Armani Acqua di Gio Absolu review met veel ervaringen

Op 24 juli 1975 startte de heer Giorgio Armani met zijn eigen bedrijf. Niemand had op dat moment in kunnen denken dat dit bedrijf uit zou groeien tot één van de populairste bedrijven wereldwijd. Als je waar dan ook ter wereld het woord ‘Armani’ laat vallen, weten mensen precies wat je hier mee bedoeld.

Armani Acqua di Gio Absolu review

Ontdek het in deze Armani Acqua di Gio Absolu review

In het aanbod van Armani is hedendaags een belangrijke rol voor parfums weggelegd. Deze parfums hebben stuk voor stuk een heerlijke geur, een lange dekking én worden geleverd in een gave flacon.

Geldt dat ook voor de Armani Acqua di Gio Absolu? Dat ga je lezen in deze Armani Acqua di Gio Absolu review. In deze Armani Acqua di Gio Absolu reviews bespreken wij alles wat met dit heerlijke parfum te maken heeft! 

Armani Acqua Di Gio Absolu review

Ben je op zoek naar een lekker parfum voor jezelf? Of wil je een ander graag verrassen verwennen met een heerlijk parfum? Dan ben je daarvoor bij Armani zeker aan het juiste adres. Dit modemerk heeft meerdere heerlijke parfums op de markt gebracht, waaronder meerdere parfums onder de noemer ‘Acqua Di Gio Absolu’. In deze Armani Acqua Di Gio Absolu review willen wij graag twee van deze parfums in het kort bespreken! 

1. Giorgio Armani Acqua di Gio Absolu

Als we het over een heerlijk herenparfum hebben, hebben we het absoluut over dit parfum. Dit parfum wordt in een prachtige flacon geleverd, heeft een lange dekking en heeft bovenal een sublieme geur. Deze geur is niet alleen prettig voor je eigen neus, maar ook voor de neuzen van alle mensen die bij jou in de buurt komen.

Zoetige geur uit Italië voor iedere gelegenheid

De geur van dit parfum kan het beste getypeerd worden als ‘zoetig’. Deze zoetige geur is te danken aan extracten van bergamot, rozemarijn, geranium, tonkaboon, patchouli en lavendel. Aan deze geuren kun je overigens ook duidelijk zien dat dit parfum zijn oorsprong in Italië vindt. 

Voor elke modieuze, modebewuste en stijlvolle man is dit parfum van harte aan te raden. Ongeacht of je naar werk toe moet of dat je een avondje uit met jouw partner gaat!

Armani Acqua di Gio Absolu kopen

2. Armani Acqua Di Gio Absolu INSTINCT

Tevens willen wij je in het kort kennis laten maken met dit parfum van Armani; de Acqua Di Gio Absolu Instinct is ook één van de populairdere parfums van Armani. Dit is hoofdzakelijk te danken aan de unieke samenstelling van extracten.

Houtige geur met uitstekende dekking

Deze unieke samenstelling van extracten zorgt ervoor dat deze geur het beste als ‘houtig’ bestempeld kan worden. Ook met dit parfum weet je altijd en overal de show te stelen.

Niet alleen dankzij de heerlijke geur, maar ook dankzij de lange dekking. Als je in de ochtend dit parfum opspuit, geniet je in de avond nog van de heerlijke geur van dit formidabele merk. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook bijvoorbeeld voor jouw partner. Al met al een heerlijk parfum voor de modieuze en stijlvolle man!

Armani Acqua di Gio Absolu Instinct review
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>