Dior Sauvage review met veel ervaringen

Hoe veel keren per jaar koop jij een nieuw parfum? Als je eenmaal een heerlijk parfum gevonden hebt, gaat de flacon mogelijk best wel snel leeg. Als dat ook bij jou het geval is, moet je mogelijk met enige regelmaat op zoek naar een nieuw parfum.

Daarbij is het interessant om eens naar het aanbod van Dior te kijken. Dit merk biedt namelijk meerdere lekkere geuren aan. Geuren waar je echt mee voor de dag kunt komen. Is dat ook het geval bij het Dior Sauvage parfum? Je gaat het lezen in deze Dior Sauvage review.

Dior Sauvage review

Het aanbod van parfums is momenteel ongekend divers. Je hebt de keus uit veel verschillende merken, uit verschillende series per merk, uit verschillende geursoorten en uit verschillende kenmerken. Doordat het aanbod zo divers is, is het advies om echt een goede vergelijking te maken. Mocht je daarbij uitgekomen zijn op het Dior Sauvage parfum, ben je in deze Dior Sauvage review aan het juiste adres. Wij laten je graag kennis maken met dit unieke én populaire parfum!

Dior Sauvage (heren)

Wijd open vlaktes. Een rotsachtig landschap. Een hoge temperatuur. En een strakblauwe lucht. Dat is de situatie waar Dior haar Sauvage parfum op geïnspireerd heeft. Dit klinkt wellicht ietwat idyllisch, maar dat is zeker niet het geval. Aan verschillende aspecten merk je terug dat Dior echt voor een uniek parfum is gegaan. 

Voor sterke, frisse mannen

Het merk geeft zelf aan dat dit een sterk, fris en verleidelijk parfum voor elke man is. Elke man die graag verzorgd voor de dag komt en daarbij waarde hecht aan een lekkere lichaamsgeur. Als je in de ochtend dit parfum opspuit, weet je in ieder geval één ding zeker: je geniet de gehele dag door van een lekkere geur. De geur van dit parfum is namelijk op een aangename manier aanwezig. 

Unieke mix van extracten

Hoe deze geur het beste getypeerd kan worden? Toch wel als kruidig met frisse elementen. Deze unieke geur is te danken aan onder meer de volgende extracten: Calabrische bergamot, peper, geranium, lavendel, roze peper, patchouli, ambroxan, labdanum en ceder. Dit zijn wellicht niet allemaal bekende extracten, maar het zijn wel extracten die prima bij elkaar passen. Zodra je dit parfum opspuit, is het net alsof je in de woestijn staat.

Simpele en stijlvolle flacon

Dior heeft bij dit parfum gekozen voor een donkere flacon. Een flacon met een bijzondere kleurstelling en met een vrij simpel design. Juist dat simpele design past wel in het straatje van de meeste mannen. Als het voor jou ook allemaal niet te ingewikkeld hoeft, past deze flacon zonder enige twijfel bij je. Je hoeft nu alleen nog maar een keuze te maken tussen de drie flacons: 60 ml, 100 ml of 200 ml. Aan jou de keus!

dior sauvage parfum review

Ervaringen van andere mannen

Is het aan te raden om voor dit parfum van dit bijzondere merk te kijken? Als we naar de beoordelingen kijken, kunnen we aangeven dat dit absoluut aan te raden is. Onder meer de volgende beoordelingen geven aan dat veel mannen érg tevreden zijn met dit heerlijke parfum:

"Ik vind het een perfecte, niet te sterk ruikende parfum. Als je net gespoten hebt, ruikt het eventjes sterk, maar nadien gaat hij (bij mijn vriend toch) alleen maar beter ruiken. De parfum is lekker fris en tegelijkertijd super sensueel."

"Lekkere geur. Wel aan de sterke kant, dus ik adviseer om niet meer dan 2x te sprayen. Voor de rest blijft de geur lang op, en is de geur (zeer) aanwezig maar niet op een negatieve manier."

"Cadeau gekregen. Heerlijke geur in een mooie verpakking. De dop van de fles is magnetisch- erg handig. Prijzig, maar zuinig in gebruik. Erg blij mee/tevreden over."

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

  • Johnny Logan schreef:

    De enige echte Dior eau savage is niet meer te kopen helaas en de nieuwe Dior Sauvage is echt puur chemisch en synthetische ingredienten ook duur.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >