Burberry Body review met ervaringen van anderen

Al in 1856 zag het merk Burberry het levenslicht. De destijds 21 jaar oude Thomas Burberry opende zijn kledingwinkel in Engeland, waarna het bedrijf al snel wist te groeien. Deze groei is uiteindelijk nooit meer afgenomen; op dit moment is Burberry nog steeds één van de bekendste modemerken op onze aardbol.

Burberry Body review

Ontdek het in deze Burberry Body review

Burberry biedt echter niet alleen mode-items aan, maar ook heerlijke parfums. Dat ga je ook lezen in deze Burberry Body review; in deze review bespreken wij namelijk dit heerlijke damesparfum uitgebreid. Zo benoemen we onder meer in deze Burberry Body Perfume review wat nou zo kenmerkend aan dit parfum is!

Burberry Body review

Ben je als vrouw zijnde op zoek naar een lekker parfum? Of ben je als man zijnde op zoek naar een leuk cadeau voor jouw partner? In beide gevallen is het interessant om eens naar het Burberry Body parfum te kijken. Dit parfum is niet zonder reden in de afgelopen jaren zó populair geworden. Eigenlijk al vanaf de lancering van dit parfum mag Burberry over belangstelling niet klagen!

Burberry Body Eau De Parfum

Dit overheerlijke damesparfum werd door Burberry in het najaar van 2011 gelanceerd. Het merk had ongetwijfeld hoge verwachtingen, maar had de huidige populariteit wellicht niet durven te dromen. Op dit moment is dit Burberry Body parfum namelijk nog steeds super populair.

Unieke frisse geur

Deze populariteit is onder meer te danken aan de unieke geur. Deze geur kan het beste als fris getypeerd worden, maar je treft ook bloemige extracten in dit parfum aan. Burberry heeft in ieder geval voor een unieke mix van extracten gekozen: rozen, iris, sandelhout, kasjmier, vanille, muskus, amber, perzik, fresia en groene absint. Met name de drie laatstgenoemde extracten zorgen voor de frisse geur.

Blijft de hele dag zitten

Indien je dit parfum in de ochtend opspuit, geniet je hier in de avond nog steeds van. De dekking is subliem te noemen, terwijl de geur niet nadrukkelijk aanwezig is. De geur komt op een aangename manier in jouw neus terecht én blijft daar ook op een aangename manier langdurig aanwezig.

Handige meeneem-flacon

Verder is de flacon ook prachtig én handig te noemen. Burberry heeft voor een langwerpige flacon gekozen, waardoor de flacon niet al te veel ruimte in beslag neemt. Als je een avondje op stap gaat, kun je deze flacon ook moeiteloos met je mee nemen. Dat is overigens ook het geval als je op vakantie gaat; op vakantie doet dit frisse parfum het zonder twijfel ook goed.

Burberry Body parfum review

Ervaringen van anderen

Al met al is dit Burberry Body parfum uniek te noemen. Dat blijkt ook als we naar de beoordelingen van andere kopers kijken. Onder meer de volgende beoordelingen vonden wij typerend:

"Mooie verpakking en gewaardeerd cadeau voor een hele redelijke prijs. Geur echt goed en niet te dominant".

"Heerlijke poederige geur die lang blijft hangen".

Zeer tevreden

Deze beoordelingen laten duidelijk blijken dat de kopers uiterst tevreden zijn. Dat is iets wat wij ons maar al te goed voor kunnen stellen, aangezien wij zelf ook onder de indruk zijn van dit parfum. 

In onze ogen is het parfum van dit geweldige merk het ideale cadeau voor jezelf. Tegelijkertijd is het ook een ideaal cadeau om een aan dierbaar vrouwelijk persoon te geven. Een prachtige flacon, een heerlijke geur en een niet al te nadrukkelijk aanwezige geur. Wat wens je nog meer?

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>