Boucheron Quatre en Rose review met ervaringen

In het jaar 2015 kwam het merk Boucheron met de Quatre serie op de proppen. Een parfumserie met heerlijke parfums, fraaie flacons en onderscheidende geuren. Binnen deze serie is daarbij een belangrijke rol weggelegd voor de Boucheron Quatre en Rose variant.

Boucheron Quatre en Rose review

Ontdek het in deze Boucheron Quatre en Rose review

In deze Boucheron Quatre en Rose review vertellen wij je graag meer over dit parfum. Zo kijken we naar de belangrijkste eigenschappen van dit parfum, naar de meningen van andere kopers en naar onze persoonlijke bevindingen. Op voorhand kunnen wij je één ding verklappen: ten opzichte van de ‘normale’ Boucheron Quatre variant weet de ‘en Rose’ variant zich écht te onderscheiden.

Boucheron Quatre en Rose review

Ben je op zoek naar een heerlijk parfum voor vrouwen? Dan weet je op voorhand dat je uit behoorlijk veel varianten kunt kiezen. Je kunt niet alleen uit veel merken kiezen, maar ook uit veel soorten parfums. Zo kun je onder meer uit meerdere Boucheron Quatre parfums kiezen, waarbij elk soort parfum zich ook weer weet te onderscheiden. Dat geldt ook zeker voor dit Boucheron Quatre en Rose parfum!

Boucheron Quatre en Rose Eau De Parfum

Welke ‘eisen’ stel jij aan een parfum? Moet dit parfum een lange dekking hebben? Moet jouw nieuwe parfum een bloemige geur hebben? En moet de flacon van dit parfum ook nog naar wens zijn? Dan is de kans groot dat het Boucheron Quatre en Rose parfum voor jou op het lijf geschreven. De ervaring leert dat dit parfum bij héél veel vrouwen in de smaak valt.

Populaire bloemige geur

Deze populariteit komt onder meer door de bloemige geur. Om deze geur te verkrijgen, heeft Boucheron voor een unieke samenstelling van extracten gekozen. Zoals de naam van dit parfum al doet vermoeden, vind je in dit parfum ook extracten van rozen terug. Juist deze rozen brengen een unieke geur met zich mee, waarbij de overige extracten voor een stimulans van deze heerlijke geur zorgen.

Uitstekende dekking (hele dag)

Ook de dekking van dit parfum is dik in orde. Wij hebben zelf de proef op de som genomen; we hebben in de vroege ochtend dit parfum opgespoten. Vervolgens lieten we ’s avonds enkele mensen ruiken. Al snel bleek dat nagenoeg iedereen dit parfum nog (heerlijk) kon ruiken. Eigenlijk is deze ‘test’ veelzeggend voor de dekking van dit parfum; je geniet de gehele dag door van de bloemige geur van dit parfum.

Prachtige flacon

Tevens vinden wij de flacon van dit parfum prachtig. De gouden accenten doen het bijzonder goed in combinatie met de roze flacon. Ga je voor een flacon van 30 ml, van 50 ml of van 100 ml? Aan jou de keus. 

Boucheron Quatre en Rose review parfum

Ervaringen van anderen

Het is hoe dan ook interessant om te kiezen voor dit heerlijke parfum. Wij zijn bovendien niet de enige die gek zijn van dit parfum van dit bijzondere merk! De ervaring leert namelijk dat ook andere kopers erg te spreken zijn over dit parfum. Dat blijkt onder meer uit de volgende beoordelingen van tevreden kopers:

"Krachtige geur, vind hem iets weghebben van Pure Nectar van Issey Miyake alleen is deze wat zoeter. Bijzondere dop die je kunt draaien om te openen- en weer te sluiten".

"Dit parfum heeft een aangename geur. Ik krijg vaak complimentjes hierover".

Deze Boucheron Quatre en Rose review kunnen we met een duidelijke boodschap afsluiten: de aanschaf van dit parfum is zéker aan te raden!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>