Beste volautomatische koffiemachine met melkreservoir? Een top 3 met veel ervaringen!

Ben je van plan om een nieuwe koffiemachine aan te schaffen? Dan sta je voor een uitdaging. Het aanbod van koffiemachines is namelijk behoorlijk uitgebreid. Ga daarom voor jezelf goed na welke soorten koffievariaties je met de koffiemachines wilt zetten.

Gaat jouw voorkeur hierbij uit naar een koffiespecialiteit met melk? Dan kun je het beste kiezen voor een koffiemachine met melkreservoir. Indien je ondertussen ook nog van veel gemak wilt genieten, kun je het beste voor een volautomatische koffiemachine met melkreservoir kiezen.

Wij zijn alvast op zoek gegaan naar de beste volautomatische koffiemachine met melkreservoir. Aan de hand van onze bevindingen hebben wij een top 3 samen kunnen stellen. Over deze drie beste machines met melkreservoir vertellen wij je hieronder graag meer.

Top 3 beste volautomatische koffiemachines met melkreservoir

Is het makkelijk om de beste volautomatische koffiemachine met melkreservoir uit te kiezen? Nee, zeker niet. Wij hebben een behoorlijke vergelijking achter de rug, maar uiteindelijk is het ons gelukt. Ons gelukt om een top 3 samen te kunnen stellen.

1. Philips LatteGo 2200

De beste volautomatische koffiemachine met melkreservoir. Dat is volgens ons deze machine van Philips. Om meerdere redenen zijn wij bijzonder enthousiast over deze machine. Zo vinden wij de bediening echt subliem. Met handige kleurendisplay stel je moeiteloos alle instellingen naar wens in. Mochten de instellingen direct goed staan, zet je met één druk op de knop jouw favoriete koffiespecialiteit.

LatteGo melksysteem

Dankzij het LatteGo Melksysteem geldt dit ook voor koffievariaties met melk. Het enige wat je in principe hoeft te doen, is het reservoir met melk te vullen. Al het overige kun je overlaten aan deze hoogwaardige machine van Philips.

Veel extra's

Sowieso biedt deze machine veel handige extra’s. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uit 12 maalstanden te kiezen. Ook de sterkte en hoeveelheid koffie kun je naar wens aanpassen. Om het helemaal af te maken; je hebt nagenoeg géén omkijken naar het schoonmaken van deze volautomatische koffiemachine.

Voordelen:

 • Moeiteloos schoon te maken
 • Handig melkreservoir
 • Overheerlijke smaak van de koffie én de melk
 • Smaak is naar eigen wens aan te passen
 • Handig kleurendisplay zorgt voor de ultieme bediening
beste koffiezetapparaat met melkopschuimer

2. Siemens EQ 500

Een andere machine waar wij enthousiast over zijn, is deze espressomachine van Siemens. Deze machine werkt volledig automatisch en beschikt over een fijn melkreservoir. Dit reservoir vind je aan de zijkant van de machine en kun je gemakkelijk uitnemen. Door het reservoir vervolgens met melk te vullen, heb je nergens omkijken meer naar. Met één druk op de knop kun je al een heerlijke cappuccino of latte macchiato zetten.

2 variaties tegelijk zetten

Wil je het liefste twee koffievariaties met melk tegelijkertijd zetten? Ook dat is mogelijk bij deze volautomatische machine van Siemens. Iets wat vrij uniek is, aangezien dit bij veel andere koffiemachines niet mogelijk is.

Automatische reiniging

Verder biedt deze machine veel mogelijkheden; je kunt de smaak van de koffie moeiteloos naar wens aanpassen. Nadat je de machine gebruikt hebt, hoef je ‘m ook niet al te uitgebreid schoon te maken. Het AutoMilkClean zorgt er bijvoorbeeld automatisch voor dat het melksysteem goed gereinigd wordt.

Voordelen:

 • Twee koffievariaties met melk tegelijkertijd te zetten
 • Je kunt veel invloed op de smaak uitoefenen
 • Werkt volledig automatisch met slechts één druk op de knop
 • Je hebt nagenoeg geen omkijken naar het reinigen van de machine
 • Fraai design
koffieapparaat met melkreservoir

3. DeLonghi ECAM

Heb je de perfecte machine nog niet gevonden? Dan kun je ook kijken naar dit koffieapparaat met melkreservoir van De’Longhi. Deze espressomachine werkt subliem, levert heerlijke koffie af en is ideaal te bedienen.

Uitstekende smaak

Doordat dit een volautomatische espressomachine is, zet je een kopje koffie met slechts één druk op de knop. Met dank aan het melkreservoir – aan de voorzijde van de machine – geldt dit ook voor koffievariaties met melk. Wij vinden dat de smaak van zowel de koffie als de melk echt heel lekker is.

Handige bediening

Ook is het fijn dat je de smaak van de koffie zelf kunt bedienen. Met dank aan de maalschijven van deze machine geniet je vervolgens van de perfecte aroma’s. Dankzij het bedieningspaneel aan de voorzijde geniet je van een echt fijne bediening. Zéker een aanrader deze De’Longhi koffiemachine.

Voordelen:

 • Aangename bediening
 • Handig melkreservoir
 • Heerlijke koffie; geldt ook voor de melk
 • Fraai en onderscheidend design
koffiemachine met melkreservoir

Aandachtspunten bij een volautomatische koffiemachine met melkreservoir kopen

Heb je interesse om het beste koffiezetapparaat met melkreservoir aan te schaffen? Zorg er dan voor dat je jouw wensen goed op een rijtje zet. Wáár ben je precies naar op zoek? Over welke functies moet de machine beschikken? En van hoeveel gemak wil je genieten?

Wij raden je hierbij aan om heel kritisch te zijn. Zo is het advies om altijd voor een machine van een A-merk te kiezen. Waarom? Omdat die nu eenmaal in staat zijn om de beste volautomatische koffiemachine met melkreservoir te ontwikkelen.

Moet je veel geld voor de beste volautomatische koffiemachine met melkreservoir betalen? Het fijne is dat de prijzen uiteenlopen; voor elk budget kun je dus een prima volautomatische koffiemachine met melkreservoir aanschaffen.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>