De beste tongreiniger? Een top 3 met veel ervaringen!

Voor een goede mondverzorging heb je meerdere hulpmiddelen nodig. Hierbij kun je denken aan de beste elektrische tandenborstel, het beste flosdraad of het beste flosapparaat. Verder is ook de aanschaf van de beste tongschraper nog aan te raden.

Met de beste tongreiniger verwijder je eigenlijk alle bacteriën van jouw tong. Dat komt onder meer jouw adem ten goede. Mogelijk heb je op dit moment veel bacteriën op jouw tong zitten, waardoor je uit je mond ruikt. Met behulp van een handige tongreiniger kun je dit probleem snel verhelpen.

Een ander voordeel is dat een tongreiniger makkelijk werkt. Als je het apparaat eenmaal één keer gebruikt hebt, spreekt eigenlijk alles voor zich. Je kunt in ieder geval dagelijks jouw gebit van echt de perfecte verzorging voorzien. Nadat je dat gedaan hebt, geniet je van een stralend en gezond gebit met een frisse adem!

Top 3 beste tongreinigers

Zou jij ook graag de bacteriën van jouw tong willen verwijderen? Dan heb je daar een goede tongreiniger voor nodig. In onze ogen ligt de focus hierbij op het woordje ‘goede’. We hebben namelijk meermaals op moeten merken dat sommige tongreinigers absoluut niet de gewenste werking bieden. Indien je voor de beste tongreiniger wilt kiezen, kies je het beste voor één van de onderstaande drie varianten.

1. Gum Tongreiniger

Wil je de aanschaf van de beste tongschraper lekker voordelig houden? Dan is deze Gum tongreiniger voor jou geschikt. Voor deze tongreiniger betaal je slechts enkele euro’s, terwijl je wel van een ultieme reiniging geniet.

Juiste materialen

Je hoeft het bovenste stuk van deze reiniger alleen maar over jouw tong heen te schrapen. Door een unieke vormgeving en het juiste materiaalgebruik zorgt dat bovenstuk vervolgens voor de verwijdering van de bacteriën. Dit is overigens ook te danken aan de korte borstelharen die ook op dit bovenstuk toegevoegd zijn door Gum.

Herbruikbaar

Met dank aan deze tongreiniger reinig je jouw tong erg snel. Na afloop kun je de reiniger even onder de kraan afspoelen; wel zo hygiënisch. Mocht je de reiniger de volgende dag weer willen gebruiken, is dat uiteraard geen probleem. Je kunt deze beste tongreiniger op elk gewenst moment van de dag gebruiken. Op een makkelijke, snelle en efficiënte manier. Met deze tongreiniger blijft jouw tong in ieder geval volledig vrij van bacteriën!

Voordelen:

 • Erg voordelig
 • Makkelijk te bedienen
 • Ideale vormgeving
 • Inclusief twee rijen borstelharen
beste tongschraper

2. RX Goods® Rosé Gouden RVS Tongschraper 

Wil je het reinigen van jouw tong echt goed aanpakken? Dan kun je het beste voor deze uitgebreide set van RX Goods kiezen.

4 onderdelen

In deze set vind je namelijk maar liefst 4 onderdelen terug:

 • 1 gebogen tongschraper: hiermee maak je het grootste gedeelte van jouw tong gemakkelijk schoon.
 • 1 tongschraper met rechte zijkanten: hiermee kun je de zijkanten van jouw tong makkelijk schoonmaken.
 • 1 tongschraper met open achterkant: hiermee bereik je ook de moeilijk te bereiken plekken op jouw tong
 • 1 opbergcase: in deze opbergcase kun je de drie tongschrapers op een makkelijke en hygiënische manier bewaren

Met deze set zorg je echt voor de perfecte reiniging. Je geniet hierdoor van een frisse adem én van een gezond gebit. Wat wens je nog meer?

Voordelen:

 • Bestaat uit maar liefst 4 onderdelen
 • Meerdere tongschrapers voor een ideale reiniging
 • Werkt perfect
 • Inclusief handige opbergcase
beste rvs tongschraper

3. CleverCool Scrapy tongreiniger

Als laatste zijn wij ook erg te spreken over deze tongschraper van CleverCool. Deze tongschraper ligt lekker in de hand, is makkelijk te bedienen en doet bovendien zijn werk erg goed. Als klap op de vuurpijl hoef je hier ook niet de hoofdprijs voor te betalen.

Reiniger met 4 kanten

Deze tongschraper heeft bovendien maar liefst 4 kanten. Met dank aan deze kanten kun je jouw tong op een ideale manier reinigen. Je zorgt er in ieder geval voor dat je jouw tong op de best mogelijke manier reinigt. Alle delen van je tong kun je immers vrijmaken van bacteriën met deze beste tongreiniger. Al met al een ware aanrader!

Voordelen:

 • Tongreiniger met 4 kanten
 • Voordelig geprijsd
 • Ligt lekker in de hand
 • Zorgt voor een ultieme reiniging
beste tongreiniger kopen

Aandachtspunten bij een tongreiniger kopen

Voor een ideale mondverzorging mag een goede tongreiniger niet ontbreken. Zorg er echter wel voor dat je bij het uitkiezen van dit hulpstuk erg kritisch bent. Sommige tongreinigers voldoen namelijk écht niet aan de verwachtingen. Let daarom bij het uitkiezen van een nieuwe tongreiniger goed op de beoordelingen van andere kopers.

De beoordelingen van andere kopers zijn vaak veelzeggend. Heeft een tongreiniger veel positieve beoordelingen? Dan is dat een goed teken. Uiteraard werkt dit ook vice versa. Let daarnaast goed op het prijskaartje van de beste tongschraper, op de verschillende kanten van de schraper en op het totaalplaatje.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>