Beste Senseo apparaat? Een top 3 met heel veel ervaringen!

In 2001 kwam een innovatief koffiezetapparaat op de markt; het Senseo apparaat. Dit apparaat was te danken aan een nauwe samenwerking tussen Philips en Douwe Egberts. Dat deze twee grote merken met elkaar samenwerkten, was duidelijk te zien aan het Senseo apparaat. Al vanaf het eerste moment voldeed dit apparaat namelijk aan de wensen van veel mensen.

Ook hedendaags zijn de Senseo apparaten erg populair. Deze apparaten zijn compact, zetten heerlijke koffie en zijn erg makkelijk in gebruik. Spreken deze voordelen jou wel aan? Dan is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar het beste Senseo apparaat.

Wat het beste Senseo koffiezetapparaat is, ga je in dit artikel achterhalen. Wij hebben namelijk een top 3 van de beste Senseo apparaten samen kunnen stellen. Neem onderstaande reviews door en bepaal wat voor jou het beste Senseo apparaat is. 

Top 3 beste Senseo apparaten

Wat is nou een goed Senseo apparaat? Als je deze vraag zou stellen, zou je het volgende antwoord mogen verwachten; alle Senseo apparaten. Alle Senseo apparaten zijn namelijk goed en voldoen aan de verwachtingen. Feit is wel dat er binnen het huidige aanbod duidelijke verschillen zichtbaar zijn tussen de varianten. Mede daarom zijn wij op zoek gegaan naar het beste Senseo apparaat. Onze bevindingen vind je hieronder.

1. Philips Senseo Quadrante

De Philips Senseo Quadrante HD7865/60 is volgens ons het best getest Senseo apparaat. Dit apparaat biedt veel mogelijkheden, ziet er geweldig uit en is ook nog interessant geprijsd.

Dubbele padhouder

Het gaat hierbij om zogeheten koffiepadapparaat. Om een kopje koffie te zetten, kun je hiervoor de zogeheten koffiepads gebruiken. Voor deze koffiepads heeft Philips gekozen voor een dubbele padhouder. Met dank aan de dubbele padhouder kun je twee kopjes tegelijkertijd zetten.

Koffieboosttechnologie

Wij zijn van mening dat de koffie echt heel lekker is. Dit is onder andere te danken aan de unieke Senseo koffieboosttechnologie. Deze technologie zorgt voor een volle smaak, een heerlijke afdronk en veel aroma’s. Bovendien zet je met slechts één druk op de knop een heerlijk kopje koffie. Wil je twee kopjes koffie tegelijkertijd zetten? Dat is dus ook mogelijk met de hierboven benoemde dubbele padhouder.

Verstelbare hoogte

Ook is het fijn dat het waterreservoir makkelijk bij te vullen is, dat je de lekbak in hoogte kunt verstellen en dat dit apparaat erg fraai vormgegeven is. Als klap op de vuurpijl betaal je ook niet de hoofdprijs voor dit apparaat. Al met al is dit volgens ons de beste koop Senseo apparaat van dit moment!

Voordelen:

 • Zet twee kopjes tegelijkertijd met één druk op de knop
 • Prachtig design
 • Interessant geprijsd
 • Overheerlijke smaak van de koffie
 • Dubbele padhouder
beste senseo koffiezetapparaat

2. Philips Senseo Original

Ben jij op zoek naar het beste compacte Senseo apparaat? En wil je liever niet al te veel geld aan de koffiepadmachine van Senseo uitgeven? Dan is de Philips Senseo Eco-model HD6552/38 voor jou op het lijf geschreven. Deze koffiepadmachine is voordelig, is compact én levert heerlijke koffie.

Compact maar effectief

Opvallend bij dit apparaat is dat je twee kopjes koffie tegelijkertijd kunt zetten. Dit zou je wellicht niet verwachten, gezien de compacte afmetingen van dit Senseo apparaat. Met dank aan de dubbele koffie uitloop is het dus wél mogelijk om twee kopjes koffie tegelijkertijd te zetten.

Crema Plus-technologie

Daarbij zijn wij van mening dat de smak van de koffie heerlijk is. Dit is voornamelijk aan de Crema Plus-technologie te danken. Deze technologie zorgt voor een rijke smaak én voor een zachte en fijne crèmelaag. Wat de smaak van de koffie is, bepaal je overigens volledig zelf. Je kunt immers tegenwoordig uit heel veel soorten koffiepads kiezen.

Verschillende kleuren

Spreekt dit beste Senseo apparaat je aan? Vind je alleen de donkergrijze kleur niks? Dan hebben we goed nieuws voor je; dit beste Senseo apparaat is ook in het rood, blauw, zwart en zilvergrijs verkrijgbaar.

Voordelen:

 • Zeer compact
 • Interessant geprijsd
 • Zet overheerlijke koffie
 • Twee kopjes koffie tegelijkertijd
 • In meerdere kleuren te verkrijgen
beste koop senseo apparaat

3. Philips Senseo Select

Ben je een ware fijnproever wat betreft koffie? En wil je genieten van de voordelen van een Senseo apparaat? Dan kun je het beste voor dit Philips Senseo Select CSA240/60 koffiepadapparaat kiezen. Dit apparaat stelt je namelijk in staat om invloed uit te oefenen op de smaak van de koffie.

Koffiesterkte bepalen

Hoe je dat doet? Via de handige knoppen kun je zelf de koffiesterkte bepalen. Je hebt hierbij de keus uit drie standen: gewoon, intens of espresso. Aan de hand van deze mogelijkheden maak je elk kopje koffie in ieder geval volledig naar wens.

Geheugenfunctie

Ook is het ideaal dat dit beste Senseo apparaat een geheugenfunctie heeft. Met dank aan deze functie hoef je niet elke keer de gewenste instellingen te veranderen. Je zet dankzij deze functie met één druk op de knop een heerlijke kopje koffie. Wil je twee kopjes koffie tegelijkertijd zetten? Ook dat is mogelijk bij dit apparaat van Senseo.

Verschillende uitvoeringen

De uitstraling van dit apparaat vinden wij ook geweldig. Het apparaat oogt chique, oogt strak en is in een fraaie zwarte kleur uitgevoerd. Spreekt deze kleur je niet aan? Dit Senseo apparaat is ook in het rood, kasjmier grijs en in een metaalkleur te verkrijgen! 

Voordelen:

 • Je bepaalt zelf de koffiesterkte
 • Inclusief geheugenfunctie
 • Bijzonder fraai design
 • In meerdere kleuren te verkrijgen
 • Twee kopjes koffie tegelijkertijd
goede senseo apparaat

Aandachtspunten bij een Senseo apparaat kopen

Om het beste Senseo apparaat te kunnen kopen, moet je op tal van factoren letten voor dit product:

Vormgeving van het apparaat; bovengenoemde apparaten laten duidelijk zien dat elk Senseo apparaat een unieke vormgeving heeft. Let hierbij overigens ook goed op de afmetingen en kleurstelling van het apparaat.

Functies van het apparaat; wil je dat het Senseo apparaat veel functies biedt? Of wil je vooral voor een zo’n eenvoudig Senseo apparaat gaan? 

Prijskaartje van het apparaat; de prijskaartjes van de Senseo apparaten verschillen behoorlijk. Ons advies is daarom om een maximum budget voor jezelf vast te stellen. Binnen dit budget kun je vervolgens op zoek gaan naar het beste Senseo apparaat.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>