De beste massagetafel? Een top 3 met veel ervaringen

Vind je het ook zo lekker om heerlijk gemasseerd te worden? Ga je daarom ook met enige regelmaat naar een massagesalon toe? Dan heb je ongetwijfeld al gemerkt dat dit vrij veel geld kost. Zou je graag op deze uitgaven willen besparen? Dan is de aanschaf van een massagetafel voor in jouw huis mogelijk dé oplossing.

beste massagetafel

Ontdek de beste massagetafel, lees snel verder!

Met een massagetafel in jouw huis geniet je al snel van meerdere voordelen. Zo weet je veel kosten te besparen en ben je dus in staat om thuis van heerlijke massages te genieten. Maar, zover is het nog niet. Eerst moet je nog de beste massagetafel zien te kopen. 

Het aanbod van massagetafels is hedendaags echter behoorlijk populair. Voor welke massagetafel kun je dan het beste kiezen? En waar moet je goed op letten bij het uitkiezen van de beste massagetafel? Op die vragen vind je in dit artikel een passend antwoord, waarbij wij je ook kennis laten maken met onze persoonlijke top 3!

Top 3 beste massagetafels

Thuis van een heerlijke massage genieten; met de beste massagetafel behoort dit tot de mogelijkheden. Mocht je thuis van een heerlijke massage willen genieten, is het dus zaak om de zoektocht naar de beste massagetafel op te starten. 

Deze zoektocht hoef je gelukkig niet volledig zelfstandig uit te voeren! Wij hebben het uitgebreide aanbod van massagetafels namelijk al aan een strenge keuring onderworpen, waardoor we uiteindelijk een top 3 samen hebben weten te stellen. Over deze drie beste massagetafels vind je hieronder alle informatie, inclusief de belangrijkste voordelen én belangrijkste eigenschappen.

1. Tectake Massagetafel inklapbaar

Gaat je voorkeur specifiek uit naar de beste massagetafel? Ben je ook bereid om daar relatief veel geld aan uit geven? Dan is deze massagetafel van Tectake simpelweg de beste optie voor jou. Deze tafel is onwijs comfortabel, biedt veel instelmogelijkheden en is ook nog eens inklapbaar.

Inklapbaar en klein opbergen

Doordat de tafel inklapbaar is, staat de tafel in jouw woning nooit in de weg. Nee, in plaats daarvan kun je de tafel juist inklappen en even in een hoekje wegzetten. Op het moment dat je weer van een massage wilt genieten, kun je deze massagetafel weer moeiteloos uitklappen. Ideaal!

Stevige vinyl bekleding

Ook zijn wij te spreken over de vinyl bekleding. Deze bekleding is namelijk krasbestendig, is volledig schokvrij en is ook nog bestand tegen olie en water. Je kunt dus met een gerust hart op de gewenste manier gebruik van deze tafel in combinatie met vinyl bekleding maken. 

Niet goedkoop, wel erg goed

Al met al is dit volgens ons de beste massagetafel die je op dit moment kunt kopen. Zoals hierboven al aangegeven, is dit echter niet de voordeligste massagetafel. Echter krijg je wel onwijs veel waar voor je geld; mede daarom kunnen wij de aanschaf van deze massagetafel van harte aanraden!

beste massagetafel bestellen

2. VidaXL 2 zones inklapbaar

Ook over deze inklapbare massagetafel van vidaXL zijn wij zeer te spreken. Deze tafel blinkt uit op het gebied van eenvoud en dat is ook duidelijk terug te zien in het prijskaartje. In verhouding met de hierboven genoemde variant is deze massagetafel echt voordelig te noemen.

Betaalbaar en met hoofdsteun

Voordeel van deze massagetafel is ook de hoofdsteun. Dankzij deze hoofdsteun kun je zowel op jouw rug als op jouw buik op een aangename manier plaatsnemen op deze massagetafel. Verder kun je de massagetafel makkelijk inklappen, is het liggedeelte van de tafel lekker dik en is de bekleding bestand tegen oliën en water. 

Eenvoudig en instelbaar

Wil je de massagetafel graag op jouw lichaam afstellen? Ook dat is mogelijk; zowel de hoofdsteun als de armleuningen zijn volledig naar wens instelbaar. Nadat je van een heerlijke massage genoten hebt, klap je de tafel in no time weer op. Hierdoor neemt de tafel nauwelijks ruimte meer in jouw woning in beslag; Erg handig!

beste massagetafel ervaringen

3. Alora Relax Deluxe

In het aanbod van massagetafels vind je allerlei verschillende tafels terug. Dit verschil wordt direct inzichtelijk als je deze Alora massagetafel naast de twee hierboven genoemde tafels legt. Déze tafel van het merk Alora brengt namelijk specifieke voordelen met zich mee, waardoor ook deze tafel aan te raden is.

250kg draagvermogen

Eén van de voordelen is bijvoorbeeld het maximale draaggewicht. Deze tafel kan namelijk een gewicht van maximaal 250 kilogram dragen; ook voor de zwaardere mensen onder ons is deze tafel dus zeer geschikt. Daarnaast is het sowieso een feit dat je deze tafel geheel naar wens in kunt stellen. Zo heb je bijvoorbeeld maar liefst 8 hoogtestanden tot jouw beschikking.

Heel veel instellingen, ook hoogte

Verder kun je deze tafel moeiteloos opklappen, kun je de tafel in hoogte verstellen (59 tot 80 cm) en kun je de tafel na gebruik snel schoonmaken. Om het nóg mooier te maken, is deze massagetafel qua prijskaartje ook nog interessant. Het is dan ook niet voor niets dat wij dit ook één van de beste massagetafels van dit moment vinden!

goede massagetafel

Voor- en nadelen inklapbare massagetafel

Als je het aanbod van massagetafels kijkt, zie je vrij veel varianten die inklapbaar zijn. Een belangrijk voordeel hiervan is dat je de massagetafel overal mee naar toe kunt nemen. Wil je de massagetafel uitsluitend in jouw woning gebruiken? Ook dan biedt een inklapbare massagetafel een zwaarwegend voordeel: hij neemt nooit onnodig veel ruimte in beslag.

Op de momenten dat je de tafel níet gebruikt, kun je ‘m moeiteloos inklappen en in een hoekje neerzetten. Je hebt hierdoor geen last van de beste massagetafel. Biedt een inklapbare massagetafel ook nog nadelen? Nou, het is een feit dat dergelijke massagetafels vaak niet het beste draaggewicht hebben. Echter heb je bij de Alora massagetafel kunnen zien dat er ook massagetafels zijn die de inklapbaarheid met een hoog draaggewicht weten te combineren!

Let op: gaat je voorkeur uit naar een inklapbare massagetafel? Dan kun je ook kiezen voor een opvouwbare massagetafel of een draagbare massagetafel. Deze termen komen immers op hetzelfde neer!

Voor- en nadelen elektrische massagetafel

In het aanbod van massagetafels vind je ook veel elektrische massagetafels tegen. Deze tafels hebben één belangrijk voordeel: je kunt de massagetafel moeiteloos op de gewenste stand instellen. Zo kun je bijvoorbeeld de hoogte en de stand van de rugleuning geheel naar wens instellen. 

Een belangrijk voordeel hiervan is het gemak. Je hoeft simpelweg niet moeilijk te doen om de massagetafel geheel naar wens in te stellen. Wel moet je rekening houden met het kostenplaatje: de meeste elektrische massagetafels zijn vrij duur.

Aandachtspunten bij een massagetafel kopen

Wil je een massagetafel kopen? Let dan goed op een massagetafel aanbieding. Meerdere fabrikanten van massagetafels stunten regelmatig met aanbiedingen, waardoor je de beste massagetafel tegen een zacht prijsje aan kunt schaffen. 

Mocht je graag de beste massagetafel aan willen schaffen, kun je het beste voor één van de drie hierboven genoemde varianten gaan. Gaat jouw voorkeur echter uit naar goedkope massagetafels? Dan moet je rekening houden met het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’. Investeer daarom nét iets meer geld in de beste massagetafel, waardoor je jarenlang van deze tafel kunt gaan genieten.

Welke van de drie hierboven genoemde massagetafels spreekt jou het meest aan? Zet je wensen op een rijtje, bepaal je voorkeuren en schaf direct de beste massagetafel aan. Wij weten zeker dat je van deze aankoop géén spijt gaat krijgen! 

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>