Beste kleine koffiezetapparaat? Een top 3 met veel ervaringen!

Heb je in jouw keuken niet meer al teveel ruimte? Wil je echter in jouw keuken wel een fraaie koffiemachine neerzetten? Dan doe je er verstandig aan om naar de beste kleine koffiemachine op zoek te gaan.

Wil jij graag van de nostalgische manier van koffiezetten kiezen? Dan is het beste kleine koffiezetapparaat de juiste keuze voor je. Met zo’n apparaat zet je moeiteloos grote hoeveelheid koffie. Bijkomend voordeel is dat de heerlijke geur van koffie vrijkomt; in jouw keuken gaat het dan ook heerlijk naar de verse koffie ruiken.

Mocht je niet al te veel ruimte hebben, leent een koffiezetapparaat zich sowieso prima. Over het algemeen zijn de meeste koffiezetapparaten immers al vrij compact. Wij vertellen je in dit artikel graag meer over de beste kleine koffiezetapparaten. Aan de hand van onze test hebben wij namelijk een top 3 samen kunnen stellen.

Top 3 beste kleine koffiezetapparaten

De keuze voor een klein koffiezetapparaat is een logische keuze. Zo’n apparaat kost niet de hoofdprijs, is compact uitgevoerd en zorgt voor heerlijke koffie. Dat is zéker het geval als je voor één van onderstaande koffiezetapparaten hebt gekozen. Dit zijn volgens ons namelijk de beste kleine koffiezetapparaten van dit moment.

1. Melitta Aromaboy

Zou jij jouw koffiezetapparaat graag overal mee naar toe kunnen nemen? Dan is deze Melitta Aromaboy de perfecte keuze voor je. Dit is namelijk een hele compacte machine; je neemt ‘m moeiteloos mee naar bijvoorbeeld de camping.

Simpele werking

Ongeacht waar je bent, geniet je van de nodige voordelen. Zo is de werking van deze koffiemachine erg simpel. Ook is het mogelijk om grote hoeveelheden koffie te zetten, met dank aan de grote koffiekan. 

Automatische uitschakeling

Ook is het ideaal dat deze machine zichzelf automatisch uitschakelt. De filterhouder en de glazen kan kun je na gebruik overigens in de vaatwasser laten reinigen. Daar heb je dus geen omkijken naar. Als laatste voordeel willen we de geïntegreerde snoeropbergruimte benoemen; in deze handige ruimte kun je het snoer op een perfecte manier opbergen.

Voordelen:

 • Met geïntegreerde snoeropbergruimte
 • Overal geschikt; thuis en op de camping
 • Handige glazen kan
 • Vaatwasserbestendige onderdelen
 • Erg compact
beste kleine koffiezetapparaat kopen

2. Russell Hobbs Compact Home

Een ander klein koffiezetapparaat waar wij enthousiast over zijn, is deze variant van Russell Hobbs. Met name de retro thermometer vinden wij echt geweldig. Dankzij deze thermometer zie je direct of de koffie al op de juiste temperatuur is.

Mooie uitstraling

Deze thermometer is ook nog van grote invloed op de uitstraling. Sowieso vinden wij de uitstraling prima; de machine is compact en wordt met een grote glazen kan geleverd. In deze glazen kan kun je tot maar liefst 10 grote koppen koffie in één keer zetten.

Geavanceerd sproeisysteem

Wat ons betreft is de koffie ook echt heerlijk. Dit is onder meer te danken aan een geavanceerd sproeisysteem wat door Russell Hobbs uitgevonden is. Onder aan de streep is dit volgens ons echt een prima koffiezetapparaat. Ook voor dit beste kleine koffiezetapparaat hoef je overigens niet de hoofdprijs te betalen.

Voordelen:

 • Met handige en fraaie thermometer
 • In vier kleuren te verkrijgen
 • Compacte afmetingen
 • Heerlijke smaak van de koffie
 • Tot 10 grote koppen koffie, dankzij de glazen kan
beste kleine koffiezetapparaat ervaringen

3. Tristar Coffee maker

Gaat jouw voorkeur uit naar het beste kleine koffiezetapparaat met gunstig prijskaartje? Dan is deze variant van Tristar ideaal voor je. Dit koffiezetapparaat kost nog geen drie tientjes, maar is groots qua prestaties.

Echt compact

Zo zet je in één zetbeurt tot 6 kopjes koffie. Met dank aan de glazen kan blijft de koffie lang warm én kun je de koffie makkelijk inschenken. Overigens past de glazen kan ook perfect bij het design van dit koffiezetapparaat. Zoals je mogelijk op de foto ook al had gezien, is dit koffiezetapparaat echt compact. Ideaal dus.

Handige functies

Verder vinden wij de warmhoudfunctie, de automatische uitschakeling en het antikalksysteem erg fijn. Met dank aan deze functies maak je simpelweg met veel gebruik van dit beste kleine koffiezetapparaat. Ondertussen ben je ook nog van heerlijke koffie verzekerd; dat is ook wat waard, niet waar?

Voordelen:

 • Prima smaak van de koffie
 • Met één zetbeurt tot 6 kopjes koffie te zetten
 • Glazen kan en warmhoudfunctie
 • Groots in prestaties, klein qua afmetingen
 • Gunstig geprijsd
beste kleine koffiemachine

Aandachtspunten bij een klein koffiezetapparaat kopen

Ben je op zoek naar het beste kleine koffiezetapparaat? Let dan goed op de volgende aandachtspunten voor dit product:

 • Afmetingen: uiteraard moet je goed naar de afmetingen van het koffiezetapparaat kijken. Des te kleiner, des te beter.
 • Waar wil je het apparaat gebruiken? Is het apparaat alleen voor thuis bedoeld? Of wil je ‘m bijvoorbeeld ook op de camping kunnen gebruiken? Denk hier goed over na.
 • Hoeveelheid koffie: ga goed na hoeveel koffie je met één zetbeurt kunt zetten. Kijk hierbij goed naar de kan die bij het koffiezetapparaat hoort.
 • Bediening: verder raden wij je aan om goed naar de bediening te kijken. Beschikt het apparaat bijvoorbeeld over automatische uitschakeling? Dat is wel zo handig en wenselijk.
 • Prijs-kwaliteitsverhouding: durf te investeren in het beste kleine . En kies altijd voor een apparaat van een A-merk. Onder meer Russell Hobbs, Melitta en Tristar leveren de gewenste kwaliteit.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>