Het beste IPL ontharingsapparaat? Een top 3 met veel ervaringen!

Ontharingsapparaten worden in allerlei soorten en maten aangeboden. Eén van de meeste interessante varianten is zonder twijfel het IPL ontharingsapparaat. De afkorting IPL staat in dit geval voor Intense Pulsed Light. Middels lichtpulsen worden het pigment en de haarwortels geabsorbeerd en vervolgens omgezet in warmte. Op deze manier kun je snel afscheid nemen van ongewenste haartjes.

Is een IPL ontharingsapparaat dan hetzelfde als een laser ontharingsapparaat? Nee, het beste laser ontharingsapparaat heeft een iets andere werking. Feit is dat beide apparaten hun werk meer dan prima doen.

Wil jij graag het beste ontharingsapparaat aanschaffen? Dan raden wij je het volgende aan kies voor het beste IPL apparaat. Met het beste IPL ontharingsapparaat ben je namelijk van het perfecte resultaat verzekerd. Tevens is dit gezond voor jouw huid en weet je de haargroei te vertragen. Voldoende redenen dus om het beste IPL apparaat aan te schaffen.

Top 3 beste IPL ontharingsapparaten

Voor welk IPL apparaat kun je het beste kiezen? Wij hebben een uitgebreid onderzoek achter de rug, waardoor wij antwoord op deze vraag kunnen geven. Voor het antwoord op deze vraag verwijzen wij je graag naar de drie hieronderstaande reviews. In deze reviews vind je meer informatie over het beste IPL apparaat van dit moment.

1. Stane® IPL Ontharingsapparaat

Wil jij gewoonweg voor het beste IPL ontharingsapparaat gaan? Dan is deze variant van Stane een ware aanrader. Dit apparaat is geschikt voor de armen, de benen, het gezicht, de oksels en de rest van het lichaam. Alleen al om deze veelzijdigheid is de aanschaf van dit apparaat aan te raden.

5 Standen

Uiteraard is de werking ook subliem. Dit apparaat geeft felle lichtpulsen af, waardoor de wortels van de haren direct geabsorbeerd worden. Bijkomend voordeel is dat je uit vijf verschillende standen kunt kiezen. Je kunt hierdoor de stand altijd aanpassen op het lichaamsdeel dat je wilt ontharen.

Het merk Stane geeft hierbij bovendien nog twee garanties:

 • Je bent binnen 8 tot 12 weken volledig haarvrij
 • De levensduur van dit apparaat ligt op 999.999 flitsen, waardoor je de rest van jouw leven met dit apparaat kunt doen

Meegeleverde crème

Wil je dit apparaat aanschaffen en gebruiken? Volg dan goed de handleiding op. Het is essentieel dat je dit apparaat op de juiste manier gebruikt. Gebruik bovendien de meegeleverde crème: daarmee weet je jouw huid direct te verzorgen.

Voordelen:

 • Geschikt voor het gehele lichaam
 • Onwijs lange levensduur
 • Binnen 8 tot 12 weken haarvrij
 • Vijf verschillende standen
 • Inclusief crème en andere accessoires geleverd
beste laser ontharingsapparaat

2. GoSmooth IPL Kit  

Voor het beste IPL apparaat kun je ook kijken naar deze variant van GoSmooth. Tijdens onze test bleek met name dat de werking van dit apparaat echt subliem is. Je geniet binnen de kortste keren van een glad resultaat. Tevens is dit apparaat bijzonder veilig, onder meer dankzij het geïntegreerde Uv-filter.

Hele lichaam

Welk lichaamsdeel wil jij ontharen? Met dit ontharingsapparaat van GoSmooth kun je jouw gehele lichaam ontharen. Voor de verschillende lichaamsdelen kun je uit verschillende standen kiezen; zo is het advies om voor het gezicht een lagere stand te gebruiken.

Lange levensduur

Tevens geeft GoSmooth aan dat je 8 jaar lang van dit apparaat kunt genieten. Dit is te danken aan de maximale hoeveelheid flitsen van 400.000. Al met al een geweldig apparaat, waarbij je van een snelle en efficiënte behandeling geniet.

Voordelen:

 • Werkt bijzonder snel
 • Geweldig resultaat
 • Beschikt over de gewenste veiligheidsfeatures
 • Beschikt over meerdere standen
 • Levensduur van 8 jaar
beste ontharingsapparaat

3. Philips Lumea BRI955/00

Ben je bereid om veel geld aan het beste IPL apparaat uit te geven? Dan kun je niet om deze variant van Philips heen. Het klopt dat je veel voor dit apparaat moet betalen, maar daar krijg je een hoop voor terug.

Draadloos

Zo is dit beste IPL ontharingsapparaat volledig draadloos te gebruiken. Je bent bovendien in staat om alle lichaamsdelen met dit apparaat te ontharen. Doordat dit apparaat over een unieke SenseIQ-technologie beschikt, past het apparaat zich automatisch aan jouw lichaam en beharing aan.

Efficiënt

Onderzoek heeft bovendien het volgende uitgewezen: na 3 behandelingen heb je 92% minder haar. Kijk, dat is nog eens een voorbeeld van een efficiënt IPL ontharingsapparaat. Met dank aan de Philips Lumea IPL-app kun je het potentieel van dit apparaat nóg beter benutten.

Voordelen:

 • Onwijs lange levensduur
 • Geweldig resultaat (na 3 behandelingen 92% minder haar)
 • Persoonlijke behandelingen dankzij de Philips app
 • Draadloos te gebruiken
 • Voor alle lichaamsdelen geschikt
beste ipl apparaat voor thuis

Aandachtspunten bij een IPL apparaat kopen

Ben jij van plan om het beste IPL apparaat uit te kiezen? Durf dan te investeren. Je kunt ook voor een goedkopere variant kiezen, maar deze varianten leveren niet het gewenste resultaat op. Bovendien moet je goed rekening houden met de veiligheid; ga altijd voor een apparaat dat over de gewenste veiligheidsfeatures beschikt.

Tot slot is het advies om jouw wensen op een rijtje te zetten. Hoelang wil je van haarvrije lichaamsdelen genieten? Hoeveel behandelingen wil je bij voorkeur uitvoeren? En welke lichaamsdelen wil je ontharen? Denk goed over dergelijke vragen na!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>