Het beste scheermes? Een top 5 met veel ervaringen

Wil je jouw baard netjes bijwerken? Wil je als vrouw zijnde jouw bikinilijn bijwerken? Of wil je jouw beenharen op een pijnvrije manier verwijderen? Als je het beste scheermes tot je beschikking hebt, neem je snel afscheid van de ongewenste beharing.

Een terechte vraag hierbij is wel wat nou het beste scheermes is. Je hebt immers de keus uit meerdere soorten scheermessen, terwijl je uiteraard ook nog met jouw eigen voorkeuren te maken hebt. Om je een handje met deze keuze te helpen, zijn wij op zoek gegaan naar het beste scheermes. Uiteindelijk hebben wij de beste scheermesjes voor vrouwen en de beste scheermesjes voor mannen gevonden.

Top 5 beste scheermessen voor mannen en vrouwen

Ben je op zoek naar goede scheermesjes voor jezelf? In dat geval is het advies om jouw wensen op een rijtje te zetten. Hoeveel scheermesjes wens je te hebben? Naar welke soort scheermesjes gaat jouw voorkeur uit? En hoeveel geld wil je aan de scheermesjes uitgeven? Dit zijn stuk voor stuk belangrijke vragen waar je voor jezelf goed over na moet denken. Graag helpen wij je hier een handje bij; hieronder vind je meer informatie over het beste scheermes van dit moment.

1. Bamboozy Safety Razor (dames)

Wil je graag goede scheermesjes voor vrouwen aanschaffen? Dan kun je niet om deze set van het merk Bamboozy heen. In deze set vind je niet alleen een super fijn scheermes, maar ook maar liefst 20 extra mesjes. Met dank aan deze extra mesjes kun je echt langdurig genieten van dit hoogwaardige scheermes.

Duurzaam en kwaliteit

De mesjes die je geleverd krijgt, zijn overigens vlijmscherp. De mesjes zelf zijn ook nog voorzien van een anti-roest coating, waardoor je de mesjes makkelijk onder de kraan uit kunt kloppen. Ook is het fijn dat de mesjes zelf niet van plastic gemaakt zijn. Met het oog op het milieu zijn dit dus ook duurzame scheermesjes.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Bijkomend voordeel; voor deze set hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Opvallend, aangezien je wel een héle lange periode met deze scheermesjes kunt doen. Wat wens je nog meer?

Voordelen:

 • Een set van 1 scheermes + 20 scheermesjes
 • Prima kwaliteit
 • Goed voor het milieu
 • Gunstig geprijsd
beste scheermesjes vrouwen

2. Gillette Venus Smooth (dames)

Ben je op zoek naar het beste Gillette scheermes? In dat geval kun je niet om dit Smooth scheermes heen. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je met dit scheermes echt alle lichaamsdelen op een aangename manier scheren.

Heerlijk in de hand

Hierbij geniet je ook van het ergonomische handvat van dit scheermes. Het mes ligt heerlijk in de hand, waardoor je de optimale controle behoudt. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog 1 navulmesje geleverd; hier doe je ongeveer een maand mee.  

Beste scheermes voor vrouwen?

De mesjes bestaan overigens uit 3 verschillende mesjes. Deze mesjes zorgen – samen met de beschermende kussentjes – voor het beste scheerresultaat. Ideaal voor vrouwen, aangezien dit scheermesje speciaal voor het vrouwelijk lichaam ontworpen is.

Voordelen:

 • Voor het vrouwelijk lichaam ontworpen
 • Ergonomisch handvat
 • Inclusief een navulmesje
 • Perfect scheerresultaat (zacht én glad)
goede scheermesjes vrouwen

3. Bolano Safety Razor (dames en heren)

Dat sommige scheermesjes voor zowel vrouwen als voor mannen geschikt zijn, bewijst dit scheermesje van Bolano. Dit scheermesje zelf ligt heerlijk in de hand, terwijl je ook van een zacht en glad scheerresultaat geniet. Eigenlijk hoef je nooit meer last te hebben van scheerbultjes en ingegroeide haren!

Werken uitstekend

Bij aanschaf krijg je overigens ook 30 vlijmscherpe mesjes geleverd. Deze mesjes klik je makkelijk op het scheermes, waarna het genieten begint. De mesjes zijn zacht, zijn vlijmscherp en zorgen direct voor een glad resultaat. Je hoeft hier eigenlijk maar één beweging voor te maken.

Voor dit alles betaal je bovendien niet de hoofdprijs. Ideaal voor zowel mannen als voor vrouwen dus.

Voordelen:

 • Een scheermes + 30 meegeleverde mesjes
 • Niet al te prijzig
 • Voor zowel mannen als voor vrouwen geschikt
 • Nooit meer last van huidirritaties na het scheren
beste double edge scheermesjes

4. Gillette Fusion5 Proshield (heren)

Wil je het beste scheermes voor mannen aanschaffen? Kijk dan niet verder. Dit geweldige scheermes van het merk Gillette voldoet echt aan alle verwachtingen. Mocht je voor dit scheermes kiezen, krijg je er overigens ook direct een extra mesje bij geleverd!

5 mesjes in één

Gillette heeft gekozen voor een samenstelling van vijf precisiemesjes. Deze mesjes hebben de ideale afstand ten opzichte van elkaar, waardoor je van een perfect scheerresultaat geniet. De mesjes trekken bijvoorbeeld minder aan de haren, waardoor je geen last meer van huidirritaties hebt. Zoals je mogelijk al van Gillette gewend bent, is ook de kwaliteit van dit scheermes dik in orde. Absoluut een aanrader voor elke man.

Voordelen:

 • Scheermes + 1 extra mesje
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Ideaal scheerresultaat
 • Vijf precisiemesjes
beste gilette scheermes

5. Premium Shavette open scheermes (heren)

Geef jij de voorkeur aan de beste double edge scheermesjes? Dan kun je het beste voor deze set van Premium Shavette kiezen. In deze set tref je een hoogwaardig open scheermes aan, inclusief 20 double edge scheermesjes.

Zweeds staal

Deze double edge scheermesjes zijn van hoogwaardig Zweeds staal gefabriceerd. In combinatie met de ultieme vormgeving zorgt dit voor het best mogelijke resultaat. Je verwijdert gemakkelijk jouw haren, waarbij je van een ultiem scheerresultaat profiteert. Dit is ook te danken aan het ergonomische handvat van het houten scheermes. Al met al een ware aanrader!

Voordelen:

 • Perfecte double edge scheermesjes
 • Inclusief 20 mesjes
 • Van hoogwaardig Zweeds staal vervaardigd
 • Ligt heerlijk in de hand
 • Ultiem scheerresultaat
beste scheermesjes mannen

Aandachtspunten bij een scheermes kopen

Bij het kopen van een nieuw scheermes moet je behoorlijk kritisch zijn. Het aanbod is behoorlijk uitgebreid, maar lang niet alle scheermesjes voldoen aan de verwachtingen. Als je het sowieso goed wilt doen, kies je daarom voor één van de hierboven besproken varianten. 

Let hierbij wel goed op de samenstelling van dit gereedschap. Mocht je nog extra scheermesjes meegeleverd krijgen, is dat uiteraard ook prettig. Let daarnaast op het prijskaartje, op de gebruikte materialen én op de beoordelingen van andere kopers. Alle scheermesjes die wij hierboven hebben besproken, kunnen op veel positieve beoordelingen rekenen. Dat is wat ons betreft al veelzeggend!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>