Beste inbouw koffiemachine? Een top 3 met ervaringen!

Heb je de wens om een nieuwe keuken in je woning te plaatsen? En ben je daarom op dit moment bezig om een nieuwe keuken uit te kiezen? Dan doe je er verstandig aan om goed naar de keukenapparaten te kijken. Je kunt hierbij denken aan de oven, de magnetron, het fornuis én een koffiemachine.

Je kunt namelijk tegenwoordig kiezen voor een inbouw koffiemachine. Met het beste inbouw koffiezetapparaat geniet je van veel voordelen; de machine past in je keuken, de machine is netjes weggewerkt en je houdt meer ruimte op het aanrechtblad over.

Klinkt dit bij jou als muziek in de oren? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar de beste inbouw koffiemachine. Als je deze machine eenmaal gevonden hebt, kun je deze direct in je keukenontwerp verwerken. Wij helpen je hier graag een handje bij; hieronder kun je kennismaken met de beste drie inbouw koffiemachines van dit moment.

Top 3 beste inbouw koffiemachines

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, biedt een inbouw koffiemachine veel voordelen. De strakke uitstraling en de ruimtebesparing zijn wat ons betreft de twee belangrijkste voordelen. Wil jij zelf ook van deze voordelen profiteren? Kies dan – wat ons betreft – voor één van onderstaande inbouw koffiemachines. Uit onze test is gebleken dat dit de beste inbouw koffiemachines van dit moment zijn.

1. Smeg CMSC451B Ingebouwd

Een waanzinnig fraai, uitgebreid en hoogwaardig inbouw koffiezetapparaat. Dat is toch wel de manier waarop we dit koffiezetapparaat van Smeg kunnen omschrijven. Deze inbouw koffiemachine is door ons in ieder geval als best getest. Met grote afstand is dit volgens ons de beste inbouw koffiemachine.

Voortreffelijke uitstraling

Waar deze eretitel aan te danken is? Onder andere aan de uitstraling van deze koffiemachine. Zoals je op de foto kunt zien, is dit apparaat een lust voor het oog. Het apparaat ziet er strak uit, is netjes afgewerkt en beschikt over handige draai- en drukknoppen. Met dank aan deze knoppen geniet je van een handige en fijne bediening.

Heerlijke koffie

Iets wat wij ook fijn vinden, is de smaak van de koffie. Dit koffiezetapparaat levert echt heerlijke koffie af; koffie waarvoor je de beste koffiebonen van dit moment kunt gebruiken. Met dank aan de ingebouwde molen worden de koffiebonen perfect gemalen, waarna de lekkere koffie gezet kan worden. Daarbij kun je overigens ook nog invloed op de koffiesmaak uitoefenen.

Varianten

Ook het grote waterreservoir – 1,8 liter – vinden wij een belangrijk voordeel. Doordat dit waterreservoir zó groot is, hoef je het reservoir niet al te vaak bij te vullen. Gemak dient de koffiedrinker. Spreekt de witte kleur je overigens niet aan? Dan kun je ook voor een zwarte variant kiezen!

Voordelen:

 • Prachtig design
 • Makkelijk te bedienen
 • Overheerlijke koffie (koffiebonen of gemalen koffie)
 • Groot waterreservoir – 1,8 liter
 • In twee kleuren te verkrijgen
 • Ook geschikt voor koffiespecialiteiten met melk
beste inbouw koffiezetapparaat

2. AEG KKK994500M

Gaat je voorkeur uit naar een zwarte inbouw koffiemachine met een prachtig design? Dan is deze AEG KKK994500M koffiemachine de beste optie voor je. Deze koffiemachine ziet er waanzinnig fraai uit én biedt veel handige functies.

Veel mogelijkheden

Deze handige functies zijn onder andere te danken aan de vele mogelijkheden. Met deze machine kun je namelijk met één druk op de knop uit tal van koffiespecialiteiten kiezen. Het gaat hierbij om normale koffievarianten, maar ook om koffiespecialiteiten met melk. 

Duidelijk display

De smaak van de koffie is overheerlijk; je kunt bovendien zélf invloed op de smaak van de koffie uitoefenen. Dit doe je via het fraaie en duidelijke display. Op het moment dat de machine uitgeschakeld is, wordt op dit display de tijd weergegeven. Wel zo handig in de keuken.

Uitstekende kwaliteit

Al met al vinden wij dit de beste inbouw koffiemachine in het zwart van dit moment. Een prachtige koffiemachine die zijn werk méér dan prima doet. Wel moet je rekening houden met het vrij forse prijskaartje.

Voordelen:

 • Prachtig in het zwart uitgevoerd
 • Keuze uit heel veel koffiespecialiteiten (met melk)
 • Makkelijk te bedienen
 • Duidelijk en fraai display
 • Beschikt over veel handige functies
inbouw koffiemachine best getest

3. Bosch CTL636ES1 Inbouw Espressomachine

De beste voordelige inbouw koffiemachine. Dat is volgens ons deze inbouw espressomachine van het merk Bosch. Deze inbouw espressomachine ziet er geweldig uit, biedt veel mogelijkheden en is ook nog eens gunstig geprijsd.

Afbeeldingen keuzes

Het eerste wat bij deze machine opvalt, is het fraaie display aan de voorzijde. Via dit display stel je de machine naar wens is, waarbij je ook foto’s van koffiespecialiteiten ziet staan. Aan de hand van deze foto’s kun je snel je keuze maken. En geniet je echt van een fijne bediening.

Groot waterreservoir

Wat de smaak van de koffie moet worden, is aan jezelf om te bepalen. Bij deze espresso inbouwmachine kun je namelijk alle smaakvoorkeuren zelf bepalen. Iets wat ons ook aanspreekt, is het grote waterreservoir. Doordat dit reservoir een inhoud van 2,4 liter heeft, hoef je het reservoir niet al te vaak bij te vullen. Ideaal wat ons betreft. 

Voordelen:

 • Groot waterreservoir – 2,4 liter
 • Ideaal display inclusief afbeeldingen van koffiespecialiteiten
 • Smaak geheel naar wens in te stellen
 • Relatief voordelig geprijsd
 • Prachtig design
inbouw koffiemachine kopen

Aandachtspunten bij een inbouw koffiemachine kopen

Wil je de beste inbouw koffiemachine kopen voor in je (nieuwe) keuken? Dan raden wij je aan om goed op de volgende factoren te letten voor dit product:

Afmetingen van de machine: past de machine in je keuken?

Design van de machine: vind je het design van de machine mooi? En is de kleur van de machine ook naar je wens? Veel machines worden in het zwart of in het wit uitgevoerd.

Functies van de machine: op welke manier kun je de machine bedienen? Uit welke koffiespecialiteiten kun je kiezen? En is het bijvoorbeeld mogelijk om de smaak van de koffie zelf aan te passen? Ga ook goed na hoe groot het waterreservoir is.

Prijskaartje van de machine: de beste inbouw koffiemachine is niet goedkoop te noemen. Wel krijg je veel waar voor je geld, indien je bereid bent om in de beste inbouw koffiemachine te investeren. Probeer voor jezelf een budget vast te stellen, zodat je binnen dit budget op zoek naar de beste koop kunt gaan.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>