De beste haarstyler? Een top 5 met veel ervaringen!

Wil jij krullen in jouw haren? Wil jij graag steil haar? Of wil jij graag haar met een slag hebben? Als je een vrouw met lang(er) haar bent, heb je meer dan voldoende keuze. Je kunt eigenlijk elke dag wel voor een ander soort kapsel kiezen, waarbij een haarstyler maar al te goed van pas komt.

Een haarstyler is een handig apparaat waarmee je jouw haar in het gewenste model kunt brengen. Dit doe je bovendien met de beste haarstyler op een relatief snelle en gemakkelijke wijze. Wel is het van belang dat je op de juiste manier gebruik van de haarstyler maakt.

Waarom? Omdat een haarstyler met warmte werkt. Dankzij de hitte kan jouw haar in model gebracht worden, maar je moet jouw haar niet té lang met de hitte in aanraking laten komen. Houd er tevens goed rekening mee dat je uit meerdere soorten haarstylers kunt kiezen; over de beste haarstylers vertellen wij je hieronder graag iets meer!

Top 5 beste haarstylers

Wat is nou de beste haarstyler van dit moment? Om op die vraag antwoord te geven, hebben wij een uitgebreide test achter de rug. Hierbij hebben wij onder meer krulborstels, stijltangen en haarborstels aan een keuring onderworpen. Dit zijn immers allerlei apparaten die onder de noemer ‘haarstylers’ vallen. Uiteindelijk hebben wij onze top 5 samen kunnen stellen; daarover lees je hieronder meer!

1. Remington S8500

Ben jij op zoek naar de beste haarstyler met de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Dan kom je al snel bij de Remington S8500 stijltang uit. Tijdens onze test is dit namelijk de beste multistyler van dit moment! Zo is het ideaal dat je bij deze stijltang zélf de temperatuur in kunt stellen.

Geen beschadigde haren

Ook is het ideaal dat Remington voor een keramische coating gezorgd heeft. Deze coating zorgt er voor dat de hitte op een duurzame manier ‘afgegeven’ wordt aan jouw haren. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen aan jouw haren. 

Slechts 15 seconden

Wil je krullen of wil je slag in jouw haar hebben? Bij deze stijltang maakt het niks uit; de stijltang heeft namelijk afgeronde platen, waardoor je jouw haar op allerlei manieren kunt stylen. Voordat je jouw haren kunt stylen, hoef je bovendien slechts 15 seconden te wachten. Binnen 15 seconden is deze beste haarstyler volledig opgewarmd en klaar voor gebruik!

Voordelen:

 • Binnen 15 seconden al klaar voor gebruik
 • Temperatuur is naar eigen wens instelbaar
 • Met keramische coating
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Schakelt zichzelf automatisch uit na 60 minuten
beste multistyler

2. BaByliss I-Pro 230 Steam

Een andere haarstyler waar wij enthousiast over zijn, is deze stijltang van BaByliss. Deze stijltang voldoet aan de verwachtingen, kent enkele handige extra’s en is relatief scherp geprijsd. Tevens is het een groot voordeel dat je van de gekende BaByliss kwaliteit uit kunt gaan!

Veelzijdig

Iets wat ons ook aanspreekt, is de veelzijdigheid. Zo is deze haarstyler geschikt voor alle soorten haartypes; dit varieert van breekbaar haar tot vet haar. Met deze haarstyler breng je jouw haar gewoonweg altijd in het gewenste model. Hier heb je ook meerdere mogelijkheden voor; zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zelf de temperatuur van deze stijltang te bepalen.

Duurzaam met stoom

Zoals de benaming al doet vermoeden, maakt deze stijltang gebruik van stoom. In onze ogen is dit de beste optie; je kunt hiermee jouw haren namelijk op een duurzame manier stylen. Tevens behoud je hiermee de optimale controle over de stijltang én over het model van jouw kapsel!

Voordelen:

 • Werkt op basis van stoom = meest veilige manier
 • Geschikt voor alle soorten haartypes
 • Het stoom heeft een positieve invloed op de vochtbalans
 • Prima kwaliteit
beste stoom stijltang

3. CHI G2

Vind jij het niet erg om relatief veel geld aan de beste haarstyler uit te geven? Dan kun je ook eens naar deze stijltang van het merk CHI kijken. Dit is géén goedkope stijltang, maar je krijgt wel heel veel waar voor je geld.

Veilig stylen

Zo bestaat deze stijltang uit alleen maar keramische elementen. In combinatie met de ionentechnologie brengt dit de nodige voordelen mee; je kunt bijvoorbeeld jouw haren op een veilige manier stylen met deze stijltang. Hierbij is het ook ideaal dat je zelf de temperatuur van de stijltang kunt bepalen.

Veel mogelijkheden

Dankzij deze temperatuurinstelling kun je echt alle kanten op. Je kunt krullen in jouw haren aanbrengen, maar je kunt jouw haar ook stylen. Al met al een prima stijltang met veel mogelijkheden!

Voordelen:

 • Keramische elementen i.c.m. ionentechnologie
 • Erg veilige en prettige stijltang
 • Temperatuur instelbaar
 • Geschikt om te krullen en om te stylen
goede haarstyler

4. Swanliss Steampod Plus

Gaat jouw voorkeur uit naar een haarstyler die op basis van stoom werkt? Dan voldoet deze Swanliss stijltang mogelijk aan jouw verwachtingen. Deze stijltang is makkelijk in gebruik, biedt veel mogelijkheden en wordt met de nodige extra’s geleverd. Dankzij de meegeleverde serum weet je jouw haar bijvoorbeeld in perfecte conditie te houden.

Voor alle haartypes

Deze stoom stijltang is voor alle haartypes geschikt, biedt 5 temperatuurstanden aan en is opvallend licht van gewicht. Dankzij het LED display werkt deze stijltang bovendien erg gemakkelijk. Over de veiligheid hoef je je ook geen zorgen te maken; Swanliss heeft bewust voor keramische platen en de ionentechnologie gekozen.

Voordelen:

 • Ionentechnologie en keramische platen
 • Inclusief argan olie en serum
 • Voor alle haartypes geschikt
 • Keuze uit vijf temperatuurstanden
 • Licht van gewicht én met een handig display
beste haarstyler steampod

5. L'Oréal Professionnel Steampod 3.0

Gaat jouw voorkeur uit naar de beste haartstyler voor professionals? Volgens ons is deze stijltang van L’Oréal dan de beste keuze voor je. Deze stijltang is absoluut niet voordelig, maar brengt wel unieke voordelen met zich mee.

Geen last van snoer

Zo heeft deze stijltang een snoer die 360 graden mee kan draaien. Het snoer zit hierdoor nooit in de weg. Tevens kun je alle kanten op met deze stijltang; je kunt jouw haren zowel stijlen als krullen. Bovendien doe je dit op een veilige manier, met dank aan onder meer de keramische elementen en de ionentechnologie.

Voor (semi)professionals

Verder vallen het geïntegreerde waterreservoir en het minieme gewicht op. Al met al dus een prima haarstyler voor de professionals!

Voordelen:

 • Snoer kan 360 graden draaien
 • Meerdere temperatuurstanden
 • Geschikt voor stijlen en voor krullen
 • Ideaal voor professionals
 • Veilig en prettig te gebruiken
beste haarstyler l'oreal

Aandachtspunten bij een haarstyler kopen

Wil jij graag de beste haarstyler van dit moment kopen? Dan moet je eerst voor jezelf bepalen naar wat voor soort goede haarstyler jouw voorkeur uit gaat. Heb je het liefste een krultang, een stijltang, een föhn, een krulborstel of een stijlborstel? Aan jou de keus.

Als je die keuze voor het apparaat gemaakt hebt, moet je goed naar jouw wensen kijken:

 • Wat wil je met jouw haar doen? Wil je jouw haar alleen kunnen stylen? Of wil je jouw haar ook kunnen krullen?
 • Over welke functies moet de haarstyler beschikken? Wil je bijvoorbeeld zelf de temperatuur van de haarstyler in kunnen stellen? 
 • Hoeveel geld wil je uitgeven? Heb je een onbeperkt budget? Of wil je het graag bij pakweg 50 euro houden? Zoals bovengenoemde varianten laten zien, lopen de prijskaartjes voor de haarstylers in ieder geval behoorlijk uiteen. 

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>