De beste deodorant? Een top 5 met veel ervaringen!

Kom jij elke dag graag verzorgd voor de dag? Dan kun je niet om de beste deodorant heen. Met slechts enkele spuitjes (of rolbewegingen) voorkom je dat je een zweetlucht met je mee brengt. Niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen.

Maar, wat is nou de beste deo? Dat is een vraag die veel mannen én vrouwen zichzelf stellen. Met name in de afgelopen jaren is het aanbod bijzonder divers geworden, waardoor het maken van een keuze ook zeker niet makkelijk is. Mede daarom hebben wij besloten om jou een handje te helpen. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste deodorant; in dit artikel vind je dan ook een top 5 van de beste deo van dit moment!

Top 5 beste deodorant

Ben je op zoek naar de beste deo tegen zweetgeur? Of wil je de beste deo met een lekkere geur aanschaffen? Het aanbod van deodorant is op dit moment nogal divers; je kunt uit tal van soorten en merken kiezen. Speciaal voor jou hebben wij daarom het uitgebreide aanbod aan een strenge keuring onderworpen. Hieronder vertellen wij je graag meer over de beste varianten van dit moment.

1. RITUALS The Ritual of Sakura (dames)

De beste deodorant voor vrouwen; dat is zonder twijfel deze deo van het merk Rituals. Dit merk staat niet alleen bekend vanwege de lekkere geurtjes en lekker ruikende woonaccessoires, maar óók vanwege deze deodorant. Met deze deo ben je in ieder geval voor 24 uur lang beschermd tegen ongewenste lichaamsgeuren.

Goede dekking

Iets wat wij ook fijn vinden, is het feit dat dit een spray betreft. Het advies is om voor gebruik de flacon even goed te schudden, waarna je op ongeveer 15 cm van je oksels de flacon kunt houden. Doe enkele spuitjes per oksel en geniet daarmee van een ideale bescherming. Ondertussen geniet je ook nog van de heerlijke geur van deze deo!

Voordelen:

 • Heerlijke geur
 • Flacon van 150 ml
 • Betreft een sprayflacon
 • Speciaal voor vrouwen ontwikkeld
beste deo

2. Dove Men+Care Clean Comfort (heren)

Ben je op zoek naar de beste deodorant voor mannen? Ook dan hoef je niet meer verder te zoeken. Uit onze test is namelijk gebleken dat deze Dove deo de beste variant voor mannen. Met deze deodorant geniet je gewoonweg van een geweldige bescherming tegen ongewenste geurtjes. 

Niet overheersend maar wel 48 uur dekkend

Ook is het een feit dat deze deo een lekkere geur met zich mee brengt. Een geur die niet heel nadrukkelijk aanwezig is, maar die toch als erg aangenaam gewaardeerd wordt. Bovendien betreft dit een 100% alcoholvrije deo; je hoeft niet bang te zijn voor bijvoorbeeld huidirritaties. Tot slot biedt deze deodorant tot maar liefst 48 uur bescherming. Eigenlijk geniet je met deodorant dus twee dagen lang van een heerlijke geur!

Voordelen:

 • Heerlijke geur
 • Biedt tot 48 uur bescherming
 • 100% alcoholvrije formule
 • Betreft een voordeelverpakking van 6 flacons
beste deodorant voor mannen

3. NIVEA MEN Fresh Active (heren)

Je hebt hierboven al kennis kunnen maken met de beste deo voor mannen. Een goede nummer 2 voor heren is toch wel deze deo van Nivea. Ook deze deo heeft een aangename geur, biedt de gewenste bescherming en doet perfect zijn werk. De lekkere geur is overigens te danken aan zogeheten oceaanextracten; dat is de manier waarop Nivea deze deo zelf omschrijft.

Heerlijke geur

Met dank aan een unieke formule ben je tot 48 uur verzekerd van een heerlijke geur. Bovendien doe je behoorlijk lang met deze deo; je krijgt bij aanschaf namelijk drie flacons van 150 ml per flacon geleverd. Voor een gunstig bedrag heb je dus de beschikking over 450 ml deodorant. Een heerlijke en perfect werkende deodorant welteverstaan.

Voordelen:

 • Biedt tot 48 uur bescherming
 • Voordeelverpakking van 450 ml (drie flacons)
 • Unieke formule
 • Irriteert de huid niet
beste deo tegen zweetgeur

4. NIVEA Roller Magnesium (dames en heren)

Geef jij de voorkeur aan een deo roller? Heb je liever een deo roller dan zo’n deo sprayflacon? Dan kun je het beste eens naar het NIVEA Roller Magnesium aanbod kijken. Onder deze naam heeft Nivea meerdere deo rollers uitgebracht. Een belangrijk voordeel hierbij is dat Nivea zich hiermee op zowel mannen als op vrouwen richt.

Beste deoroller voor mannen?

Wil jij graag de beste deoroller voor mannen aanschaffen? Dan ben je bij Nivea aan het juiste adres. Dat is echter óók het geval als je op zoek bent naar een deoroller voor vrouwen. Hoe dan ook geniet je met de deorollers van Nivea van een geweldige bescherming én een heerlijke geur.

Voordelen:

 • Uitgebreid aanbod binnen deze serie
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Heerlijke geur
 • Makkelijk in gebruik
 • Langdurige bescherming
beste deoroller voor mannen
beste deoroller voor mannen

5. The Lekker Company deo (dames en heren)

Zoals we eerder al stelden, is het aanbod van deodorant op dit moment zeer divers. Doordat het aanbod zo divers is, heb je in ieder geval voldoende om uit te kiezen. Gaat jouw voorkeur hierbij uit naar de beste vegan deodorant of de beste natuurlijke deodorant? Dan kies je wat ons betreft voor één van de varianten van The Lekker Company deodorant. 

Beste natuurlijke deodorant?

Deze onderneming richt zich volledig op het aanbieden van de beste deodorant zonder aluminium. Alle deodoranten die door dit merk aangeboden worden, zijn in ieder geval 100% natuurlijk. Hierdoor geniet je van een aangename geur en hoef je niet bang te zijn voor irritatie aan de huid. Ondertussen geniet je ook nog van een top bescherming tegen ongewenste lichaamsgeurtjes.

Voordelen:

 • Vegan deodorant
 • 100% natuurlijke deodorant
 • In meerdere varianten verkrijgbaar
 • Lekkere geurtjes
beste vegan deodorant

Aandachtspunten bij deodorant kopen

Wat is voor jou de beste deodorant? Dat is dé vraag waar je een antwoord op moet zien te vinden. Voordat je de zoektocht in gang kunt zetten, is het advies om jouw wensen op een rijtje te zetten. Wil je bijvoorbeeld een natuurlijke deodorant? Of gaat je voorkeur uit naar een zogeheten voordeelverpakking, zodat je een flinke tijd vooruit kunt? De keuze voor de juiste verfrisser is aan jou. 

Wat ons betreft kies je altijd voor een deodorant van een gerenommeerd merk. Juist die merken zijn in staat om geweldige deo te leveren. Met een heerlijke geur, een langdurige bescherming en de juiste bestanddelen!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>