Guess Seductive review: Een top 3 met veel ervaringen

Ben jij ook zo’n liefhebber van het merk Guess? Gaat jouw expliciete voorkeur hierbij uit naar een geur in de serie van Guess Seductive? Dan ben je in deze Guess Seductive review aan het juiste adres. Speciaal voor jou zijn wij namelijk op zoek gegaan naar de beste parfums binnen deze serie van Guess.

guess seductive review

Ontdek Guess Seductive review, lees hieronder verder!

In de afgelopen jaren is de serie van Guess Seductive onwijs populair geworden. Dit is niet alleen te zien aan de verkoopcijfers, maar ook aan de hoeveelheid varianten die door Guess op de markt gebracht zijn. Aangezien het aanbod vrij divers is, kan het lastig zijn om de beste Guess Seductive parfum uit te kiezen. Wij helpen je daar graag een handje bij met deze Guess Seductive review!

Top 3 uit deze Guess Seductive review

Om deze Guess Seductive review te kunnen schrijven, hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar de parfums van Guess Seductive. We hebben deze parfums aan een strenge keuring onderworpen, waarbij onze focus op zowel heren- als op damesparfum lag. Uiteindelijk hebben wij drie geurtjes uit de Guess Seductive lijn aangewezen die wat ons betreft de beste koop zijn.

1. Guess Seductive (Damesparfum)

Aan elke vrouw kunnen wij dit damesparfum van het merk Guess van harte aanraden. Dit parfum wordt in een prachtige flacon geleverd, heeft een geweldige geur en is ook nog eens betaalbaar geprijsd. De prijs-kwaliteitsverhouding van dit Guess Seductive parfum is dan ook perfect wat ons betreft.

Vooral bloemig

Hoe we de geur van dit parfum het beste kunnen omschrijven? Toch wel als bloemig. Guess heeft bij dit parfum gebruik gemaakt van onze meer zwarte bes, peer, vanille, jasmijn, Orris wortel, Afrikaanse Oranjebloem en Kasjmier hout. Al deze extracten tezamen zorgen voor een bloemige en unieke geur. Een geur waarmee je dagelijks de show weet te stelen.

30, 50 of 75ml

Heb je interesse in dit Guess Seductive parfum? Dan heb je de keus uit drie soorten flacons: een inhoud van 30 ml, 50 ml of 75 ml. Onze voorkeur gaat uit naar de flacon van 75 ml! Waarom? Omdat dat parfum de beste prijs-kwaliteitsverhouding biedt en omdat je dan meer dan voldoende parfum hebt voor de komende maanden. Als je eenmaal dit parfum opgespoten hebt, wil je namelijk niks anders meer!

guess seductive reviews

2. Guess Seductive (Herenparfum)

Ook voor heren heeft Guess meerdere lekker geurtjes weten te ontwikkelen. In onze ogen is dit parfum de beste binnen de Guess Seductive serie. Ook dit is weer te danken aan de unieke geur, aan de geweldige flacon en aan de algehele prijs-kwaliteitsverhouding.

30, 50 of 100 ml

Net zoals bij de hierboven besproken damesparfum heb je ook bij dit herenparfum de keus uit meerdere flacons. Gaat je voorkeur uit naar 30 ml, 50 ml of 100 ml? Wij kunnen je de flacon van 100 ml van harte aanraden. Die flacon bevat lekker veel van dit heerlijke parfum én is verhoudingsgewijs ook zeer aantrekkelijk geprijsd.

Houtige geur

De geur van dit herenparfum kan het beste als ‘houtig’ en ‘oriëntaals’ omschreven worden. Bij dit parfum heeft Guess gekozen voor onder meer patchoeli, orchidee, kardemom, roze peper, muskus en mandarijn. Al deze unieke extracten tezamen zorgen voor de heerlijke geur. Een geur die niet alleen door jezelf heerlijk gevonden wordt, maar hoogstwaarschijnlijk ook door jouw partner!

guess seductive reviews bekijken

3. Guess Seductive BLUE (Herenparfum)

In het aanbod van Guess Seductive zijn meerdere heerlijke herenparfums te vinden. De hierboven besproken variant is daar een voorbeeld van, maar ook over de Guess Seductive Blue parfum zijn wij zeer te spreken. Ook dit parfum is scherp geprijsd en weet zich met een unieke geur te onderscheiden.

Geur van de zee

Deze geur kan het beste als fris en houtig omschreven worden. Dit lijkt een tegenstelling te zijn, maar dat is het zeker niet. Guess heeft bij deze geur gekozen voor de geur van de zee aangevuld met houtachtige tonen. Onder meer kaviaar, zwarte peper en verschillende aquatische noten zijn door Guess voor dit parfum gebruikt.

Ook over dit Guess Seductive parfum zijn wij dus zeer te spreken. Net zoals bij de hierboven genoemde variant raden wij ook bij dit parfum de flacon van 100 ml aan. Dan kun je in ieder geval even vooruit met dit heerlijke parfum van Guess!

guess seductive online reviews

Wat de Guess Seductive serie zo bijzonder maakt

De Guess Seductive serie is op dit moment de meest populaire serie van dit merk. Die populariteit is onder meer te danken aan de unieke denkwijze van Guess. Met de serie Guess Seductive wil Guess namelijk de heerlijke geur van één van de bekendste bloemen uit Florence (de Florentijnse Iris) tot uiting brengen. 

Om dat doel te bewerkstelligen, heeft Guess de geur van deze bloem in combinatie met tal van andere extracten gebruikt. Juist díe combinaties zorgen ervoor dat je nu in het aanbod van Guess Seductive veel varianten ziet.

Bijkomend voordeel: de geuren van Guess Seductive zijn voor zowel heren als voor dames geschikt. Bovendien hebben wij onwijs veel positieve beoordelingen over de Guess Seductive parfums online gevonden. Voor de Guess Seductive 75 ml - Eau de Toilette – Damesparfum zijn bijvoorbeeld bijna 1000 (!) reviews bij onze partner Bol.com achtergelaten:

"De prijsstelling, de unieke geur en de bekende naam dragen stuk voor stuk bij aan de populariteit van Guess Seductive!"

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>