Guerlain La Petite Robe Noire review. Een top 3 met veel ervaringen

Als we het over een gerenommeerd parfumeriemerk hebben, hebben we het absoluut over Guerlain. Dit merk zag namelijk al in 1828 het levenslicht. In de Franse hoofdstad wist Guerlain al snel naam te maken, onder meer met de lancering van een parfum speciaal voor het huwelijk van Napoleon III.

Guerlain La Petite Robe Noire review

Ontdek het in deze Guerlain La Petite Robe Noire review

Door de jaren heen heeft Guerlain meer dan 1100 parfums op de markt weten te brengen. Binnen het huidige aanbod is daarbij een belangrijke rol weggelegd voor de La Petite Robe Noire serie. Waarom? Dat ga je lezen in deze Guerlain La Petite Robe Noire review. Daarbij laten wij je ook kennismaken met drie heerlijke parfums uit deze serie!

Top 3 van deze Guerlain La Petite Robe Noire review

Ben je op zoek naar een heerlijk parfum voor dames? Dan kom je al snel uit bij het aanbod van Guerlain. Het aanbod van dit merk is niet alleen uitgebreid, maar is ook van een hoogstaand niveau. Ook binnen de La Petite Robe Noire serie zijn heerlijke parfums te vinden, waarover je hieronder meer kunt lezen. Wij hebben namelijk drie korte reviews geschreven over de beste parfums uit deze unieke serie van Guerlain!

1. Guerlain La Petite Robe Noire (dames)

De klassieker binnen de La Petite Robe Noire. Dat is absoluut dit geweldige damesparfum met een prachtige verpakking. Op de flacon van dit parfum staat een lange jurk afgebeeld, waaruit direct blijkt dat dit parfum geschikt is voor de moderne vrouw. Een vrouw die het niet erg vindt als iedereen zijn/haar hoofd naar haar omdraait.

Unieke zoete geur

Dit parfum heeft een unieke zoete geur. Een geur die tot stand komt door een unieke combinatie van extracten. Extracten van onder meer bergamot, amandel, zure kers, thee, anijs, vanille en iris zijn in dit parfum gecombineerd. Juist door deze unieke combinatie is dit een parfum waar je echt de show mee weet te stelen.

Gaat je voorkeur uit naar een flacon van 30 ml of van 100 ml? Ongeacht voor welke flacon je kiest, geniet je elke dag weer van dit heerlijke parfum. Een parfum waarmee je écht de show weet te stellen. Zowel overdag als in de avontuurtjes.

Guerlain La Petite Robe Noir kopen

2. Guerlain La Petite Robe Noire Intense (dames)

In deze Guerlain La Petite Robe Noire Intense review willen wij je ook kennis laten maken met dit unieke parfum. Dit parfum is eigenlijk een variant op de hierboven genoemde vorm, maar is dan qua geur een stuk intenser.

Heerlijke bloemige geur

De geur neigt ook meer naar het bloemige toe, in plaats van naar het zoete toe. Indien je een liefhebber van een bloemig parfum bent, is dit parfum van Guerlain mogelijk perfect voor jou. Ook dit parfum heeft weer een unieke flacon; aan de buitenkant van de flacon zie je een lange jurk afgebeeld staan.

Zodra je een lange jurk aantrekt én dit parfum opspuit, voel je je op en top vrouw. Met dit parfum weet je in ieder geval elke keer heerlijk ruikend voor de dag te komen. Een waanzinnig lekker parfum!

guerlain la petite robe noire intense review

3. Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto (dames)

Binnen de La Petite Robe Noire serie zijn meerdere overheerlijke parfums te vinden. Iets wat ook geldt voor deze Black Perfecto variant. Deze variant kenmerkt zich met onder meer een zwarte flacon, maar ook met een unieke geur.

Intense extracten

De geur van dit parfum kan het beste als bloemig getypeerd worden. Wel moeten we daarbij opmerken dat dit parfum ook enkele intense extracten herbergt. Intense extracten waardoor de geur tot diep in jouw neus dringt en daar ook langere tijd aanwezig blijft.

Geweldige dekking

Als je voor deze Noire Black Perfecto variant kiest, kies je voor een heerlijk parfum. Een parfum met een geweldige dekking, met een flinke aantrekkingskracht en met een indrukwekkende flacon. Wat ons betreft kun je niet de mist in gaan met de aanschaf van dit heerlijke Guerlain parfum.

Guerlain la Petite Robe Noire Black perfecto review

Wat de Guerlain La Petite Robe Noire serie zo bijzonder maakt

Zo, in deze Guerlain La Petite Robe Noire review heb je kennis kunnen maken met drie heerlijke parfums. Maar, wat maakt deze parfums van dit merk nou zo bijzonder? Waarom zijn de parfums uit de La Petite Robe Noire serie zo populair?

In onze ogen komt dit met name door de unieke geursensatie. Als je voor een parfum uit deze serie kiest, kies je simpelweg voor een onderscheidende geur. Een geur die bij veel mensen in de smaak valt, waardoor je je op de nodige complimenten voor kunt bereiden.

Ervaringen van anderen

Ook zijn de meeste beoordelingen van andere kopers super positief. Om je daar een indruk van te geven, hebben wij enkele veelzeggende beoordelingen op een rijtje gezet. Onder meer de volgende beoordelingen zijn wat ons betreft veelzeggend voor dit heerlijke parfum:

Nog een van de weinig echte parfums, zonder toevoegingen.

Super geurtje blijft lang en is heel subtiel zou direct nog 1 kopen.

Volle eau de parfum die heerlijk blijft ruiken ook naar een aantal uur.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>