Calvin Klein Euphoria review. Een top 3 met veel ervaringen!

Ben je op zoek naar een heerlijk parfum? Dan is de kans groot dat je in het aanbod van Calvin Klein het gewenste parfum kunt vinden. Dit merk biedt namelijk meerdere heerlijke parfums aan, waaronder de parfums uit de Euphoria serie.

Calvin Klein Euphoria review

Ontdek het in deze Calvin Klein Euphoria review!

In deze Calvin Klein Euphoria review laten wij je graag kennis maken met deze parfums. Zo bespreken we wat deze parfums zo uniek maakt, tussen welke parfums je kunt kiezen en wat onze persoonlijke bevindingen zijn. Na het lezen van deze CK Euphoria review kun je direct het gewenste Calvin Klein parfum aanschaffen. Wij kunnen één ding hierbij vooropstellen; van de aanschaf van een Calvin Klein parfum ga je geen spijt krijgen.

Top 3 van deze Calvin Klein Euphoria review

Gaat jouw voorkeur uit naar een frisse geur, een houtige geur of een bloemige geur? In het aanbod van Calvin Klein heb je méér dan genoeg keus om op dit gebied de juiste keuzes te maken. Wij willen je graag kennis laten maken met de drie lekkerste parfums uit de Euphoria serie van CK. De parfums die wij hieronder bespreken, zijn stuk voor stuk erg populair.

1. Calvin Klein Euphoria (dames)

Kom jij graag verzorgd en lekker ruikend voor de dag? En gaat jouw voorkeur daarbij uit naar een bloemige geur? Dan is de kans groot dat dit Euphoria parfum van Calvin Klein voor jou op het lijf geschreven is. Dit parfum ruikt niet alleen heerlijk, maar heeft ook nog een unieke en handige flacon.

Bloemige geur

Al in 2005 werd dit heerlijke damesparfum door Calvin Klein gelanceerd. Vanaf dat moment kenmerkt dit parfum zich al door een bloemige geur. Een geur dit tot stand komt door extracten van onder meer muskus, amber, viooltjes, lotus, orchidee en granaatappel. 

Bijzonder elegante flacon

De ervaring leert dat dit parfum bij veel vrouwen in de smaak valt. Mocht jij ook interessant in dit parfum hebben, moet je alleen nog kiezen tussen drie elegante flacons: 30 ml, 50 ml of 100 ml. Ongeacht voor welke inhoud je kiest, geniet je van een unieke flacon. Een flacon waarmee het opspuiten van dit heerlijke parfum een feestje is.

CK Euphoria review

2. Calvin Klein Euphoria (heren)

In deze Euphoria serie van Calvin Klein zijn ook heerlijke herenparfums te vinden. Dit parfum werd ook al geruime tijd geleden gelanceerd en is sindsdien uitgegroeid tot een ware verkoopknaller. Een parfum waar in ieder geval veel mannen veel kiezen én waar veel vrouwen blij van worden. De geur van dit parfum is namelijk uniek en heerlijk te noemen.

Kruidige geur

Hoe de geur het beste getypeerd kan worden? Als kruidig. Dit parfum bevat namelijk extracten van onder meer van zwarte basilicum, gember, peper, ceder, amber, Braziliaans roodhout en patchoeli. Al deze extracten tezamen zorgen voor de heerlijke geur met een lange dekking.

Flacon ook voor onderweg

Ook de flacon van dit parfum is fraai te noemen. Calvin Klein heeft bewust voor een zo’n klein- en simpel mogelijke flacon gekozen. Je kunt deze flacon dus ook moeiteloos overal mee naar toe nemen. Ga je voor de flacon van 20 ml, van 30 ml, van 50 ml of van 100 ml? Aan jou de keus!

Calvin Klein Euphoria heren review

3. Calvin Klein Endless Euphoria (dames)

Deze Calvin Klein Euphoria review sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met dit heerlijke damesparfum van CK; de Endless Euphoria variant. Net zoals de ‘normale’ Euphoria variant voor dames heeft ook dit parfum een unieke flacon. 

Extra goed voor zomer en lente

Ten opzichte van de ‘normale’ Euphoria variant is dit parfum echter een nieuwere versie. Zo heeft Calvin Klein de samenstelling van extracten iets aangepast, waardoor dit parfum een bloemige geur heeft. Een geur die met name in de lente en in de zomer perfect tot zijn recht komt.

Unieke extracten

Dat is te danken aan de extracten van onder meer rozen, bergamot, mandarijnen en kersenbloesem. Zodra je dit parfum opspuit, geniet je direct van deze bloemige geur. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de mensen die zich om jou heen bevinden. Dit parfum heeft namelijk een langdurige, heerlijke geur. Een geur waar je echt mee voor de dag kunt komen.

Calvin Klein Endless Euphoria review

Wat de Calvin Klein Euphoria serie zo bijzonder maakt

De parfums uit de CK Euphoria serie zijn zowel onder mannen als onder vrouwen populair. Waar dit aan te danken is? Hoofdzakelijk aan de aanlokkelijke, verleidelijke en frisse geuren. Deze parfums roepen eigenlijk direct een glimlach op jouw gezicht op.

Ervaringen van anderen

Veel kopers zijn in ieder geval erg te spreken over de parfums uit deze serie. Dat blijkt onder meer uit onderstaande beoordelingen:

Vrij zware geur die goed blijft hangen. Het is het enige parfum dat ik nog gebruik, ik vind hem zowel geschikt voor elke dag als voor een speciale gelegenheid. Voor degenen die graag eens afwisselen, is hij misschien meer geschikt om in de winter te dragen.

Verrassend niet te sterk maar toch een krachtige toon. Echt een aanrader.

Veel fans

Al met al kunnen we stellen dat de Euphoria serie op veel fans kan rekenen. Als jij zelf ook nog op zoek naar een lekker parfum van dit bijzondere merk bent, is het interessant om ook eens naar deze serie te kijken. De hierboven genoemde variant zijn wat ons betreft stuk voor stuk aanraders.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>