Guerlain Homme review. Een serie-top 3 met ervaringen!

Al in 1828 werd het Franse parfumhuis Guerlain in Parijs opgericht. Vanaf dat moment heeft het bedrijf meer dan duizend parfums op de markt gebracht. Meerdere van deze parfums horen in de Guerlain Homme serie thuis. In deze Guerlain Homme review vertellen wij je graag over de parfums uit deze serie.

Guerlain Homme review

Ontdek het in deze Guerlain Homme review.

Zo kijken we onder meer naar de lekkerste parfums uit deze serie. Daarbij geven we ook aan voor wie de parfums geschikt zijn, hoe de geur tot stand is gekomen en eventuele interessante details. Na het lezen van deze Guerlain Homme review kun je in ieder geval voor jezelf de juiste keuze gaan maken!

Top 3 van deze Guerlain Homme review

Gaat jouw voorkeur uit naar een uniek parfum? En ben je bereid om daar een bepaald bedrag aan uit te geven? Dan is het zéker interessant om eens naar het aanbod van Guerlain te kijken. Dit Franse parfumhuis heeft wellicht niet direct de bekendste naam, maar is toch een (zeer) gerenommeerd merk in de wereld van parfums. Binnen het aanbod van Guerlain is in ieder geval een belangrijke rol weggelegd voor de Homme parfums, waarover je hieronder meer kunt lezen.

1. Guerlain L`Homme Ideal (heren)

Wil je graag, als man zijnde, een heerlijk parfum voor jezelf kopen? Of ben je mogelijk op zoek naar een leuk cadeau voor jouw mannelijke partner of vriend? Dan is het Guerlain L’Homme Ideal parfum absoluut een aanrader. Over dit parfum lees je meer in deze korte Guerlain Homme Ideal review.

Heerlijke kruidige geur

Dit heerlijke parfum, in de vorm van een eau de toilette spray, heeft een kruidige geur. Een geur die tot stand komt door een unieke combinatie van extracten. Naar onze mening heeft Guerlain een gedurfde keuze gemaakt met deze extracten; weinig andere merken zouden dit aandurven, vermoeden wij.

Uitstekende dekking

Wij zijn niet alleen te spreken over de kruidige geur, maar ook over de dekking en de flacon. De flacon ziet er geweldig uit, terwijl de geur ook nog eens lange tijd blijft hangen. Bovendien kun je uit drie flacons kiezen; 50 ml, 100 ml of 150 ml. Wij raden de laatstgenoemde variant aan; daar kun je zo lang mogelijk van genieten!

guerlain homme ideal review

2. Guerlain L'Homme Idéal Sport (heren)

Door de jaren heen heeft Guerlain meerdere parfums op de markt gebracht. Opvallend is hierbij dat ze variaties maken op de reeds bestaande parfums. Dat is ook het geval bij deze Guerlain Homme Ideal Sport; dit is namelijk een variant op de hierboven genoemde variant.

Fris na het sporten

De hierboven genoemde variant heeft een kruidige geur, terwijl dit parfum een frisse geur heeft. Een geur die eigenlijk perfect van pas komt na het sporten. Tijdens het sporten heb je mogelijk getranspireerd, waarna je met dit parfum weer een heerlijke lichaamsgeur kunt creëren. Een geur die overigens ook bij veel vrouwen in de smaak valt.

Stijlvolle flacon

Ook de flacon lijkt overigens bijzonder veel op de flacon van de hierboven genoemde variant. Enig verschil is dat déze flacon in het blauw uitgevoerd is. Wat ons betreft is dit parfum absoluut geschikt voor de sportieve en drukke man. Een man die altijd en overal lekker ruikend voor de dag wil komen.

Guerlain Homme ideal sport review

3. Guerlain L'Homme Idéal L'Intense (heren)

Deze Guerlain Homme review sluiten we graag af met een intens parfum. Kiezen we het woord ‘intens’ hier zomaar? Nee, zeker niet. De naam van dit parfum is niet voor niets ‘Ideal Intense’. In vergelijking met de hierboven genoemde varianten is de geur van dit parfum intenser, krachtiger en meer aanwezig.

Unieke combi van extracten

De geur kan overigens het beste als kruidig getypeerd worden. Om deze kruidige geur te verkrijgen, heeft Guerlain voor unieke extracten gekozen. De extracten op zich zijn niet al te uniek, maar de gekozen combinatie is wel uniek (en superlekker) te noemen.

Blijft hele dag hangen

Zodra je dit parfum opspuit, wil je hoogstwaarschijnlijk de komende tijd niks anders meer. De geur blijft heerlijk hangen in jouw neus, blijft de gehele dag aanwezig en valt ongetwijfeld bij veel mensen in de smaak. Als je voor dit parfum met een inhoud van 100 ml kiest, kun je hier bovendien lekker lang van genieten.

guerlain homme ideal l'intense review

Wat de Guerlain Homme serie zo bijzonder maakt

Al sinds 1828 maakt Guerlain al parfums. Is het dan mogelijk om continu innovatief te blijven? Ja, met de Guerlain Homme serie bewijst het merk dat dit inderdaad mogelijk is. 

Verschillende geursensaties

Opvallend is met name dat de geuren binnen deze serie behoorlijk variëren. De hierboven genoemde parfums zijn immers te bestempelen als respectievelijk houtig, fris en kruidig. Stuk voor stuk dus verschillende geursensaties van dit bijzondere merk.

Daarbij zorgt Guerlain ook voor fraaie en handige flacons. Flacons die je overal mee naar toe kunt nemen en flacons waar je ook lang mee kunt doen. Dat laatste is zeker het geval als je kiest voor de grotere flacons van de verschillende parfums. Het is hoe dan ook interessant om eens naar de parfums uit de Guerlain Homme serie te kijken.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>