Guerlain Aqua Allegoria review. Een top 3 met ervaringen!

In het aanbod van parfums vind je gangbare varianten en de meer bijzondere parfums. Gaat jouw voorkeur op voorhand al uit naar een bijzonderder parfum? Dan is het interessant om eens naar het aanbod van Guerlain te kijken.

Guerlain Aqua Allegoria review

Ontdek het in deze Guerlain Aqua Allegoria review.

Binnen het aanbod van dit merk vind je meerdere series terug. Eén van de populairste series is de Guerlain Aqua Allegoria serie. In deze Guerlain Aqua Allegoria review willen wij je graag kennis laten maken met deze serie. Zo bespreken we wat volgens ons de lekkerste parfums uit deze serie zijn. Ook bespreken we in het kort wát deze serie nou zo bijzonder maakt. 

Top 3 van deze Guerlain Aqua Allegoria review

Het Franse parfumhuis Guerlain verrast vriend en vijand al jarenlang. Dit relatief luxe merk weet namelijk heerlijke én unieke geuren op de markt te brengen. Geuren waar andere merken eigenlijk niet bij in de buurt komen; het is dan ook niet voor niets dat Guerlain behoorlijk populair geworden is in de afgelopen jaren. Dat geldt ook zéker voor de Guerlain Aqua Allegoria serie. Lees onderstaande korte reviews door en bepaal of één van de parfums uit deze serie iets voor jou is. 

1. Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca (dames)

Ben je op zoek naar een uniek eau de toilette voor vrouwen? Dan is deze variant van Guerlain Aqua Allegoria mogelijk voor jou weggelegd. In deze Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca review laten we je graag kennis maken met dit parfum.

Uitgesproken en luxe geur

Dit parfum kenmerkt zich hoofdzakelijk door een bloemige geur. Een geur die te danken is aan extracten van onder meer klaver, cyclamen, citroen en lelietje-van-dalen. Deze extracten tezamen voor een uitgesproken en luxe geur. Een geur die tot diep in de neus dringt en daar ook langdurig aanwezig blijft.

Ook door mannen gewaardeerd

Verschillende vrouwen zijn online super positief over dit parfum. Daarbij valt ook op dat meerdere mannen ook gek zijn op dit parfum. Een fijn teken voor vrouwen; je wilt immers een goede indruk achterlaten bij de mensen om je heen. Als je kiest voor dit overheerlijke parfum uit de Guerlain Aqua Allegoria serie, komt dat sowieso uit. Doordat de flacon een inhoud van 75 ml heeft, geniet je sowieso langere tijd van dit parfum!

guerlain aqua allegoria herba fresca review

2. Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria (dames)

Binnen de Guerlain Aqua Allegoria serie zijn verschillende geursensaties te vinden. Zo kun je kiezen voor een bloemige geur (zie hierboven) of voor een frisse geur. Gaat jouw voorkeur uit naar een frisse geur? Dan is het aan te raden om deze Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria review even op je gemakje door te nemen.

Unieke extracten

Voor dit parfum maakt Guerlain gebruik van enkele unieke extracten. Extracten die de zomer met zich mee brengen en zich kenmerken door een frisse, vrolijke en aangename geur. Deze extracten tezamen zorgen voor de uiteindelijke, bijzondere geur van dit parfum. Een geur die bovendien lang te ruiken is; de dekking van dit parfum is echt subliem te noemen.

Uitstekende dekking

Bijkomend voordeel: je geniet behoorlijk lang van dit heerlijke parfum. Het is namelijk zo dat dit parfum in een flacon van 125 ml geleverd wordt. Zelfs als je echt elke dag dit heerlijke parfum opspuit, geniet je langere tijd van dit Guerlain Aqua Allegoria parfum.

guerlain aqua allegoria bergamote calabria review

3. Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde (unisex)

Deze Guerlain Aqua Allegoria review sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met deze korte Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde review. Nadat je deze review doorgenomen hebt, wil je mogelijk direct dit parfum aanschaffen. Dat is in ieder geval exact wat wij wilde doen na het testen van dit parfum.

Fris door citrus

De geur van dit parfum kan het beste getypeerd worden als fris. Deze frisse geur komt met name tot stand door extracten van citrus. Een heerlijke vrucht die door Guerlain op een aangename manier in dit parfum verwerkt is. 

Voor dames én heren

Guerlain geeft overigens aan dat dit parfum voor dames én voor heren geschikt is. Dat is iets waar wij ons volledig in kunnen vinden. Wij zijn ook van mening dat dit parfum het bij beide geslachten prima doet. Reden genoeg om dit parfum direct uit te testen, nietwaar?

guerlain aqua allegoria limon verde review

Wat de Guerlain Aqua Allegoria serie zo bijzonder maakt

De unieke geuren, de diversiteit en de prachtige flacons. Dat zijn in een notendop toch wel de belangrijkste facetten waarmee de Guerlain Aqua Allegoria serie zich weet te onderscheiden. De geuren uit deze serie roepen in ieder geval direct een glimlach bij je op. Dit komt deels door de geursensatie en deels door de lange dekking. De geuren uit deze serie blijven namelijk lang aanwezig.

Tevens is het uniek dat in deze serie van dit bijzondere merk zogeheten uniseks parfums te vinden zijn. Parfums die dus door zowel dames als door heren dagelijks gebruikt kan worden. Naar welk parfum uit deze Guerlain Aqua Allegoria review gaat jouw voorkeur uit?

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>