Armani Si Intense review met veel ervaringen

Giorgio Armani; alleen de naam van deze Italiaanse modeontwerper is subliem te noemen. Hij heeft bovendien een prachtig en wereldberoemd bedrijf uit de grond weten te stampen. Binnen het huidige aanbod is een belangrijke rol weggelegd voor de Armani parfums, waaronder voor de Armani Si Serie.

Armani Si Intense review

Ontdek het in deze Armani Si Intense review

In deze Armani Si Intense review laten wij je graag kennis maken met een specifiek parfum. Dit parfum weet zich op meerdere facetten te onderscheiden, is bijzonder populair en is mogelijk de aanschaf waard. Of dit parfum iets voor jou is, kun je aan de hand van deze Armani Si Intense review bepalen!

Armani Si Intense review

Ben je op zoek naar een heerlijk damesparfum? Dan heb je voldoende keus. Niet alleen binnen het aanbod van Armani, maar ook bij andere parfumeriemerken. Het is hoe dan ook interessant om even naar de parfums van Armani te kijken. Of beter gezegd: naar het Armani Si Intense parfum. Dit parfum valt namelijk bij veel mensen – zowel man als vrouw – volledig in de smaak!

Giorgio Armani Si Intense (dames)

Enige tijd geleden kwam Armani met de Armani Si parfum op de proppen. Dit parfum werd al snel populair, maar er klonken ook enkele tegengeluiden. Zo vonden sommige vrouwen dat dit parfum wel iets intenser mocht zijn. Nou, daar heeft Armani naar geluisterd. De Giorgio Armani Si Intense variant is namelijk de intensere variant van de originele Armani Si parfum.

Frisse geur voor zelfverzekerde vrouw

Volgens Armani is dit parfum bij uitstek geschikt voor de zelfverzekerde, onafhankelijk en charismatische vrouw. Een vrouw die graag op de voorgrond treedt, gepassioneerd is en goed verzorgd voor de dag wilt komen. Zodra je dit parfum opspuit, geniet je direct van een heerlijke wolk aan geuren. De geur kan het beste als fris getypeerd worden.

Unieke extracten met vleugje zoet

Armani heeft hierbij gekozen voor enkele unieke extracten, waaronder vanille, rozen en cassis. Onder meer door deze extracten heeft dit parfum ook een zoete kant. Opvallend hierbij is dat sommige vrouwen deze zoete extracten goed ruiken, terwijl dit bij andere vrouwen een stuk minder is.

Armani Si Intense kopen

Ervaringen van anderen

Feit is dat in ieder geval heel veel vrouwen te spreken zijn over dit parfum. Daarbovenop komt nog eens dat dit parfum ook bij mannen in de smaak valt. Als je een avondje op stap gaat, is dit parfum dus ook bij uitstek geschikt. Onder meer de volgende beoordelingen zijn typerend voor dit parfum van Armani:

Voor alle mannen onder ons;-) Heerlijke spannende geur, die echt van alles opwerkt en daardoor je vrouw/vriendin laat stralen wat ze waard is!

Heerlijke vrouwelijke geur die niet te zwaar is en de hele dag blijft hangen.

Een zeer lekker vrouwelijk luchtje. Je blijft het luchtje ook echt heel lang ruiken na opspuiten.

Verschillende flacons

Wat ons betreft zijn deze beoordelingen van tevreden kopers overduidelijk. Als jij ook van dit heerlijke damesparfum wilt genieten, hoef je maar één keuze te maken. Ga je voor de flacon met een inhoud van 30 ml, van 50 ml of van 100 ml? Wij kunnen met name de grotere flacons aanraden; daarmee kun je alleen maar langer van dit heerlijke parfum genieten.

Dit heerlijke vrouwenparfum van dit bijzondere merk heeft in ieder geval het nodige te bieden. Je geniet elke dag weer van een heerlijke geur. Een geur die lang blijft langen en staat voor zelfverzekerdheid, passie en charisma!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>