Dior Homme Intense review met veel ervaringen

Ben jij gek op dure merken? Geldt dit voor bijvoorbeeld kleding? Dan bestaat de kans dat je kledingitems van het Franse merk Dior in jouw kast hebt hangen. Dit merk straalt een en al luxe uit én heeft een uitgebreid aanbod.

Je kunt hedendaags namelijk ook kiezen voor een Dior parfum. In deze Dior Homme Intense review laten wij je graag kennismaken met één van de populairste parfums voor heren. We bespreken waarom dit parfum zo populair is en waarmee dit parfum zich echt weet te onderscheiden. Op voorhand kunnen wij je al één ding verklappen: veel mannen kiezen voor het Dior Homme Intense parfum.

Dior Homme Intense review

Ben je op zoek naar een heerlijk parfum voor jezelf? Of wil je – als vrouw zijnde – jouw partner eens leuk verrassen? In meerdere situaties is het interessant om eens naar dit parfum van Dior te kijken. Als wij naar onze persoonlijke bevindingen kijken, kunnen wij maar één ding concluderen: wij zijn onder de indruk. Niet alleen van de geur, maar ook van bijvoorbeeld de flacon.

Dior Homme Intense (heren)

In 2011 kwam het Franse merk Dior met dit unieke parfum op de markt. Een parfum waarmee het merk een nieuwe stap in de wereld van de parfumerie wilde zetten. Nou, dat is absoluut goed gelukt. Vanaf het jaar 2011 is dit parfum namelijk behoorlijk populair geworden.

Unieke mix van extracten

Deze populariteit is te danken aan onder meer de unieke geur. De geur kan het beste getypeerd worden als bloemig, maar dit parfum brengt ook houtachtige geuren met zich mee. Eigenlijk geniet je van een unieke combinatie van geurextracten, waarbij elk mens andere extracten ruikt. Juist dát maakt dit parfum zo bijzonder.

Gedurfde combinatie

Welke extracten Dior voor dit parfum gebruik heeft? Nou, onder meer lavendel, cederhout, peer, ambrette en iris. Al met al kunnen we stellen dat dit een gedurfde combinatie is. Tegelijkertijd is het ook een combinatie die ongekend goed uitgepakt heeft. 

Uitstekende dekking

Bij dit parfum geniet je ook nog van een lange dekking. De geur is eigenlijk de gehele dag op een aangename manier aanwezig, maar zéker niet te opvallend. Je kunt dus met een gerust hart dit parfum opspuiten als je naar jouw werk gaat. Ook als je een avondje op stap gaat, is dit een ideaal parfum.

Fraaie flacon

Spreekt de informatie uit deze Dior Homme Intense review jou wel aan? Dan willen wij je ook nog graag wijzen op de fraaie flacon. Ook de flacon van dit Dior parfum straalt een en al luxe uit. Bovendien heb je de keus uit drie verschillende flacons: een inhoud van 50 ml, van 100 ml of van 150 ml.

Dior Homme Intense parfum review

Ervaringen van andere mannen

Zoals we eerder al aangegeven hebben, zijn veel mannen te spreken over dit parfum. Dit blijkt onder meer uit de onderstaande beoordelingen:

"Heerlijk warme geur en zeker in de winter een topper! Veel complimentjes en blijft lang hangen! Heb nu d&g the one, is ook lekker maar iets frisser en hou juist toch meer van de warme geur van Dior. Aanrader dus."

"De geur doet zijn naam eer aan! Intense! Wat een lekker luchtje, wel “duur” maar alle complimentjes verzachten de pijn een beetje. De geur zelf is goed aanwezig en blijft de hele dag hangen/ruiken. Ben er erg tevreden over, maar wel zeggen dat het een “luchtje voor de donkere maanden” is qua geur."

"Zacht droog warmte behaaglijk. Blijft de hele dag hangen. Uitzonderlijk pure geur. Best uitgesproken. Vaak positieve opmerkingen gekregen. Prijzig maar ik vind dat het wel waard. Naast de Lauder for Men is deze Dior Intense mijn favo lievelings geur. IK ben er zeer zeer blij mee."

Uit deze beoordelingen blijkt dat veel mannen zéér tevreden zijn. Tegelijkertijd stippen ook meerdere mannen hetzelfde nadeel aan: de hoge aanschafprijs. Dit is echter iets waar je mee moet dealen, indien je van de heerlijke geur van dit parfum van dit bijzondere merk wilt genieten. Aan jou de keus; wij zijn fan in ieder geval!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

  • ik vind deze dior homme intens veeeel te poederig,helaas. jammer.
    valt me een beetje tegen van DIOR.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >