Clinique Happy review m/v met veel ervaringen!

Wil jij dolgraag een nieuw parfum aanschaffen? Dan sta je voor een flinke én leuke uitdaging. Het aanbod van parfums is ongekend uitgebreid, waardoor je echt een goede vergelijking moet maken. Dit geldt overigens zowel voor heren- als voor damesparfums.

Binnen het aanbod van heren- én damesparfums vind je in ieder geval parfums uit de Clinique Happy serie. In deze Clinique Happy review kijken wij graag met een kritisch oog naar deze parfums. We bespreken wat deze parfums zo goed maken, waarom deze parfums zo populair zijn én wat de opvallendste kenmerken zijn. Neem deze Clinique Happy review op je gemakje door en laat je verrassen!

Clinique Happy review

Heb je wel eens van het merk Estée Lauder gehoord? Dit is één van de grootste merken in de wereld van parfumerie; dit merk is ook eigenaar van het merk Clinique. Dit merk werd al in 1968 opgericht en heeft zich sindsdien weten te profileren in de wereld van huidverzorging, cosmetica en parfumerie. Dit blijkt ook uit de geuren die in de afgelopen jaren op de markt zijn gebracht, waaronder de Clinique Happy parfums.

De Clinique Happy parfums zijn voor zowel heren als voor dames geschikt. Als je nog op zoek naar een heerlijk parfum bent, is het dus interessant om eens naar dit parfum te kijken. In onderstaande twee korte reviews laten wij je kennis maken met zowel het heren- als met het damesparfum uit de Clinique Happy serie.

1. Clinique Happy (dames)

Wil je als vrouw zijnde dagelijks de show stelen? Dan besteed je wellicht veel tijd aan jouw kleding, aan jouw make-up én aan jouw parfum. Als je nog op zoek naar een heerlijk parfum bent, is het een aanrader om eens naar dit parfum te kijken. Bijzonder veel vrouwen spreken in ieder geval vol lof over dit parfum.

Fris en bloemig

De geur van dit Clinique Happy damesparfum kan het beste als fris getypeerd worden. Sommige vrouwen ruiken echter ook veel bloemige extracten; dit parfum is eigenlijk een fraaie mix van frisse- en bloemige extracten. Het merk Clinique heeft hiervoor onder meer extracten van sinaasappel, pruim, appel, bergamot, orchidee, roos, lelie en amber voor gebruikt.

clinique happy review damesparfum

Ervaringen van andere vrouwen

Al in 1998 werd dit parfum op de markt gebracht door Clinique. Sindsdien hebben veel vrouwen al voor de aanschaf van dit parfum gekozen. Zijn de meeste vrouwen hier te spreken over? Ja, zonder enige twijfel. Onder meer de volgende twee beoordelingen zijn in onze ogen bijzonder veelzeggend:

"Ik gebruik deze parfum al jaren, vind het een heerlijke geur. Niet te zwaar, fris bloemig. Je hebt niet veel nodig, want het is een eau de parfum. Ik krijg vaak de opmerking mmmm, wat ruik je lekker!"

"De titel “Happy”, is de juiste. Je wordt helemaal vrolijk van deze heerlijke geur. De zomer in je hoofd."

Simpel maar stijlvol

Wij kunnen ons volledig vinden in deze beoordelingen. Ook wij zijn te spreken over de geur, over de dekking én over de flacon. Clinique heeft voor een simplistische flacon gekozen en dat spreekt ons bijzonder aan. Je hoeft alleen nog maar voor jezelf een keuze te maken tussen de verschillende flacons. Ga je voor een inhoud van 30 ml, van 50 ml of van 100 ml? Wij raden je aan om voor de meest grote flacon te gaan. Daarmee kun je immers zo lang mogelijk van dit heerlijke parfum genieten!

2. Clinique Happy (heren)

Hunker jij het gehele jaar door naar de zomer? En wil je daarom dagelijks in aanraking komen met frisse en bloemige extracten? Dan is het herenparfum van Clinique Happy mogelijk voor jou weggelegd. Wij zijn in ieder geval erg te spreken over de zomerse extracten van dit parfum!

Unieke mix van extracten

Al lange tijd geleden kwam Clinique met dit herenparfum op de proppen. Een parfum waarbij je van een frisse en bloemige geur geniet. Een frisse en bloemige geur dit tot stand komt dankzij onder meer de volgende extracten: limoen, sinaasappel, groene noten, zee noten, fresia, muskus en cederhout.

Lange dekking

Zodra je dit parfum opspuit, geniet je hier eigenlijk de gehele dag van. Dit geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere mensen. Veel mannen geven namelijk aan dat zij veel complimenten ontvangen als zij dit parfum opgespoten hebben. Daar kunnen wij ons overigens volledig in vinden; ook wij vinden de geur van dit parfum heerlijk.

Simpele maar stijlvolle flacon

Iets wat wij ook fraai vinden, is de flacon. Clinique heeft bij dit herenparfum overduidelijk voor een simpele doch stijlvolle flacon gekozen. Een flacon met een inhoud van maar liefst 100 ml, waardoor je dus ook enige tijd vooruit kunt. Ideaal, aangezien je elke dag wel van deze geur wilt genieten!

clinique happy review herenparfum

Ervaringen van andere mannen

Zijn ook andere mannen te spreken over dit herenparfum? Ja, dat is zonder enige twijfel het geval. Onder meer de onderstaande beoordelingen spreken wat ons betreft boekdelen:

"Heerlijke frisse geur, blijft lang hangen."

"Een heerlijk fris zomers geurtje voor het hele jaar!"

"Lekkere geur en lang te ruiken. Prijs is prima."

Al met al kunnen we stellen dat dit herenparfum van dit bijzondere merk populair is. Wij begrijpen maar al te goed waarom! 

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>