Carolina Herrera Good Girl review met veel ervaringen!

Heb jij je pijlen gericht op een heerlijk damesparfum? Wil je jezelf eens verwennen of je wil als man je partner verrassen? Met een Carolina Herrera parfum gaat dat ongetwijfeld lukken. Dit relatief onbekende merk weet echt heerlijke parfums aan te bieden, waaronder de Good Girl variant.  

Carolina Herrera Good Girl review

Ontdek het in deze Carolina Herrera Good Girl review

In deze Carolina Herrera Good Girl review vertellen we je graag meer over dit parfum. Daarbij kijken we naar de totstandkoming van dit parfum, naar de geur, naar de aanwezige extracten, naar de flacon en naar beoordelingen van andere kopers. Na het lezen van deze Carolina Herrera Good Girl review kun je voor jezelf direct de keuze maken: ga je dit parfum kopen of kies je toch voor een ander parfum? 

Carolina Herrera Good Girl review 

Gaat jouw voorkeur uit naar een uniek damesparfum? En wil jij elke dag heerlijk ruikend bijvoorbeeld op jouw werk verschijnen? In dat geval ben je in het aanbod van Carolina Herrera absoluut aan het juiste adres. Dit is tot nu toe niet het meest bekende parfummerk, maar daar kan zomaar verandering in komen. Onder meer de Good Girl parfum kan namelijk op meer en meer positieve woorden rekenen.  

Carolina Herrera Good Girl (dames) 

In het jaar 2016 kwam het merk Carolina Herrera met een uniek parfum op de proppen: de Good Girl parfum. Dit parfum was niet alleen vanwege de flacon uniek, maar ook vanwege de geur. 

Naaldhak als flacon: Uniek

Laten we maar aftrappen met het bespreken van de flacon. Zoals je op de foto al kunt zien, lijkt deze flacon op een schoen in de vorm van een naaldhak. Het is zonder twijfel één van de meest unieke flacons die we ooit gezien hebben. Ook over de slogan op de verpakking zijn we verder te spreken: It’s so good to be bad. Met die woorden wordt eigenlijk direct duidelijk wat voor parfum dit is. 

Frisse bloemige geur

De geur van dit parfum van dit bijzondere merk kan getypeerd worden als bloemig. Tegelijkertijd zijn er ook veel vrouwen die frisse gedachten bij dit parfum hebben. Het is hoe dan ook een feit dat Carolina Herrera voor een unieke combinatie van extracten gekozen heeft. Onder meer de volgende extracten worden voor dit parfum gebruikt: amandel, koffie, bergamot, citroen, Arabische jasmijn, Bulgaarse roos, Oranjebloesem, tonkaboon, cacao, kaneel, ceder en amber. 

Langdurige dekking

Zoals je kunt zien, is het een bonte verzameling van extracten. Het is echter wél een verzameling die een unieke geur met zich meebrengt. Een geur waar je echt de gehele dag van kunt genieten. De dekking van dit parfum is langdurig te noemen én valt ook bij veel mannen in de smaak.  

Wil je van dit overheerlijke parfum gaan genieten? Dan hoef je eigenlijk nog maar één keuze te maken: ga je voor de flacon van 30 ml, van 50 ml of van 80 ml? Alle flacons hebben in ieder geval de prachtige vorm van een naaldhak. Geweldig! 

Carolina Herrera Good Girl parfum review

Ervaringen van anderen

Ook veel andere kopers zijn te spreken over dit heerlijke damesparfum. Dit blijkt onder meer uit de volgende beoordelingen van tevreden kopers: 

  • "Een heerlijke eau de parfum, de geur blijft ook lang en de fles is sensationeel!"
  • "Lekkere zachte geur en een fantastisch mooi flesje".
  • "Een heerlijke sexy geur. Heel vrouwelijk. En het flesje is echt prachtig".
  • "De fles is super mooi, ook in een mooie doos. De geur is super lekker en blijft redelijk lang hangen. Heerlijk tevreden dus!"

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>