Bvlgari Aqva review. Een serie-top 3 met veel ervaringen!

In 1884 werd het bedrijf Bvlgari (of Bulgari) opgericht door de heer Sotirios Voulgaris. Hij kwam van oorsprong uit Griekenland, maar hij richtte zijn bedrijf in Italië op. Vanuit dit land wist Bvlgari al snel een uitgebreid aanbod van juwelen, horloges én parfums te ontwikkelen.

bvlgari aqva review

Ontdek het in deze Bvlgari Aqva review

Al snel wist dit bedrijf flinke naam te maken. Dit is in de eerste plaats te danken aan de parfums; de verschillende parfums zijn écht heel populair geworden. Dat geldt ook voor de parfums uit de Bvlgari Aqva serie. In deze Bvlgari Aqva review vertellen wij je graag alles over de beste parfums uit deze serie!

Top 3 van deze Bvlgari Aqva review

Ben je als man zijnde op zoek naar een heerlijk parfum? Dan heb je binnen het aanbod van Bvlgari in ieder geval meer dan voldoende keuze. Binnen het aanbod van dit Italiaanse merk neemt de Bvlgari Aqva serie een belangrijke rol in. In deze Bvlgari Aqva review lees je meer over de beste herenparfums uit deze serie. Neem onderstaande korte reviews door en laat je verrassen!

1. Bvlgari Aqva (heren)

Verreweg het populairste parfum uit deze serie is deze Bvlgari Aqva Pour Homme Eau De Toilette. Dit parfum is verkrijgbaar in vier verschillende flacons, heeft een heerlijke geur én heeft een lange dekking. Zodra je dit parfum in de vroege ochtend opgespoten hebt, geniet je hier eigenlijk de gehele dag van.

Frisse geur van de zee

Van wat voor geur je dan precies geniet? Nou, naar onze mening is de geur van dit parfum heerlijk fris te noemen. Toen wij deze geur voor het eerst ervaarden, legden wij direct een connectie met de zee. Om deze frisse geur te verkrijgen, heeft Bvlgari gekozen voor enkele unieke extracten: patcholie, ceder, bosnoten, katoen bloem, lavendel, petit grain, sinaasappel en mandarijn.

Elegante ronde flacon

Wil je graag elke dag heerlijk ruikend ten tonele verschijnen? Dan is dit parfum absoluut aan te raden. Het enige waar je nog een keuze voor moet maken, is de grootte van de ronde flacon. Ga je voor een inhoud van 30 ml, van 50 ml, van 100 ml of van 150 ml?

Bvlgari Aqva Pour Homme review

2. Bvlgari Aqva Marine (heren)

Binnen de Bvlgari Aqva serie ligt de focus met name op frisse geuren. Dat heb je aan bovenstaand parfum kunnen zien, maar zie je ook duidelijk terug aan dit Marina Pour Homme parfum. Ook dit parfum heeft een frisse geur én is bijzonder populair geworden.

Inspiratie uit een waterval

Het merk Bvlgari heeft zich voor dit parfum laten inspireren door een prachtige waterval. Dit is terug te zien aan de flacon van dit parfum, maar ook aan de samenstelling van extracten. Zo heeft Bvlgari onder meer voor meerdere citrusachtige extracten gekozen, waardoor de geur erg fris is. Precies datgene wat je bij een waterval zou verwachten.

Uitstekende dekking

Ook bij dit parfum heeft Bvlgari weer voor een geweldige dekking gezorgd. Indien je het parfum ’s ochtends opspuit, ben je de gehele dag van een aangename geur verzekerd. Jij bent niet de enige die van deze geur geniet; je gaat ongetwijfeld snel complimenten ontvangen over dit parfum! Ga je voor de flacon van 30 ml groot, van 50 ml, van 100 ml of van 150 ml? 

Bvlgari Aqva marine Pour Homme review

3. Bvlgari Aqua Atlantique (heren)

Deze Bvlgari Aqva review sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met dit unieke parfum met de naam ‘Atlantique’. Net zoals de hierboven besproken parfums is ook dit parfum gebaseerd op het avontuurlijke waterleven. Dit zie je duidelijk terug aan de flacon, maar ook aan de geur van dit parfum.

Bloemige geur (en fris)

Zodra je dit parfum opspuit, geniet je direct van een aangename geur. Een geur die zowel fris als bloemig is. Naar onze mening is de geur meer als bloemig te omschrijven, maar online verschillen de meningen daarover. Wij zijn in ieder geval van mening dat je elke dag de show steelt met dit parfum.

Blijft de hele dag zitten

Dat komt niet alleen door de geur, maar óók door de lange dekking. Net zoals bij de andere Bvlgari parfums geniet je ook met dit parfum van een aangename, lange dekking. Je hebt de gehele dag een aangename geur in jouw neus zitten, zonder dat de geur héél nadrukkelijk aanwezig is. Al met al een geweldig parfum voor de moderne man!

Bvlgari Aqva atlantique review

Wat de Bvlgari Aqva serie zo bijzonder maakt

Heb je interesse om een nieuw herenparfum aan te schaffen? Dan heb je méér dan voldoende keuze. De ervaring leert echter dat de nodige mannen voor een parfum uit de Bvlgari Aqva serie kiezen. Is daar een specifieke reden voor? Nou, het is vooral een feit dat het totaalplaatje bij de parfums van dit bijzondere merk kloppen. De geur, de dekking en de flacons; het is gewoonweg allemaal naar wens.

Ervaringen van anderen

Zijn wij als enige die mening toegedaan? Nee, zeker niet. Onder meer de volgende beoordelingen laten zien dat de Bvlgari Aqva serie écht bijzonder is:

  • "Ruikt waanzinnig lekker"
  • "Deze parfum hebben we aangekocht om cadeau te geven aan iemand die de parfum al kent en er heel tevreden van is". 
  • "Goede kwaliteit, voordelige koop, duurzaam, ik ben enthousiast!"
  • "Het is een heerlijk frisse geur, niet zwaar en geen marine, economisch in het gebruik en daardoor dagelijks te gebruiken".
  • "Fris op een beschaafde manier. Een van de betere geuren van Bvlgari".

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>