Burberry Touch review met veel ervaringen

Ken je het merk Burberry met name vanwege het geruite patroontje? Dat is goed te begrijpen; dit patroon is écht uitgegroeid tot het handelsmerk van Burberry. Wat relatief veel mensen nog niet weten, is dat dit merk echter ook heerlijke parfums levert.

Burberry Touch review

Ontdek het in deze Burberry Touch review

In deze Burberry touch review vertellen wij je daar graag iets meer over. Daarbij richten wij onze pijlen volledig op de parfums uit de Touch serie van dit populaire merk. Deze parfums zijn vrij populair, hebben een kenmerkende geur én zijn voldoen eigenlijk aan alle verwachtingen. Dat zien we óók duidelijk terug aan de beoordelingen van tevreden kopers!

Burberry Touch review

Ben je benieuwd naar de heerlijke parfums uit de Burberry Touch serie? Dan hebben wij een handige tip voor je: neem deze Burberry Touch review op je gemakje door. Hieronder laten wij je namelijk kennis maken met de twee lekkerste parfums uit deze serie. Leuk detail: in deze serie vind je parfums voor zowel heren als voor dames. Voor heren én voor dames vind je daaronder hieronder meer informatie over de beste parfums uit de Burberry Touch serie!

1. Burberry Touch (heren)

Wil je graag een lekker parfum voor jezelf kopen? Of ben je als vrouw zijnde op zoek naar een lekker parfum om cadeau te doen aan jouw man? In beide gevallen is het aan te raden om eens naar het herenparfum uit de Burberry Touch serie te kijken. Waarom? Dat lees je in deze Burberry Touch for Men review.

Unieke frisse geur

Allereerst kunnen we aangeven dat de geur van dit parfum heerlijk is. De geur kan getypeerd worden als fris, maar er zitten ook zeker bloemige geurextracten in dit parfum. Eigenlijk is het een parfum met een unieke en kenmerkende geur. Een geur die te danken is aan onder meer de volgende extracten: viooltjesblad, mandarijn, tonkaboon, white musk, nootmuskaat, ceder en witte peper.

Sublieme dekking - op de achtergrond

Iets wat Burberry ook prima voor elkaar heeft, is de intensiteit van de geur. Dit parfum is eigenlijk de gehele dag aanwezig, maar valt niet té erg op. Juist daardoor geniet je de gehele dag op een aangename manier van een aangename geur in jouw neus. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de mensen die zich om je heen bevinden. Ook zij zijn ongetwijfeld snel te spreken over dit heerlijke herenparfum van Burberry.

Stijlvol door eenvoud

Burberry heeft bij de flacon gekozen voor eenvoud en stijl. De flacon oogt niet al te bijzonder, maar ligt wel lekker in de hand. Bovendien kun je de flacon – dankzij de compacte afmetingen – moeiteloos overal mee naar toe nemen. Eigenlijk hoef je nog maar één keuze te maken: ga je voor de flacon van 100 ml? Of kies je liever voor een kleinere (30 of 50 ml) flacon?

Burberry Touch for men review

2. Burberry Touch (dames)

Zoals we eerder in deze review al aangegeven hebben, richt Burberry zich op heren én op dames. Als je als vrouw zijnde een heerlijk parfum wilt kopen, is dit vrouwenparfum uit de Burberry Touch serie een aanrader. In deze Burberry Touch for Women review lees je meer over dit parfum.

Eenzelfde flacon

Is dit damesparfum met het hierboven besproken herenparfum te vergelijken? Nou, op sommige vlakken zeker. Zo worden beide parfums eigenlijk in dezelfde soort flacon uitgebracht. Het enige verschil is dat deze flacon een roze gloed heeft, terwijl de flacon van het herenparfum een blauwe gloed heeft.

Unieke combi van extracten

Ook op het gebied van geur zit er een belangrijk verschil. Dit damesparfum heeft namelijk een écht frisse geur. Een frisse geur die tot stand komt dankzij extracten van cranberry en rode peper. Ook de extracten van perzik, framboos en vanille zorgen voor de unieke frisse geur. Een frisse geur die ongetwijfeld bij jou in de smaak gaat vallen.

Lange dekking

Moet jij vaak ’s ochtends vroeg de deur uit? Ook dan is dit parfum voor jou op het lijf geschreven. De ervaring leert namelijk dat dit parfum een lange dekking heeft. Dit betekent – met andere woorden – dat je de gehele dag door kunt genieten van dit overheerlijke parfum van dit bijzondere merk. De kans is groot dat jij al snel gek bent op dit parfum, maar dat geldt waarschijnlijk ook al snel voor jouw parfum. Al met al een super geurtje voor vrouwen die graag verzorgd voor de dag komen!

Burberry Touch for women review
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>