Burberry Body Tender review met veel ervaringen

Al vanaf het jaar 1856 weet het merk Burberry furore te maken. Dit was in eerste instantie te danken aan de oprichter Thomas Burberry. Toen hij zijn eerste winkel opende, richtte hij zich met name op buitenkleding.

Burberry Body Tender review

Ontdek het in deze Burberry Body Tender review

In de opvolgende decennia is hij zich meer en meer op andere producten gaan richten. Dat was ook het geval nadat Thomas Burberry ten overlijden kwam. Aan zijn leven kwam een einde, maar er kwam zeker geen einde aan zijn bedrijf. In de afgelopen tientallen jaren is Burberry uitgegroeid tot één van beste merken. Niet alleen op het gebied van kleding, maar óók op het gebied van parfums. In deze Burberry Body Tender review ga je daar meer over lezen. 

Burberry Body Tender review

Ben je op zoek naar een heerlijk parfum voor vrouwen? Dan is het interessant om voor het Burberry Body Tender parfum te kiezen. Sinds de lancering van dit parfum, in 2013, is dit parfum bijzonder in trek geweest bij vrouwen. Waar deze populariteit aan te danken is? En op welke punten dit parfum zich weet te onderscheiden? Dát ga je lezen in deze Burberry Body Tender review!

Burberry Body Tender (dames)

Zoals hierboven al aangegeven, werd dit parfum in 2013 gelanceerd. Voor die tijd was Burberry al actief bezig met haar Burberry Body serie, waarin dit parfum een belangrijke rol ging vertolken. Sterker nog; dit parfum werd in de afgelopen jaren ongekend populair onder vrouwen.

Fris en tropische beleving

Deze populariteit komt met name door de unieke geur. Burberry heeft voor een unieke mix van extracten gekozen, waardoor de geur bijzonder fris en fruitig is. Zodra je dit parfum opspuit, geniet je direct van een fris en tropisch gevoel. Een gevoel alsof je op het strand staat, in plaats van dat je straks naar jouw werk moet vertrekken. 

Blijft de hele dag zitten

Nadat je dit parfum opgespoten hebt, begint het genieten dus direct. Dat is ook nog het geval in de late avonduurtjes. Dit parfum blijft namelijk langdurig aanwezig, maar doet dat wel op een aangename manier. Je ruikt het parfum eigenlijk altijd wel, maar zeker niet op een te nadrukkelijke wijze.

Unieke mix van extracten

Voor dit parfum heeft Burberry onder meer de volgende extracten gebruikt: citroen, perzik, absint-alsem, appel, jasmijn, sandelhout en rozen. Als je deze extracten zo op een rijtje ziet staan, kun je je vast wel voorstellen dat dit parfum een frisse geur heeft!

Heb je nu al interesse in dit parfum van Burberry? Dan hoef je eigenlijk maar één keuze te maken: ga je voor de flacon van 35 ml, van 60 ml of van 85 ml? De keuze is volledig aan jou; je geniet hoe dan ook van de heerlijke geur.

Burberry Body Tender vrouwen review

Ervaringen van anderen

Dit merk en specifiek deze parfum spreekt in ieder geval veel vrouwen aan. Hoe wij dat zo zeker weten? Nou, wij hebben meerdere online beoordelingen gevonden. Met deze online beoordelingen willen wij deze Burberry Body Tender review graag op een waardige manier afsluiten:

"Dit is VOOR MIJ een geweldige edt: discrete, frisse bloemengeur, die me doet denken aan een fijne zeep die mijn mama vroeger gebruikte. Absoluut niet zwoel en overheersend. Dus voor mij is het een 5*."

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>