Boucheron Quatre Absolu de Nuit review met ervaringen

In 1988 kwam het Franse merk Boucheron met haar eerste parfum op de proppen. Voor die tijd richtte het merk zich hoofdzakelijk op sieraden, juwelen en horloges, maar daar kwam vanaf 1988 dus verandering in.

Boucheron Quatre Absolu de Nuit review

Ontdek het in deze Boucheron Quatre Absolu de Nuit review

Vanaf dat moment bleek al direct dat de parfums van dit merk populair waren. Zowel mannen als vrouwen vielen al snel voor de heerlijke geuren van dit Franse merk. In de loop der jaren heeft Boucheron dan ook meerdere parfums op de markt gebracht, waaronder meerdere parfums in de serie Boucheron Quatre Absolu de Nuit. In deze Boucheron Quatre Absolu de Nuit review vertellen wij je daar graag meer over!

Boucheron Quatre Absolu de Nuit review

Ben je op zoek naar een overheerlijk parfum? Ben je daarbij voor jezelf op zoek naar een parfum? Of ben je mogelijk voor jouw partner op zoek naar een heerlijk parfum? Het geslacht is binnen de Boucheron Quatre Absolu de Nuit serie eigenlijk niet van belang.

Boucheron heeft namelijk besloten om binnen deze serie parfums voor zowel heren als voor vrouwen uit te geven. Over deze twee parfums – dus voor heren en voor dames – vind je hieronder meer informatie!

1. Boucheron Quatre Absolu de Nuit (dames)

We trappen deze Boucheron Quatre Absolu de Nuit review af met de damesvariant. Dit parfum is speciaal voor de moderne, verzorgde en modieuze vrouw ontworpen. Voor de vrouw die elke dag heerlijk wil ruiken; van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Geheimzinnige extracten

Boucheron heeft bij dit parfum gekozen voor een bloemige geur. Een geur die tot stand gekomen is door een unieke combinatie van extracten. Het merk Boucheron doet een beetje geheimzinnig over de exacte samenstelling, maar duidelijk is dat men voor unieke extracten gekozen heeft. 

Uitstekende dekking

Daarbij heeft het merk ook gezorgd voor een langdurige dekking. Nadat je dit parfum in de vroege ochtend gespoten hebt, geniet je daar in de late avonduurtjes nog steeds van. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de mensen bij jou in de buurt. De ervaring leert dat de geur bovendien op een aangename manier aanwezig is; helemaal niet té nadrukkelijk of té overheersend.

Stijlvolle flacon

Ook van de flacon heeft Boucheron een feestje gemaakt. De flacon ziet er stijlvol en luxe uit en heeft een uniek systeem. Je kunt – door de afmetingen – bovendien de flacon overal mee naar toe nemen. Ook als je naar een feestje gaat of op vakantie gaat, kun je deze flacon prima meenemen. Ga je voor de flacon van 50 ml of voor de flacon van 100 ml? Dat is eigenlijk nog de enige keuze die je moet zien te maken. Ongeacht voor welke flacon je kiest, geniet je van een aangename én unieke geur. Een geur waar je voorlopig géén genoeg van gaat krijgen!

Bourcheron quatre absolu de nuit parfum review

2. Boucheron Quatre pour Homme Absolu de Nuit (heren)

Deze Boucheron Quatre Absolu de Nuit review sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met een korte review over het herenparfum uit deze unieke serie van Boucheron. Is dit herenparfum ook uniek en lekker ruikend te noemen? Ja, zonder enige twijfel.

Bloemige herengeur

Net zoals bij het damesparfum heeft Boucheron voor een bloemige geur gekozen. Uiteraard zijn beide geuren niet met elkaar te vergelijken; dit parfum is immers speciaal voor mannen ontwikkeld. Voor moderne, ambitieuze en verzorgde mannen welteverstaan.

Niet overheersend

Met dit parfum kun je in ieder geval perfect voor de dag komen. Dit parfum heeft niet alleen een aangename geur, maar heeft ook een geur die langdurig blijft hangen. Je kunt eigenlijk de gehele dag door genieten van dit heerlijke herenparfum van Boucheron. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat de geur van dit parfum in jouw neus gaat overheersen. Nee, de geur van dit bijzondere merk is echt perfect in balans.

Handzame flacon

Ook bij dit parfum heeft Boucheron gekozen voor een prachtige flacon. Een flacon die bovendien niet al te groot uitgevoerd is, waardoor je ‘m overal mee naar toe kunt nemen. Handig voor als je – bijvoorbeeld voor je werk – veelvuldig moet reizen. Met dit Boucheron Quatre Absolu de Nuit herenparfum weet je overal de show te stelen. Een heerlijk, uniek en bloemig parfum mét een handige flacon; wat wil een man nog meer?

boucheron quatre absolu de nuit heren review
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>