De beste wenkbrauw trimmer? Een top 3 met veel ervaringen!

Wat valt jou als eerste op als je naar iemand zijn/haar gezicht kijkt? De kans is groot dat direct de wenkbrauwen van een persoon opvallen. Wenkbrauwen zijn vrij opzichtig, zijn relatief groot en hebben in veel gevallen ook een opvallende kleur.

Het is dan ook aan te raden om naar je eigen wenkbrauwen te kijken. Hebben deze wenkbrauwen naar jouw mening de gewenste vorm? Of wil je graag iets aan jouw wenkbrauwen veranderen? Als dat laatste het geval is, kun je het beste gebruik maken van een goede wenkbrauw trimmer.

Met de beste wenkbrauw trimmer werk je jouw wenkbrauwen snel bij. Dit gaat niet alleen snel, maar ook eenvoudig en volledig pijnvrij. Als je eenmaal van de wenkbrauw trimmer gebruik hebt gemaakt, geniet je van strakke en fraaie wenkbrauwen. Voldoende reden dus om op zoek te gaan naar de beste wenkbrauw epilator, zoals een wenkbrauw trimmer ook wel genoemd wordt.

Top 3 beste wenkbrauw trimmers

Wil jij ook graag jouw wenkbrauwen bijwerken? Kies dan echt voor één van de beste wenkbrauw trimmers. Alleen met een echt goede trimmer kun je namelijk het gewenste resultaat behalen. Neem daarom onderstaande reviews door en kies direct de beste wenkbrauw trimmer voor jezelf uit. De drie trimmers die wij hieronder bespreken, zijn in ieder geval in onze test als beste naar voren gekomen.

1. Sansbeauté wenkbrauw trimmer

Het populaire merk Sansbeauté levert volgens ons de beste wenkbrauw trimmer. Deze trimmer is volledig pijnvrij te gebruiken, is makkelijk op te laden en biedt veel handige extra’s. Zo is het bijvoorbeeld al super dat je deze trimmer in een handig etui geleverd krijgt. Dankzij dit etui neem je deze trimmer ook moeiteloos mee op reis.

Pijnvrij

Met deze trimmer werk je jouw wenkbrauwen echt perfect bij. Dit doe je snel, doe je volledig pijnvrij en doe je op een aangename manier. Bovendien kun je met deze trimmer ook andere lichaamsdelen haarvrij maken. Zo kun je ook jouw oksels, bikinilijn of armen/handen bijwerken met deze wenkbrauw trimmer.

Geen irritaties

Je hoeft niet bang te zijn voor irritaties. Nee, het merk Sansbeauté heeft voor een pijnvrije technologie gezorgd. Een technologie waardoor het bijwerken van jouw wenkbrauwen eigenlijk een feestje is. Mocht de accu van de trimmer leeg zijn, kun je deze met de USB kabel snel weer opladen. Gemak dient de mens!

Voordelen:

 • Volledig pijnvrij
 • Ook voor andere lichaamsdelen geschikt
 • Prima kwaliteit
 • Inclusief etui geleverd
 • Accu makkelijk op te laden met USB kabel
beste wenkbrauw epilator

2. Mystige 2 in 1 Wenkbrauw Trimmer

Als vrouw zijnde kun je uit behoorlijk veel soorten wenkbrauw trimmers kiezen. Aan de hand van ons eigen onderzoek kunnen wij in ieder geval het volgende concluderen: deze Mystige trimmer is echt ideaal voor veel vrouwen. Met deze trimmer werk je jouw wenkbrauwen namelijk feilloos bij.

Opzetstukken

Hoe dat komt? Dat komt onder meer doordat je meerdere opzetstukken geleverd krijgt. Dankzij deze opzetstukken werk je jouw wenkbrauwen moeiteloos bij, maar eventueel ook nog andere lichaamsdelen. Ondertussen geniet je ook nog van een pijnvrije trimbeurt; de unieke technologie van Mystige is bovendien bijzonder effectief gebleken.

Onder de douche

Bijkomend voordeel: je kunt deze trimmer ook onder de douche gebruiken. Ideaal voor als je bijvoorbeeld andere lichaamsdelen ook bij wilt werken. Tevens betaal je voor deze trimmer zéker niet de hoofdprijs. De beste wenkbrauw trimmer voor vrouwen dus!

Voordelen:

 • Met meerdere opzetstukken geleverd
 • Ook bruikbaar onder de douche
 • Effectieve en pijnvrije trimbeurt
 • Makkelijk te gebruiken
beste wenkbrauwtrimmer

3. Finesse Wenkbrauw Trimmer & Epileer apparaat

Deze top 3 van beste wenkbrauw trimmers sluiten we graag in stijl af. Dát doen we met deze geweldige trimmer van het merk Finesse. Deze trimmer heeft een ideale prijs-kwaliteitsverhouding, is perfect te bedienen en biedt veel mogelijkheden.

Accessoires

Bij aanschaf krijg je niet alleen de trimmer geleverd, maar ook bijvoorbeeld een wenkbrauwborsteltje. Met dit borsteltje maak je het trimmen van jouw wenkbrauwen alleen maar makkelijker. Tevens is het mogelijk om ook andere delen van jouw gezicht te ontharen. Dit apparaat kan met recht dan ook als een veelzijdige trimmer benoemd worden.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Verder is deze beste wenkbrauw trimmer prijstechnisch ook interessant. Het is zelfs de goedkoopste trimmer uit deze top 3. Iets wat je niet terugziet aan de hoeveelheid mogelijkheden, de kwaliteit en het eindresultaat. Pijnvrij, veilig en snel jouw wenkbrauwen trimmen is mogelijk met dit apparaat! 

goede wenkbrauw trimmer

Aandachtspunten bij een wenkbrauw trimmer kopen

Zou jij graag strakke en fraaie wenkbrauwen willen hebben? De aanschaf van de beste wenkbrauw trimmer is daarvoor eigenlijk ‘noodzakelijk’. Voordat je van strakke en fraaie wenkbrauwen kunt genieten, moet je wel meerdere trimmers met elkaar vergelijken. Let daarbij op onder meer de volgende aspecten:

 • Trimbeurt: is het trimmen van jouw wenkbrauwen volledig pijnvrij?
 • Overige lichaamsdelen: kun je met de wenkbrauw trimmer ook andere lichaamsdelen ontharen?
 • Meegeleverde accessoires: krijg je bij aanschaf van de trimmer (meerdere) accessoires meegeleverd? 
 • Bediening: op welke manier kun je de wenkbrauw trimmer gebruiken? Kun je ‘m bijvoorbeeld ook onder de douche gebruiken?
 • Prijs-kwaliteitsverhouding: van welk merk is de wenkbrauw trimmer? En wat is het prijskaartje van de trimmer?

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>