De beste wax strips? Een top 3 met veel ervaringen!

Wil jij jouw schaamstreek, gezicht, oksels of benen ontharen? Daar heb je tegenwoordig meer dan voldoende mogelijkheden voor. Je kunt kiezen voor een epilator, voor een tondeuse of voor een scheerapparaat. Het is echter ook mogelijk om voor de zogeheten wax strips te kiezen.

Een wax strip plak je als het ware op jouw huid, waarna je deze strip er vanaf trekt. Door de kracht van de strip komen alle haren direct los. Met de goede waxstrips is het eigenlijk een feestje om bijvoorbeeld jouw benen te ontharen. Je zou mogelijk verwachten dat dit (veel) pijn doet, maar dat is absoluut niet het geval.

Maar, wat zijn dan de beste ontharingsstrips? En hoe kies je de beste wax strips voor jezelf uit? Dat zijn de vragen waar je in dit artikel een passend antwoord op gaat vinden. Wij hebben namelijk een top 3 van de beste wax strips samen kunnen stellen!

Top 3 beste wax strips

Ben je op zoek naar de beste waxstrips voor je benen? Of geef je de voorkeur aan de beste waxstrips voor je gezicht? Wij zijn voor beide lichaamsdelen op zoek gegaan naar de beste wax strips. Uiteindelijk hebben we drie varianten gevonden waar we erg enthousiast over zijn. Hieronder laten wij je graag kennis maken met deze drie beste wax strips.

1. Letic Ontharingsstrips – Waxstrips

Geef jij de voorkeur aan de beste harsstrips voor jouw gehele lichaam? Dan kun je niet om deze goede wax strips van het merk Letic heen. Met deze strips kun je jouw benen, bikinilijn, gezicht, borst, rug en armen volledig haarvrij maken. Dit doe je bovendien op een hele aangename manier.

100 strips

Bijkomend voordeel: je krijgt maar liefst 100 van deze wax strips geleverd. Dit betekent dat je lange tijd vooruit kunt; elke waxbeurt is hierbij aangenaam te noemen. Je hoeft bij deze beste wax strips in ieder geval niet bang te zijn voor pijn.

Goede resultaten

Ook hebben we opgemerkt dat het resultaat verbluffend is. Dit is onder meer te danken aan de afmetingen van 22 x 7 centimeter. Dankzij deze afmetingen wordt een relatief groot gedeelte van jouw huid direct haarvrij gemaakt. Met slechts een paar strips kun je bijvoorbeeld jouw gehele benen al bijwerken. Voor dit alles hoef je bovendien niet de hoofdprijs te betalen!

Voordelen:

 • Een set van maar liefst 100 wax strips
 • Voor eigenlijk het gehele lichaam geschikt
 • Uitstekend resultaat
 • 22 x 7 centimeter groot
 • Eenvoudig en pijnvrij te gebruiken
beste waxstrips voor je benen

2. MAE® Wax Strips – Harsstrips

Wil jij snel afscheid kunnen nemen van de ongewenste haartjes? Dat maak je voor jezelf mogelijk met deze MAE Wax Strips. Deze strips werken geweldig, worden in een verpakking van 100 stuks geleverd en zijn behoorlijk voordelig.

Voor alle huidtypes

Handig is dat deze strips voor alle soorten huidtypes geschikt zijn. Ook als je bijvoorbeeld een droge of rijpe huid hebt, kun je deze beste wax strips gebruiken. Deze waxstrips gebruik je bovendien op allerlei lichaamsdelen; je kunt eigenlijk jouw gehele lichaam met deze strips bijwerken.

Herbruikbaar (8x)

Deze strips zijn bovendien herbruikbaar! Volgens MAE is het mogelijk om elke strip tot 8 keer toe te gebruiken. Aangezien je 100 strips in deze set geleverd krijgt, kun je echt een flinke tijd vooruit. Een flinke tijd waarbij je geniet van een pijnvrije en fijne verwijdering van alle ongewenste haartjes.

Voordelen:

 • In een set van 100 stuks geleverd
 • Tot 8 keer toe herbruikbaar
 • Voor alle huidtypes geschikt
 • Snel, pijnvrij en makkelijk te gebruiken
 • Voordelig geprijsd
goede waxstrips

3. Luxes Cosmetics Luxury Hars / Wax strips

Ben jij op zoek naar de beste ontharingsstrips? Dan willen wij je graag ook nog wijzen op deze variant van Luxes Cosmetics. Deze strips doen prima hun werk én kunnen op veel positieve beoordelingen rekenen. Dat laatste is voor ons veelzeggend; dit betekent dat veel personen blij zijn met deze wax strips.

Natuurlijke strips

Deze strips zijn voor alle huidtypes geschikt. Dit onder meer doordat dit natuurlijke strips zijn, waar bijvoorbeeld geen katoen aan toegevoegd is. In deze set vind je overigens 100 van deze strips terug.

Voor hele lichaam

Met dank aan deze 100 strips kun je jouw gehele lichaam ontharen. Dit geldt voor bijvoorbeeld jouw armen, benen, oksels, bikinilijn en buik. Deze strips zijn dan ook voor mannen én voor vrouwen geschikt.

Voordelen:

 • Voor iedereen geschikt
 • Voor elk huidtype geschikt
 • Set van 100 strips
 • Met 20 bij 7 centimeter vrij groot
beste harsstrips

Aandachtspunten bij wax strips kopen

Wil jij per sé de beste wax strips kopen? Bepaal dan voor jezelf wáár je precies naar op zoek bent. Welke lichaamsdelen wil je bijvoorbeeld ontharen? En uit hoeveel wax strips moet de totale set bestaan? Dit zijn enkele van de belangrijkste vragen waar je goed over na moet denken. Houd verder de kwaliteit, het prijskaartje én de beoordelingen van andere kopers in de gaten.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>